tonciu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 witam jak w temacie, pozwalacie swoim shibom spac na lozkach i siedziec na fotelach? czy lepiej tego unikac? Quote
andromeda Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Quescio spi na łózku i wchodzi pod kołdre :) Quote
tonciu Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 a stwarza problemy jak sie go sciagnie? Quote
Katja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 U mnie shiba jest tak rozpuszczona, że siedzi i śpi gdzie chce (w tym: kanapa, łóżka, fotele itp.) ale nie "robi" problemów jak się go ściąga... Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia psa ;) Quote
Matagi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 U mnie łóżko podzieliliśmy na pół:diabloti:-jedną połowę zajmuje ja,drugą shiby;) Czarny shib śpi pod łóżkiem,bo go baby pogoniły:diabloti: Czasami Hanka lub Misaki śpią na stole:evil_lol:,Baba albo w fotelu albo na kanapie,ale tam to tylko drzemka;)Bo śpi sie w łóżku pod kołdrą:eviltong: Quote
andromeda Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='tonciu']a stwarza problemy jak sie go sciagnie? No coz ....Quescio kocha wszystkich domowników, ale uwielbia tylko jedna osobe :oops: ( mnie ) Ja moge wszystko, ale juz innych potrafi ostrzec ze cos sie nie podoba. Ale w takich sytuacjach zawsze jest sciagany z łozka i koniec! i jest spokoj. Takie zachowanie wynika z tego ze Quesciorek od małego był tylko ze mna - mąz marynarz gosc w domu. kłaków jakos nie widze, moze w okresie linienia. Quote
Anne Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Narako na szczescie siersc odrasta i pieknieje, ale okres linienia jest nie fajny:) A wyglad nieciekawy:) Quote
Recommended Posts