gii Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 bo wszystkie bassety są urocze, a każdy jest inny! miałam bassetke wczesniej przez kilka mies., młodą i całkowicie się różniła charakterem :) wzielismy ją jak miała 4 mies moze tez dlatego była bardziej uparta, w ogóle nie słuchała, a na dworze zżerała wszystko co było pod nosem ( husteczki, papierki, kupy) nie ważne co, wazne ze stało na drodze! a ta małpa co mamy teraz jest całkiem inna! wie co wolno a co nie i jak się zwróci uwagę to moze jej pod nosem lezec i nic nie ukradnie! na dworze nic nie zzera no chyba ze lezy jakas frytka a w angli to często spotykane ;) tylko ta małpa mała jest u nas odkąd miała 8 tyg. więc może tez dlatego, w każdym razie, kiedys bassety mi się nie podobały! KIEDYS! DOPÓKI NIE ZOBACZYŁAM BASSETÓW NA ŻYWO na wystawie! zakochałam się ja i mój TZ :) są super! nawet jak chcesz na niego nakrzyczec to sie nie da bo po drodze do ciebie np. nadepnie na ucho, potknie się chociaz nic na drodze nie było, no poprostu się nie da ::) moze dlatego to takie uparciuchy bo i tak kazdy się poddaje :D no ale ja jestem twarda przynajmniej proboje Quote
gii Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 a i siły to ona też ma ! jak szarpnie to mało co ręki nie urwie ;) nie wiem ile teraz wazy ale jakies 3 tyg temu wazyła 13,5kg i zaznaczam ze jest niejadkiem :o co u bassetow jest zadkoscia ;) a wiem ze w jej wieku potrafią byc o wiele cięższe Quote
gosiulaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Może twoja bassecica dba o linie... chce być seksi by zarwać jakiegoś przystojnego basseta :eviltong: Quote
anetta Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dorosłe to chyba potrawią dojśc do 30 kg? :hmmmm: Niskie ale za to poootężneee. Quote
zaba14 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ale niestety większość bassetów przede wszystkim jest utuczona :/ maślane oczka i właściciel zawsze coś tam dam.. a pies niski i potem dotyka brzuchem chodnika :/ biedne psinki :/ Quote
gii Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 gosiulaa napisał(a):Może twoja bassecica dba o linie... chce być seksi by zarwać jakiegoś przystojnego basseta :eviltong: może :cool3: tylko jest niejadkiem tylko na karme w misce Quote
gii Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 anetta napisał(a):Dorosłe to chyba potrawią dojśc do 30 kg? :hmmmm: Niskie ale za to poootężneee. tak spotkałam się z takimi... są bardzo grubej kości!!!!! ale to zazwyczaj psy a suczki są mniejsze zaba14 napisał(a):ale niestety większość bassetów przede wszystkim jest utuczona :/ maślane oczka i właściciel zawsze coś tam dam.. a pies niski i potem dotyka brzuchem chodnika :/ biedne psinki :/ zaba maslane oczka to robi kazdy pies, nie wazne czy basset czy nie i tak kazdy wlasciciel sie łamię więc nie ma na to reguły ;) ale fakt trzeba byc rozsądnym, niektóre bassety są naprawde potężne, spotkałam się kiedys na internecie ze jak basset staną na 2 łapach to miał 150 czy tam 160 cm wzrostu :D Quote
gosiulaa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No to pracujcie pracujcie :eviltong: Bo my tu twą bassetke podziwiać chcemy! Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [url]http://i40.tinypic.com/r09fyb.jpg[/url] jaka słodka malutka Masia! :loveu: Quote
zaba14 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 hahaha ale była malutka!! :) ile teraz sunia ma? :) Quote
gii Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='zaba14'] ile teraz sunia ma? :)[/QUOTE] 19 maja będzie 7 mies :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 gii napisał(a):19 maja będzie 7 mies :) To miesiąc młodsza od mojego :lol: Słodka jest :loveu: Quote
Feigned Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 gii napisał(a):bo wszystkie bassety są urocze, a każdy jest inny! miałam bassetke wczesniej przez kilka mies., młodą i całkowicie się różniła charakterem :) wzielismy ją jak miała 4 mies moze tez dlatego była bardziej uparta, w ogóle nie słuchała, a na dworze zżerała wszystko co było pod nosem ( husteczki, papierki, kupy) nie ważne co, wazne ze stało na drodze! a ta małpa co mamy teraz jest całkiem inna! wie co wolno a co nie i jak się zwróci uwagę to moze jej pod nosem lezec i nic nie ukradnie! na dworze nic nie zzera no chyba ze lezy jakas frytka a w angli to często spotykane ;) tylko ta małpa mała jest u nas odkąd miała 8 tyg. więc może tez dlatego, w każdym razie, kiedys bassety mi się nie podobały! KIEDYS! DOPÓKI NIE ZOBACZYŁAM BASSETÓW NA ŻYWO na wystawie! zakochałam się ja i mój TZ :) są super! nawet jak chcesz na niego nakrzyczec to sie nie da bo po drodze do ciebie np. nadepnie na ucho, potknie się chociaz nic na drodze nie było, no poprostu się nie da ::) moze dlatego to takie uparciuchy bo i tak kazdy się poddaje :D no ale ja jestem twarda przynajmniej proboje hahah końcówka mnie powaliła :lol: zaznaczam Was sobie i będę zaglądać :) Quote
gii Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Feigned napisał(a): zaznaczam Was sobie i będę zaglądać :) a my będziemy pamiętać :):) i serdecznie zapraszamy!!! co prawda nędzna ta nasza galeria, no ale niestety brak czasu nam narazie przeszkadza , i zaraz ruszamy do was Quote
gii Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 witamy!! pogoda u nas super!!! można z przekonaniem powiedzieć że upał! wybralismy się wczoraj na grila no i oczywiscie wrzucam kilka foteczek ;) pierwsze spotkanie z czymś innym niż pies, i człowiek ( pomijam kota) musiałam być chwilę na uwięzi i nie miałam jak skubnąć kiełbaski... nic z tego.. oczywiście pańcia zapomniała michy, ale patrzcie co mi zafundowała :o całkiem dobrze mi idzie...;> Quote
gii Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Masa ukradła kebaba z grilla, dostała klapsa i ochrzan i sie panna obraziła.... :evil_lol: no i na co sie gapicie .. Quote
KT Arts Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 http://i49.tinypic.com/29efx90.jpg Jaka słodka psiulka:loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 gii napisał(a):Masa ukradła kebaba z grilla, dostała klapsa i ochrzan i sie panna obraziła.... :evil_lol: Też bym się obraziła :evil_lol: Quote
Recommended Posts