Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

zaba14 napisał(a):
jaka panna już duża :) ile ma miesięcy??

no i jak z zostawaniem w domku? niszczy czy nie ?

4 mies i 1 tydzien ;)
a co do niszczenia w domu to nie mamy jakis strasznych problemow :)

Edited by gii
Posted

o to młodsza od mojej wredoty :) Miya gdy skonczyła 3 miesiące to tylko dwa czy trzy razy załatwiła mi się w domu, ale to przez zamieszanie w domu bo przylecieli rodzice i pierwsze trzy dni zachwiały jej normą życia :) po skonczeniu 4 miesięcy nigdy nic nie zrobiła :) jak chce isc na dwór to piszczy :) a kupki to w sumie bardzo szybko załapała że robi się na dworze, z sikaniem było gorzej :D

zniszczen dużo nie macie to dobrze :) Miya zostaje w klatce, ale ostatnio jak wychodze na 2-3h to zostawiam ją luzem w pokoju, i nic nie narobiła :)

co do wycia, zostaw włączony komputer, nagraj głos :)

Posted (edited)

witamy! u nas narazie po
będe musiała porobic jakies zdj na czasie, tylko tego czasu brak..

Edited by gii
Posted

gii dacie rade! :) nie martw się !!
Moja Miya niestety od soboty będzie miała życie przewrócone do góry nogami, my wyjeżdzamy na wczasy, a ona zostaje w domu, wiec tez bedzie sama po 8-9h :(

Posted (edited)

zaba a ile wasza miya juz ma?? :) mozna zapytac gdzie jedziecie i z kim sunia zostanie, z kims z domownikow czy calkiem u kogos innego?

Edited by gii
Posted (edited)

patrzcie co
fajowa nie???? :)

szyszka gryzak pierwsza klasa ;) chyba wezmę ją do
niosę.... :)

Edited by gii
Posted

przepraszam że pisze dopiero teraz, jakoś ostatnio jestem zaganiania :) Miya zostaje u nas, z domownikami których zna od szczeniaka ;) młoda skończyła obecnie 6 miesięcy, rozważaliśmy hotel ale odeszliśmy od tego pomysłu gdy siostra mojego chłopaka zaproponowała pomoc.
Zostawiamy młodą na 2,5 tyg. leciemy na 3 dni do Polski a potem do Egiptu na 2 tygodnie, więc jeśli to tylko tydzień z hakiem to się nie stresuj ... :D acz kolwiek mnie już boli serducho... ;)