Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witamy!
Tak jak w temacie przedstawiam wam moje małe bassecie szczęście! :) i jest bikolorkiem, wrednym, upartym i przekochanym. :loveu:
Uwielbia rozdzierać papiery po całym domu i rozgryzać kable.. :roll:
Ma 4 miesiace, a trafiła do nas 21grudnia 2009r :)
Jest to typowy angielski basset, kupiony w angli i tu też zamieszkały. Coraz więcej śpi gdy jest w domu, ale za to na dworze posiada pałera :lol:
Uwielbia gdy świeci słońce ale gdy pada deszcz i jest mokro to tyłka z domu nie ruszy :) To się dobrze składa bo tak samo jest z jej pańcią... hhih no to chyyba czas na foteczki, zapraszamy!!!!

Edited by gii
Błąd
  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

dodamy, dodamy :) tylko muszę przyznać że jest z niej niezły wiercipiętek!! i zazwyczaj na zdjęciach mam odwróconą mordkę albo .... pupę :|

Edited by gii
Usunięcie zdj
Posted (edited)

większość była robiona zaraz jak do nas przybyła(9tyg) a od tamtej pory juz sporo urosła, na czasie postaram się zrobić więcej, zapraszamy do oglądania i komentowania :) pozdrawiam

Edited by gii
Usunięcie zdj
Posted

Widzę,że też masz w domu profesjonalną psią zgniatarkę do plastikowych butelek ?Mój pies też segreguje śmieci i najchętniej zżerałby wszystkie plastikowe butle :)

Posted

Lapeno napisał(a):
Widzę,że też masz w domu profesjonalną psią zgniatarkę do plastikowych butelek ?Mój pies też segreguje śmieci i najchętniej zżerałby wszystkie plastikowe butle :)

dokładnie!!
tylko trzeba uważać bo moja suńka to żadnej butelce nie przepuści, nie da sobie dziewczyna w kasze dmuchnąć :] i w 5 min jest juz pognieciona i zarazem ostra, więc do zabawy trzeba więcej butelek niż 1 ... :):) ale robimy zapasy ;)

Posted

Sallcia napisał(a):
no to już nawet nie trzeba sortować :D
wszystko gotowe :)

heh no a jak , zakup psa był z góry przemyślany, jakiś pożytek też musi z niej być hihih :D

Posted

że też nie pomyślałam żeby moją nauczyć segregować śmieci;-) suczka śliczna, długo czekałam na jej galerię ;) będziemy tu często zaglądać. A jak przygotowania do wyrobienia paszportu?

Posted (edited)

kasia_1982 napisał(a):
że też nie pomyślałam żeby moją nauczyć segregować śmieci;-) suczka śliczna, długo czekałam na jej galerię ;) będziemy tu często zaglądać. A jak przygotowania do wyrobienia paszportu?

no i wkońcu się udało :), a co do paszportu to sie zbieramy i zebrać nie możemy, myślałam nad tym tygodniem ale wysąpiły pewne komplikacje, więc pewnie w następnym albo i dopiero za 2 tyg. jakoś tak ciężko z czasem, ale jednego jestem pewna, w sobote zabieram się za pranie wykładzin , odkurzacz kupiony tylko czasu brak,

a tak na marginesie to strasznie mi zaczęła puszczać sierść, sypie się z niej jak liście na jesień!! :o mówie wam tragedia, wystarczy ręką przejechać i pełno kłaczysk lata w powietrzu, wasze też się tak sypią?????

Edited by gii
Posted

Witamy się z sympatycznym kłapouszkiem :multi:

ps. tak to jest, że się czasami dubelek zrobi ale na dole po lewej stronie masz trójkącik z wykrzyknikiem - służy do raportowania złych postów - wystarczy z tej opcji skorzystać i admini usuną dubelka ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Witamy się z sympatycznym kłapouszkiem :multi:

ps. tak to jest, że się czasami dubelek zrobi ale na dole po lewej stronie masz trójkącik z wykrzyknikiem - służy do raportowania złych postów - wystarczy z tej opcji skorzystać i admini usuną dubelka ;)

Witamy! :) i dziękujemy za radę, następnym razem skorzystamy ;)

Posted

dzisiaj zrobiłam pare aktualnych fotek, ale niestety nie mam czasu na dodanie , tak tylko zaglądnęłam na szybko, ale jutro wstawię ;)