gii Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 (edited) Witamy! Tak jak w temacie przedstawiam wam moje małe bassecie szczęście! :) i jest bikolorkiem, wrednym, upartym i przekochanym. :loveu: Uwielbia rozdzierać papiery po całym domu i rozgryzać kable.. :roll: Ma 4 miesiace, a trafiła do nas 21grudnia 2009r :) Jest to typowy angielski basset, kupiony w angli i tu też zamieszkały. Coraz więcej śpi gdy jest w domu, ale za to na dworze posiada pałera :lol: Uwielbia gdy świeci słońce ale gdy pada deszcz i jest mokro to tyłka z domu nie ruszy :) To się dobrze składa bo tak samo jest z jej pańcią... hhih no to chyyba czas na foteczki, zapraszamy!!!! Edited June 12, 2013 by gii Błąd Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Hej! Śliczny bicolorek:loveu: Proszę o więcej zdjęć:) Quote
Sallcia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jaka słodziutka :loveu: też chcę wiecej! :) Quote
gii Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 (edited) dodamy, dodamy :) tylko muszę przyznać że jest z niej niezły wiercipiętek!! i zazwyczaj na zdjęciach mam odwróconą mordkę albo .... pupę :| Edited June 12, 2013 by gii Usunięcie zdj Quote
gii Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 (edited) większość była robiona zaraz jak do nas przybyła(9tyg) a od tamtej pory juz sporo urosła, na czasie postaram się zrobić więcej, zapraszamy do oglądania i komentowania :) pozdrawiam Edited June 12, 2013 by gii Usunięcie zdj Quote
Moniek193 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witamy się po raz 1 :loveu: Mała jest śliczna ! Quote
Sallcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Boofy też kocha butelki :D jest przesłodka! :loveu::loveu: Quote
gii Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Witamy witamy! i dziękujemy wszystkim za miłe słowa :) Quote
Obama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Widzę,że też masz w domu profesjonalną psią zgniatarkę do plastikowych butelek ?Mój pies też segreguje śmieci i najchętniej zżerałby wszystkie plastikowe butle :) Quote
gii Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Lapeno napisał(a):Widzę,że też masz w domu profesjonalną psią zgniatarkę do plastikowych butelek ?Mój pies też segreguje śmieci i najchętniej zżerałby wszystkie plastikowe butle :) dokładnie!! tylko trzeba uważać bo moja suńka to żadnej butelce nie przepuści, nie da sobie dziewczyna w kasze dmuchnąć :] i w 5 min jest juz pognieciona i zarazem ostra, więc do zabawy trzeba więcej butelek niż 1 ... :):) ale robimy zapasy ;) Quote
Sallcia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 no to już nawet nie trzeba sortować :D wszystko gotowe :) Quote
gii Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Sallcia napisał(a):no to już nawet nie trzeba sortować :D wszystko gotowe :) heh no a jak , zakup psa był z góry przemyślany, jakiś pożytek też musi z niej być hihih :D Quote
kasia_1982 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 że też nie pomyślałam żeby moją nauczyć segregować śmieci;-) suczka śliczna, długo czekałam na jej galerię ;) będziemy tu często zaglądać. A jak przygotowania do wyrobienia paszportu? Quote
gii Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 (edited) kasia_1982 napisał(a):że też nie pomyślałam żeby moją nauczyć segregować śmieci;-) suczka śliczna, długo czekałam na jej galerię ;) będziemy tu często zaglądać. A jak przygotowania do wyrobienia paszportu? no i wkońcu się udało :), a co do paszportu to sie zbieramy i zebrać nie możemy, myślałam nad tym tygodniem ale wysąpiły pewne komplikacje, więc pewnie w następnym albo i dopiero za 2 tyg. jakoś tak ciężko z czasem, ale jednego jestem pewna, w sobote zabieram się za pranie wykładzin , odkurzacz kupiony tylko czasu brak, a tak na marginesie to strasznie mi zaczęła puszczać sierść, sypie się z niej jak liście na jesień!! :o mówie wam tragedia, wystarczy ręką przejechać i pełno kłaczysk lata w powietrzu, wasze też się tak sypią????? Edited June 12, 2013 by gii Quote
gii Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 kurka coś mi się podziało z tym dogo ;/ po 2 razy wiadomości te same wysyła, więc muszę edytowac Quote
NATKA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witamy się z sympatycznym kłapouszkiem :multi: ps. tak to jest, że się czasami dubelek zrobi ale na dole po lewej stronie masz trójkącik z wykrzyknikiem - służy do raportowania złych postów - wystarczy z tej opcji skorzystać i admini usuną dubelka ;) Quote
gii Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 NATKA napisał(a):Witamy się z sympatycznym kłapouszkiem :multi: ps. tak to jest, że się czasami dubelek zrobi ale na dole po lewej stronie masz trójkącik z wykrzyknikiem - służy do raportowania złych postów - wystarczy z tej opcji skorzystać i admini usuną dubelka ;) Witamy! :) i dziękujemy za radę, następnym razem skorzystamy ;) Quote
Yana Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 śliczny maluszek :-) ale przydałyby sie jakies nowe, aktualne fotki :-) Quote
anetta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Małe basseciki są takie fajniutkie :loveu::loveu: Witam psią imienniczke w damskim wydaniu :evil_lol: Quote
gii Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 (edited) [quote name='anetta']Małe basseciki są takie fajniutkie :loveu::loveu: Witam Edited June 12, 2013 by gii Quote
gosiulaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Witamy :loveu: śliczna jest... zdjęcia z pierwszej strony obejrzane, więc czekam na te aktualne ;) Quote
NATKA Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja też chętni pooglądam nowe focie :lol: Quote
gii Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 dzisiaj zrobiłam pare aktualnych fotek, ale niestety nie mam czasu na dodanie , tak tylko zaglądnęłam na szybko, ale jutro wstawię ;) Quote
Recommended Posts