Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi to sie smiec chcebo jak szczurzyca biega po podlodze to grot siedzi i patrzy czasem to nawet mam wrazenie ze on sie jej troche boi, a ona taka spryciara ze robi z nim co chce hehehehe
ostatnio jak Grot spal standardowo mial jezyk wytkniety na zewnatrz ona podeszla i zaczela go po nim lizac a Grocisko jak sie przebudzil mial takie przerazenie w oczach ktor bylo bardzo wymowne heheheh co ty mi robissz? po czym zwial bo chciala mu wlesc do pska hehehe

ale przynajmniej wiem ze jej krzywdy nie zrobi i nie musze zamyka jej w klatce tylko lazi po calym pokoju :D:D:D

Posted

keleris napisał(a):
mi to sie smiec chcebo jak szczurzyca biega po podlodze to grot siedzi i patrzy czasem to nawet mam wrazenie ze on sie jej troche boi, a ona taka spryciara ze robi z nim co chce hehehehe
ostatnio jak Grot spal standardowo mial jezyk wytkniety na zewnatrz ona podeszla i zaczela go po nim lizac a Grocisko jak sie przebudzil mial takie przerazenie w oczach ktor bylo bardzo wymowne heheheh co ty mi robissz? po czym zwial bo chciala mu wlesc do pska hehehe

:roflt: :roflt: :roflt:
Medorek chciał naszej głowę odgryźć:roll:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:
Medorek chciał naszej głowę odgryźć:roll:

oj nie ladnie odgryzac szczurzycy lepek hehehe moja by sie nie dala Grot raz prubowal ja szturnac pyskiem to wlazla mu na leb i wyrwala mu kilka wlosow hehehe taka mala pasqda z niej

Posted

keleris napisał(a):
oj nie ladnie odgryzac szczurzycy lepek hehehe moja by sie nie dala Grot raz prubowal ja szturnac pyskiem to wlazla mu na leb i wyrwala mu kilka wlosow hehehe taka mala pasqda z niej

Oplułam monitor:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hello...
Ale szczurkowaty zwierz... Ja kiedyś miałam kilkanaście chomików... A potem jeden po drugim zaczęły się przekręcać...i nie został żaden :shake:

Posted

więcej foteczek !!!
więcej foteczek !!!
więcej foteczek !!!
........................
bo te mi sie bardzo podobajÄ… ;) sesio ;)

zastanawiam sie tylko co tu tak pusto ? :(

pozdrówki dla was - prosze mi przystojniaka wyściskać ;) papa

Posted

hehehe oj ja juz zaniedbuje forum ;/ ale taka pogoda za oknem ze szkoda czasu na siedzenie przed kompem a z reszta Grot nawet do domu z dworu nie chce wracac tak mu fajnie jak moze ciagle bigac i nie marznie :D
puzniej wlepie jakies foty :D:D:D:D