keleris Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 A tutaj tak dla odmiany mamy kilka fotek Shizy a raczej Felgi chociaz i tak reaguje na kici heheh Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sliczne szczurzątko:loveu: :loveu: :loveu: Też kiedyś miałam podobnego, a raczej podobną;) Quote
keleris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 mi to sie smiec chcebo jak szczurzyca biega po podlodze to grot siedzi i patrzy czasem to nawet mam wrazenie ze on sie jej troche boi, a ona taka spryciara ze robi z nim co chce hehehehe ostatnio jak Grot spal standardowo mial jezyk wytkniety na zewnatrz ona podeszla i zaczela go po nim lizac a Grocisko jak sie przebudzil mial takie przerazenie w oczach ktor bylo bardzo wymowne heheheh co ty mi robissz? po czym zwial bo chciala mu wlesc do pska hehehe ale przynajmniej wiem ze jej krzywdy nie zrobi i nie musze zamyka jej w klatce tylko lazi po calym pokoju :D:D:D Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 keleris napisał(a):mi to sie smiec chcebo jak szczurzyca biega po podlodze to grot siedzi i patrzy czasem to nawet mam wrazenie ze on sie jej troche boi, a ona taka spryciara ze robi z nim co chce hehehehe ostatnio jak Grot spal standardowo mial jezyk wytkniety na zewnatrz ona podeszla i zaczela go po nim lizac a Grocisko jak sie przebudzil mial takie przerazenie w oczach ktor bylo bardzo wymowne heheheh co ty mi robissz? po czym zwial bo chciala mu wlesc do pska hehehe :roflt: :roflt: :roflt: Medorek chciał naszej głowę odgryźć:roll: Quote
keleris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 madzia i medor napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Medorek chciał naszej głowę odgryźć:roll: oj nie ladnie odgryzac szczurzycy lepek hehehe moja by sie nie dala Grot raz prubowal ja szturnac pyskiem to wlazla mu na leb i wyrwala mu kilka wlosow hehehe taka mala pasqda z niej Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 keleris napisał(a):oj nie ladnie odgryzac szczurzycy lepek hehehe moja by sie nie dala Grot raz prubowal ja szturnac pyskiem to wlazla mu na leb i wyrwala mu kilka wlosow hehehe taka mala pasqda z niej Oplułam monitor:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hello... Ale szczurkowaty zwierz... Ja kiedyś miałam kilkanaście chomików... A potem jeden po drugim zaczęły się przekręcać...i nie został żaden :shake: Quote
keleris Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='bonita'] Choć, choć to do mnie smaczny kąseczku ;) hehhe tak myslala szczurzyca o Grocie hehehhe :cool3: Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 z pewnością hhehehehe :cool3: i potem dodała "choć cukiereczku - dam ci buziaka soczystego" ;) Quote
keleris Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Foteczki ze spacerku z innym boksiem :) Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 więcej foteczek !!! więcej foteczek !!! więcej foteczek !!! ........................ bo te mi sie bardzo podobają ;) sesio ;) zastanawiam sie tylko co tu tak pusto ? :( pozdrówki dla was - prosze mi przystojniaka wyściskać ;) papa Quote
apple Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):zapasy czy judo??? :) Wresling może??? Quote
Aga K Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hhahaha :D:D:D zarąboiste zdjęcie ale zapaaasyy !! :loveu::loveu::loveu: w końcu to boksery nie :cool3::cool3: Quote
keleris Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 hehehe oj ja juz zaniedbuje forum ;/ ale taka pogoda za oknem ze szkoda czasu na siedzenie przed kompem a z reszta Grot nawet do domu z dworu nie chce wracac tak mu fajnie jak moze ciagle bigac i nie marznie :D puzniej wlepie jakies foty :D:D:D:D Quote
Recommended Posts