Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety fotek ze spacerku nie bedzie :(
spacer okazal sie wielka lipa nidosc ze nikt nie przyszedl to nawet nie raczyli dac znac ze nic z tego strasznie sie wkurzylam po prostu wrrrr
normalnie strata czasu i pieniedzy
i nie dosc ze lipa to jeszcze jechalam z Grotem z drogiego konca miasta
[CENTER]:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: [/CENTER]

Posted

[quote name='apple']Nie mogę wymiękam - po prostu fantazja. Powiedzcie mi co te boksie maja z tymi rozbrajającymi minkami:loveu:
[

ta mina to jeszcze nic czasem jak zrobi szneka to wymiekam ale zadkokiedy udaje sie cos uwiecznic hehe

Posted

Rinuś napisał(a):
tez sobie dzisiaj odpuscilam spacer z nimi bo jak tez mialam przyjsc i zobaczyc sma brame to wolalam nie...

no niby ktos ta przylazl do schrona tylko dziwne ze ja akurat tego nie widzialam :mad: a spacer mial byc na 16 a nie na 16:23

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='keleris']niestety fotek ze spacerku nie bedzie :(
spacer okazal sie wielka lipa nidosc ze nikt nie przyszedl to nawet nie raczyli dac znac ze nic z tego strasznie sie wkurzylam po prostu wrrrr
normalnie strata czasu i pieniedzy
i nie dosc ze lipa to jeszcze jechalam z Grotem z drogiego konca miasta

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Oojj też bym się wqrwiła:angryy: