Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaaaaaaa, ciekawa jestem kiedy mój dostanie zapalenia gardła od tych śnieżnych pysznych lodów:cool3: bierze większe kawałki zbrylonego śniegu do pyska i wcina to:angryy::shake:

Posted

Grot jest na tyle beszczelny ze jak "wylali" na boisku lod i powstaly pewne nierownosci to in je obgryzal i lykal jak landrynki
a mniejsze ilosci znikajacej wody z miski hmmm nie zauwazylam bo grot przewaznie wode prosto z kranu pije stanie pod lazienka i skamle ze chce wody... woda z miski znika gdy nkogo nie ma w domu lub gdy gdzies wyjezdzamy a grotowi za wysoko do kranu heheh
zaraz wlepiam foty :)

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Dzień dobry.
Bardzo fajny ten Twój piesuś. Wytargaj go ode mnie.
Pozdr.

tak jak zalecano tak zrobilam psiak wytargany i wykulany i wogle wogle hehehe :):):):):):)

Posted

[quote name='keleris']tak wygladal balwan (przynajmniej mialo to go przypominac) nim dorwal go Grot :)

A tak kolejno wygladal jak juz Grot sie do niego dorwal...

A kto takiego ładnego bałwanka ulepił:cool3: :cool3: ;)
A Grocik ma fajne wdzianko:razz:

Posted

teraz jak Grot jest chory no to coz pogoda nie pogoda musi biegac w swoim ubranku
szkoda mi psiaka od dwoch dni wymiotuje po wszystkim co zje nawet juz na miske patrzy z wielkim zalem ;( bylismy u weterynarza i Grocik dostaje zastrzyki dzis tak bardzo nie chcial wejsc do pana doktora ze wpadl na wielki kwiat ktory stal w poczekalni a dupke wcisnol w doniczke bo wiedzial ze dostanie dwa zastrzyki ehhh

narazie nie wlepiam zadnych fotek bo psiak naprawde marnie wyglada ;(:(

Posted

keleris napisał(a):
teraz jak Grot jest chory no to coz pogoda nie pogoda musi biegac w swoim ubranku
szkoda mi psiaka od dwoch dni wymiotuje po wszystkim co zje nawet juz na miske patrzy z wielkim zalem ;( bylismy u weterynarza i Grocik dostaje zastrzyki dzis tak bardzo nie chcial wejsc do pana doktora ze wpadl na wielki kwiat ktory stal w poczekalni a dupke wcisnol w doniczke bo wiedzial ze dostanie dwa zastrzyki ehhh

narazie nie wlepiam zadnych fotek bo psiak naprawde marnie wyglada ;(:(

ojojoj.... u nas 3 dni było podobnie... Gastek zmizerniał, żeberka mu widać. Też było żyganko i smutasowa mina cały czas :shake:
Trzymajcie się ;)

Posted

bylismy dzis u pana doktora no i coz Grot bardzo nie chcail tam wchodzic ale juz widac poprawe przestal wymiotowac taki zwawszy sie zrobil ale schodl prawie 5 kilo i to w 3 dni masakra ;(
puki co je tak aby aby ale najwazniejesze ze przyjmuje plyny :)