julita104 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 keleris napisał(a):bo to mina w stylu... - Grocik pokaz zabki? - Nie pokaze ! hehe faktycznie jak dziadek bezzębny :P super!!!! Quote
keleris Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 paski sa w modzie hehehe .... to gdzie ta impreza? czas na tance heheh :cool3: Quote
Bodziulka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 hehe ale mu dolne zębiorki słodziakowo wystają :) Quote
Ola&Kora Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No tak, znudził się brązowy faflun to sie go na pręguska przerobiło :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bardzo praktyczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
keleris Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 ogolnie zdziwilo mnie ze dal sie ubrac w sweterek bez szemrania bo zima jak mial wychodzic na dwor w skafanderku zeby sie nie zaziebil to byla wielka wojna... chociaz z drugiej strony wcale sie nie dziwie ze byla wojna wygladal jak dresiarz hehehe pewnie stwierdzil ze obciach :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hahha cudnie mu w paseczkach :cool3: twarzowo :lol: :lol: Keleris ale wiesz:razz: dres teraz w modzie :cool1: :evil_lol: :lol: Quote
keleris Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Magda-Amir napisał(a):hahha cudnie mu w paseczkach :cool3: twarzowo :lol: :lol: Keleris ale wiesz:razz: dres teraz w modzie :cool1: :evil_lol: :lol: no ja to wiem ale Grot chyba znawca mode nie jest on wrecz nie lubi dresiazy moze prez to ze kiedys mnie jeden zaczepial a moje malenstwo go pogonili :cool3: w oddali uslyszalam tylko przerazliwe "aua" hehehhe Quote
Medorowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ,, Prawda, że mi pasuje , cioteczki:cool3: ":cool3: Quote
Imbirka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no pewnie, wygląda cuuuuuuudnie w paseczkach (podobno teraz paski w modzie):evil_lol: Quote
keleris Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 w paseczkach jest taki sexy :loveu: :-o Quote
keleris Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 ostatnio szukalam szukalam i znalazlam wkoncu :multi: takie sprytne urzadzonko jak kliker trzeba troche mojej przytulance poukladac w glowie bo mama nie daje sobie z nim rady ciagle jej ucieka i nie slucha :/ ale to chyba jest bardziej wynikiem tego ze zadko kiedy z nim wychodzi na spacery czyli slabo sie z nim zsocjalizowala.... i nie wiem czemu to ja mam go uczyc skoro mnie on slucha.... nie rozumiem :shake: Quote
Magda-Amir Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 keleris napisał(a):no ja to wiem ale Grot chyba znawca mode nie jest on wrecz nie lubi dresiazy moze prez to ze kiedys mnie jeden zaczepial a moje malenstwo go pogonili :cool3: w oddali uslyszalam tylko przerazliwe "aua" hehehhe ahahah :cool3: :cool3: pies obronny widze :p Quote
keleris Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Magda-Amir napisał(a):ahahah :cool3: :cool3: pies obronny widze :p no a jak :evil_lol: ale jaki rozkoszny ten obronca :loveu: Quote
Magda-Amir Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 keleris napisał(a):no a jak :evil_lol: ale jaki rozkoszny ten obronca :loveu: dlatego prosze wycalowac w fafle :loveu: :loveu: :cool3: Quote
keleris Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Magda-Amir napisał(a):dlatego prosze wycalowac w fafle :loveu: :loveu: :cool3: fafle juz wycalowane :p Quote
e.v.a Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 keleris napisał(a):wszyscy nas opuscili :-( :evil_lol: ee tam nie marudz tylko foty daj:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 No no, widzę że Grot to taki drugi Ronaldo :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
keleris Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ola&Kora napisał(a):No no, widzę że Grot to taki drugi Ronaldo :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: hehehehe a jak wita gosci to jak to by okreslic hmmmm trzesidupka drugi jackson albo jak to zwykle mowie dyskoteka bo wywija tym swoim zadkiem na prawo i lewo Quote
keleris Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 a co do fotosow to juz jutro bo dzis nawet nie mam sily ich hostowac... Quote
leemonca Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Heyjka :bye:, zajrzę jeszcze potem jak będą fotki :fadein: Quote
keleris Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 niestety portal do hostowania fotek nie dziala jak powinien :-( foteczki beda wiec za niedlugo (mam nadzieje) Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A ja mam nadzieję , że będą szybko;) ;) Quote
Recommended Posts