keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 fotki z mega opuznieniem niestety :( ale komputer nam sie zepsol i dopiero dzis byl majster zeby go naprawic ale na cale szczescie sie udalo :multi: Quote
keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 zdjatka z dzialeczki w ostatnich promieniach slonca... Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A cio on tak niucha:cool3: :cool3: :lol: I dlaczego tak mało :mad: Quote
keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 madzia i medor napisał(a):A cio on tak niucha:cool3: :cool3: :lol: I dlaczego tak mało :mad: niucha bo dostal kosc a co do tego ze malo to ja dopiero sie rozkrecam :D jeszcze tego troche bedzie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 keleris napisał(a): jeszcze tego troche bedzie:evil_lol: No proszę:klacz: :klacz: :klacz: Normalnie szok, <bynajmniej dla mnie, mój chciał naszemu szczurkowi odgryźć głowę, ale mój to taki kochany dzikus:loveu: > Quote
keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Grot tez do spokojnych nie nalezy ale przy niej staje sie potulny jak baranek czasem mam wrazenie ze troche sie jej boi bo jak byl malutki to dostal od niej po nosie bo ja zaczepial a teraz ona robi z nim co chce hehehhe ostatnio czyscila mu uszy :D Quote
Medorowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 keleris napisał(a):Grot tez do spokojnych nie nalezy ale przy niej staje sie potulny jak baranek czasem mam wrazenie ze troche sie jej boi bo jak byl malutki to dostal od niej po nosie bo ja zaczepial a teraz ona robi z nim co chce hehehhe ostatnio czyscila mu uszy :D :icon_roc: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 madzia i medor napisał(a)::icon_roc: :roflt: :roflt: :roflt: no a co dba o jego higiene normalnie jak mamusia tylko o wiele wiele mniejsza Quote
keleris Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 heh serwer strony do hostowania fotek padl :( wiec fotki grota jak oblega moje wyrko musza poczekac.... Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Korenia napisał(a): Jak słodko się zgadzają :loveu: i nigdy nie miał ochoty go chapnąć??? :evil_lol: żaden mój pies nie wysiedziłby tak grzecznie z moimi szczurkami ( już niestety ich nie mam :shake: ale mam chomika mandżurskiego:lol: ) Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Piękny boksio :loveu: :loveu: :loveu: I jak się fajosko ze szczurkiem dogaduje :loveu: Dobrana z nich para, nie ma co :eviltong: Quote
keleris Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ola&Kora napisał(a): Piękny boksio :loveu: :loveu: :loveu: I jak się fajosko ze szczurkiem dogaduje :loveu: Dobrana z nich para, nie ma co :eviltong: no no dobrana tylko to chyba szczurzyca jest mezczyzna w ich zwiazku hehehehe ona zadzi :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 keleris; napisał(a):no no dobrana tylko to chyba szczurzyca jest mezczyzna w ich zwiazku hehehehe ona zadzi :evil_lol: Czyżby była transwestytą?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzień dobry ;) szybko wpadam i wypadam :). Fajna fotka . Quote
keleris Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ola&Kora napisał(a):Czyżby była transwestytą?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tam zaraz transwestyta moze po prostu w ciele malej kobietki drzemie ogromny facet hehehe Quote
Recommended Posts