keleris Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 A o to i mój ukochany psiak :loveu: taka mała przylepka... postanowilem znaleść nową zabawkę... no i szukałem... prosiłem nawet o pomoc... ale na nic zdały się błagalne oczyska... postanowiłem pomyśleć w spokoju... niestety zasnołem... po pobudce postanowiłem cos nabroic... nagle natrafiłem na coś... o tak miotła moja miłość... ale czy musieli ja odrazu zabierć...? Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 o rany cudo boxikowate przesliczne fafluniaste bąkersikowate mniammmm dużo duzo fotek poproszę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ale uroczy maluch :loveu: szkoda ze nie ma ogonka :cool3: pasowałaby takiemu radosnemu psiakowi :razz: urocze fotki i oczywiscie domagam sie wiecej :p Quote
e.v.a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 ło boże czemu wy nie mieszkacie gdzies blisko mnie:placz: Tigierka by miala ślicznego żółtaskowatego rówieśnika do zabaw :evil_lol: ślicznosci malusie :loveu: mały psotnik:loveu: Quote
keleris Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 fakt z pabianic do torunia troche kilometrow jest :/ Quote
zakochana_w_Gaii Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No przecież jestem taki śliczniasty :) Quote
Patka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No tak ale my mamy całkiem blisko :lol: ;) gdzie mieszkacie?? dokładnie?? :cool3: Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ijeeeeeeeee nowe fafelki do ogladania :):):):) Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Sliczna!! Boksie podbijaja galerie:evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jeszcze :loveu:! Jeszcze :loveu: ! I jeszcze raz jeszcze :loveu:! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 O jacieeeeee jaka słodka maszkieta?? Ale by się chciało wyprzytulac takiego sceniorka :loveu: jest booski :loveu: Boksiki zaczynają podbijac moje serce :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Nie ma nic piękniejszego nad boksia fafluniastego ....no chyba ze DUŻO boksiów :multi::multi::multi: Quote
keleris Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Patka napisał(a):No tak ale my mamy całkiem blisko :lol: ;) gdzie mieszkacie?? dokładnie?? :cool3: na rubinkowie 1 zaraz obok przychodni Quote
Patka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 OOOO koło mojej Baci ukochanej dziś u niej byłam :) My prz centrum na osiedlu Mokre kawąłek od garbatego mostka :) Quote
keleris Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Patka napisał(a):OOOO koło mojej Baci ukochanej dziś u niej byłam :) My prz centrum na osiedlu Mokre kawąłek od garbatego mostka :) to gdzies tam pomiedzy chrobrego a batorego? czy w odwrotna strone w kierunku Antczaka? Quote
Imbirka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 jejku jakie cudo fafluniaste, rób mu zdjęcia, chętnie zobaczymy jak rośnie:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
teqquila Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 jejku jaki sliczny :) szkoda ze tak daleko mieszkacie :) Quote
Siostra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 następne fafle do podziwiania. Sama słodycz:loveu: Quote
keleris Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 teqquila napisał(a):jejku jaki sliczny :) szkoda ze tak daleko mieszkacie :) ale w lodzi tez bedziemy bywac w odwiedzinki :p Quote
Veris Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hej!! Jeju..jaki słodki boksiu,poprostu przecudowniasty!!!:loveu: Też jestem z Torunia, a nawet z Rubinkowa,może jakiś wspólny spacerek?? Keleris?? Patka?? Może ten lasek na początku Rubinkowa, koło Szosy Lubickiej?? Quote
Patka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Tak bardzo chetnie :cool3: tylko poczekajcie musze sie napier przeprowadzic i wyjśc za mąż - potrwa to do początków kwietnia najpóźniej ... bo teraz ciezko mi sie z Lilith przeprawic w taka pogode na rubinkowo :evil_lol: Veris a ty jakim psiakiem dysponujesz?? ;) Quote
Veris Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hejka! Ja mam 3-letniego jamniora (jak na jamniora bardzo przyjazny:p). Okiej, to będziemy czekać na info od Ciebie:p. Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :multi:Yuhu nowe fotki faflunka . No , no widze że sie szykuje dogomaniacki spacerek :p Quote
Patka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 uff samce jamików kochaja lilith gorzej z suczkami :evil_lol: zima dziś piękna ale słońce socjalizacja małemu boksiowi bardzo sie by przydała :cool3: Quote
Recommended Posts