ocelot Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ponownie zwracamy się do wszystkich o pomoc.... Tym razem sprawa jest bardzo pilna, choć tu wszystkie są pilne... Tym razem pomocy szuka... szczeniak - suczka Maleńka, cudowna kudłata kuleczka... Spójrzcie w jej oczka, jak proszą o miłość i dotyk... O bezpieczeństwo choroba. Malutka sunia - szczeniak pewnie prezent świąteczny? Puchata, kudłata, kolorowa, została porzucona na klatce jednego z tomaszowskich bloków. Mała ma i tak szczęście w nieszczęściu, że ludzie mieszkający w tej klatce kopniakiem nie wyrzucili maleńkiej na mróz i śnieg. od 11 lutego cała klatka dokarmia psie dziecko. Wychodzą z nią na dwór, dali... kocyk, ale domku nikt nie chce dać. Nad małą wisi groźba schroniska. Chcą ją już oddać. Ale ona tam pójdzie na zmarnowanie... Proszę pomóżmy malutkiej i pokażmy tym ludziom, że nie na darmo jej pomagają, że mogą liczyć na naszą pomoc. Poprosiliśmy ich jeszcze o chwilkę czasu. Znajdziemy coś dla skrzywdzonego, porzuconego psiego dzieciaka? Quote
wtatara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 przydałby sie na szybko DT i dużo ogłoszeń Quote
Owieczka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jakie cudo !!!! Ogłoszenia koniecznie i to szybko !!! Podajcie kontakt do ogłoszeń i tekst - fotki cudne :) Quote
Owieczka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jaka sunia będzie docelowo ?? Nie ma zdjęcia jak jest na rękach albo przy nogach ? Jaka jest teraz na wielkosc ? Wiemy cos o niej ? Quote
ocelot Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Niewiele wiemy. Ja o istnieniu suni dowiedziałam się od Oczki_ - ona od znajomej z pracy... Poprosimy o więcej zdjęć. Wątek założyłyśmy na już, bo nie chcemy, żeby do schronu trafiła. Bardzo lubi ludzi i przepada za dziećmi. Tyle wiem. Quote
Basia1968 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dzwoniłam do syna, ale kurcze on nie weźmie, bo obecnie mieszka z kolegą, który jest antyzwierzęcy - kur....a!! Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale cudo,prawie collaczka:razz:jak bedzie trzeba porobie troche ogloszen,narazie tyle:roll: Quote
Owieczka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 AAA pisała do mnie kobieta o mix Cillie ale mniejsza !!! Moge ja podesłac ?? Tylko potrzebuje kontakt tel !! Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ocelot czy wykorzystac tekst z pierwszego postu,jakie dane do kontaktu ? Quote
ocelot Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='rita60']ocelot czy wykorzystac tekst z pierwszego postu,jakie dane do kontaktu ? Jeśli się nada to tak. Dane: [FONT="]tel.: 667-76-1985, mail: [/FONT]olenka001@buziaczek.pl Quote
zuzka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Biedny psi dzieciak. Śliczna jest ta mała kudłaczka . Quote
ocelot Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Podobno docelowo będzie malutka. Quote
wtatara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jak wrócę z pracy zrobię głoszenia i allegro. Ile ona może mieć miesięcy? Jeśli ktoś zrobi wczesniej napiszcie gdzie poszły ogłoszenia aby sie nie dublowały Quote
Owieczka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ocelot napisał(a):Podobno docelowo będzie malutka. Zdjęcia i kontakt wysłałam. Może się uda... Pani szuka malutkiej psiny do towarzystwa swojemu 13 letniemu Collakowi... Dom nie sprawdzony ! Quote
wtatara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jak wrócę z pracy zrobię głoszenia i allegro. Ile ona może mieć miesięcy? Jeśli ktoś zrobi wczesniej napiszcie gdzie poszły ogłoszenia aby sie nie dublowały Quote
Oczka_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo dziekujemy za zainteresowanie przede wszystkim. Dziewczynka w tej chwili mieszka na klatce schodowej w Tomaszowie Mazowieckim. Dobrzy ludzie, dali jej kocyk, karmią ją i nawet wyprowadzają na dwór, bardzo chca pomoc małej i nie chcą jej oddać do schroniska. Panie z klatki, gdzie przebywa sunia, zrobiły jej ogłoszenia ze zdjęciem i będą wieszać zeby poszukac domku dla malej :) Quote
Ellig Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jestem, bede pytac, potrzeba wiecej szczegolow....ile ma miesiecy,itd.....Czy DS, czy DT? Quote
Oczka_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trudno powiedziec ile ma miesiecy, bo mieszka na klatce i pewnie nikt nie byl z nia u weterynarza, zeby sprawdzic wiek, a dziewczyny pewnie nie wiedza.. Jest szczeniakiem, tyle wiemy i mysle ze najlepszy bylby ds.. Quote
Igiełka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ocelot mogę ją przyjąć do siebie na płatny tymczas. Jest malutką suczką-a dla takich małych gabarytowo psiaków mam komfortowe warunki. Quote
Recommended Posts