jamnicze Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 I Nocna Wystawa w Bydgoszczy - 13.02.2010 sędzia Ewa Szeliga-Szeremeta SUKI kl. młodzieży Nirse KIBIBI - d1, Zw. Mł., BOB kl. otwarta LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - d1, Zw, CWC Zdjęcia są okropne, wiem, ale zawsze to jakaś pamiątka, może P. Dorota przyśle zdjęcia basenjifionie - mieli lepszy sprzęt ode mnie. Mamy na prawdę piękne basenji w Polsce i jest się z czego cieszyć :loveu: Obie panienki uzyskały tytuły championa Nirse KIBIBI - Młodzieżowy Champion Polski :multi: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - Champion Polski :multi: Quote
jamnicze Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 VI Walentynkowa Wystawa w Bydgoszczy - 14.02.2010 sędzia: Maciej Kozber SUKI kl. młodzieży Nirse KIBIBI - d1, Zw. Mł., BOB kl. otwarta LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - d1, Zw, CWC Quote
Elitesse Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 tylko taka mala uwaga - w mlodziezy nie ma CWC :) Quote
memsahib Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Gratuluję zwycięzcom maratonu Walentynkowego zdobytych tytułów :) Quote
jamnicze Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 black-manor napisał(a):No no, Sajdi spoważniała :) Z podlotka już się taka kobitka z niej robi ;), ale w główce nadal pstro :) Elitesse napisał(a):tylko taka mala uwaga - w mlodziezy nie ma CWC :) dzięki, już poprawiłam memsahib napisał(a):Gratuluję zwycięzcom maratonu Walentynkowego zdobytych tytułów :) Dziękuję :) Quote
gmk Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gratulacje, dwie wystawy, dwie sunie i dwa nowe Championaty ! Quote
Recommended Posts