maga18 Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 GOŃCZY SŁOWACKI PSY kl.otwarta BUCK z Kamienieckiego Zamku Softów nie było Quote
UTAAP Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 maga18 napisał(a): Softów nie było Dzieki maga18 ;) Quote
shangri_la Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 maga18 napisał(a):GOŃCZY SŁOWACKI PSY kl.otwarta BUCK z Kamienieckiego Zamku to brat mojej suni :multi: dziekujemy Quote
acroba Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nam ze staffikami w sumie chyba tez niezle poszlo (chociaz moglo pojsc jeszcze lepiej...) Diego Armando -na swojej drugiej wystawie zgarnął drugi wniosek na Mł.Ch Ebola w szczeniaczkach I lokata na sztuk II ;-) WO Armi....tia....ma zakręconą właścicielkę :placz: która nie zauważyła że przyjeli jej psa do otwartej zamiast do Championów i przegapiła swoją klasę.... Ale za to dostał bardzo ładny opis poza konkurencją i bardzo się sędzinie podobał Quote
jo-jo Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Czy moge kogos poprosić o dozie stawki z Wałbrzycha ? :loveu: Quote
Miśka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 potrzebna mi stawka siberian husky, czy ktos mnie poratuje? plizzzz :oops: Quote
Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Miśka napisał(a):potrzebna mi stawka siberian husky, czy ktos mnie poratuje? plizzzz :oops: alez prosze :) PSY kl.mlodziezy ARES Wilcze Dziedzictwo MAGIC z Pierwszej Reki kl.otwarta Arktogea BLACK WIZARD SUKI kl.mlodziezy NOKIA BRAZIL z Pierwszej reki kl.posrednia Latrans AMERICAN EXPRESS kl.otwarta BUFFY Mora No Kimi DUTCHESS Arktyczna pieknosc MOOVIE STAR Volarius kl.weteranow NIAGARA Fortunatus Quote
Elitesse Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 jo-jo napisał(a):Czy moge kogos poprosić o dozie stawki z Wałbrzycha ? :loveu: arlekin i czrany PSY kl.mlodziezy OZZY Matrix SUKI kl.mlodziezy IRYDA ILONA de Miranko NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Kolo kl.otwarta IMAGINATION Polaris blekitne PSY kl.szczeniat FRODO z Gardeminki kl.mlodziezy NOTHING ELSE MATTERS Balao kl.otwarta ELTON Z Gardeminki pregowane i zolte SUKI kl.posrednia PANDA B Jag sza kl.otwarta COROLLA B Jag Sza Quote
dorotal Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Poprosze o stawke king charles spaniela :lol: Quote
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Elitesse napisał(a):alez prosze :) PSY kl.mlodziezy ARES Wilcze Dziedzictwo - 2 MAGIC z Pierwszej Ręki FCI - 1 Zw.Młodzieży kl.otwarta Arktogea BLACK WIZARD - SUKI kl.mlodziezy NOKIA BRAZIL z Pierwszej Ręki FCI - Zw.Mł., NJwR, BOB, III BOG kl.posrednia Latrans AMERICAN EXPRESS - kl.otwarta BUFFY Mora No Kimi - VD DUTCHESS Arktyczna pieknosc - MOOVIE STAR Volarius - VD kl.weteranow NIAGARA Fortunatus - 1, BIS Weteranów :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Recommended Posts