Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']

Bardzo prosimy o głosy w wewnętrznej ankiecie dogomanii do Krakvetu
http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A
w tym momencie nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym psom, a wciąż mamy nowe zgłoszenia. Wsparcie karmą bardzo by nam ulżyło, mamy wiele schrowanych, starszych psów pod opieką które muszą jeść specjalistyczną karmę.

Zagłosowałam na SOS :)

Posted

Greven napisał(a):
Jest bezcenny.

:oops:
Greven napisał(a):
Chciałabym, żeby SOS wygrały.

Nie ukrywam, ze nam sie nie przelewa, wiec ta wygrana byla by na wage zlota...

Aha, wstrzymalam chwilowo teksty dla Cinci. Jak sie sprawa wyklaruje, to albo wznowie zamowienie albo przejdzie ono na innego psiaka...

Posted

No to ja mam wiesci. Jedna dobra, druga zla.

Dzisiaj mialam kolejny telefon o sunke. Pan z poznania, ma juz boksera i chcialo by suczke do kompletu. Oczywiscie powiedzialam mu o sterylce i musialam dodac, ze narazie mala nie jest do adopcji. No wlasnie i to jest ta zla wiadomosc. Stan Cinci jest powazniejszy niz sie na poczatku wydawalo :shake: Znow charczy, ma powiekszone wezly i seducho plus guzy na listwie mlecznej... Juzto mariamc powinna napisac wiecej szczegolow... Trzymajcie kciuki za malenka...

Posted

ageralion napisał(a):
No to ja mam wiesci. Jedna dobra, druga zla.

Dzisiaj mialam kolejny telefon o sunke. Pan z poznania, ma juz boksera i chcialo by suczke do kompletu. Oczywiscie powiedzialam mu o sterylce i musialam dodac, ze narazie mala nie jest do adopcji. No wlasnie i to jest ta zla wiadomosc. Stan Cinci jest powazniejszy niz sie na poczatku wydawalo :shake: Znow charczy, ma powiekszone wezly i seducho plus guzy na listwie mlecznej... Juzto mariamc powinna napisac wiecej szczegolow... Trzymajcie kciuki za malenka...

Mam nadzieję, że maleństwu się polepszy, a domek można sprawdzić i najwyżej pójdzie tam jak się wykuruje, za co trzymam kciuki.

Posted

Była Pani z córeczką.
Szczecinek jest b. mały . To sąsiadka mojego zastępcy.
Opowiedziałam o serduszku Maleńkiej i pilnowaniu w czasie ewentualnej cieczki , moi weci odradzają sterylizację.
Jutro ma przyjechać małżonek i zobaczymy.
Zrobiliśmy Zuzi USG - wszystko w idealnym porządku.
W badaniach krwi b. wysoki poziom leukocytów.
Znowu wprowadzamy antybiotyk i cały czas leki na serduszko.

Posted

Odradzają w ogóle? Czy w tym momencie?
Trzymam kciuki, żeby maleństwo jednak do domu pojechało, ci ludzie chyba się bezpośrednio z nami nie konsultowali, Ageralion ankieta będzie?:)

Posted

Wstepna rozmowa juz byla jak pisalam wczesniej :) Sadze, ze jesli p. Danusia po wizycie przedadopcyjnej zapewni nas, ze to rodzina odpowiednia dla Cinci (szczegolnie, ze bedzie na oku zastepcy), to z czystym sumieniem findacja bedzie mogla z ta Pania podpisac umowe adopcyjna.

Posted

Jaką ona ma konkretnie wadę serca?

Jak zwykle zapomniałam o formalnościach :oops:
Marta, Karina - której z Was mam przesłać umowę przekazania Cinci?