Greven Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mariamc napisał(a):Zdjęcia będą wcześniejsze, robione przed moim wyjazdem.W sobotę nowe. Ja nic nie rozumiem. Ty byłaś u nowych opiekunów Cinci i robiłaś zdjęcia, czy to zdjęcia jeszcze z hotelu? Czy w sobotę będziesz u Cinci? Bo Marta napisała, że Ci ludzie wyślą zdjęcia do niej... Aha, pytanie do SOS Boksery - dotarła umowa przekazania psa? Wysłałam na adres fundacyjny. Quote
ageralion Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Greven napisał(a):Aha, pytanie do SOS Boksery - dotarła umowa przekazania psa? Wysłałam na adres fundacyjny. Tak, umowa doszla. Dziekujemy. Quote
mariamc Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To są zdjęcia robione przez Arka. Czego nie rozumiesz Greven? Nowa Pani Berty jest w stałym kontakcie z SOS-bokserom. Quote
Soema Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mariamc, nie jest z nami w kontakcie ta Pani, nie mam umowy adopcyjnej. Ani żadnych wieści od nich bezpośrednio.. Czy suka została wysterylizowana, też nie wiem. Ageralion, proszę zadzwoń do Państwa jeśli masz numer, bo ja go nie mam. Quote
mariamc Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Berta nie może być wysterylizowana ze wzgledu na serce . Zaraz wstawię jej zdjęcia RTG. Może zle zrozumiałam Martę,ale mówiła ,że jest z nią w kontakcie. Quote
Greven Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ageralion napisał(a):Tak, umowa doszla. Dziekujemy. Proszę bardzo, a teraz podpiszcie jeden egzemplarz i odeślijcie ;) Quote
ageralion Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 mariamc napisał(a):Może zle zrozumiałam Martę,ale mówiła ,że jest z nią w kontakcie. Tak ja jestem z nia w kontakcie i caly czas to powtarzam. Mam nadzieje, ze Soemie chodzilo o kontakt mailowy z fundacja i zdjecia, tak jak ustalalam wczesniej z wlascicielka. Soema napisał(a):Mariamc, nie jest z nami w kontakcie ta Pani, nie mam umowy adopcyjnej. Ani żadnych wieści od nich bezpośrednio.. Czy suka została wysterylizowana, też nie wiem. Ageralion, proszę zadzwoń do Państwa jeśli masz numer, bo ja go nie mam. To prawda umowa jeszcze nie w fundacji. Mam numer, wysylalam tez do fundacji i tak zadzwonie wieczorem do Panstwa. Ogolnie bez maila od wlascicelki i bez umowy adopcyjnej z fundacja, nie mozemy zamknac miesiaca, bo nie mamy pelnej dokumentacji. Nawet uaktualnienia nie mozemy napisac i Cincia wciaz na stronie wisi jako hotelowana... Quote
ageralion Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Rozmawialam dzisiaj z wlascicielem Cinci. Suczka ma guza na listwie mlecznej, z ktorego po nacisnieciu wyplywa plyn. Zostala podjeta decyzja o usunieciu guza i wyslaniu go do przebadania pod katem zmian nowotworowych. Trzymajcie za malenka kciukasy. PS weterynarz podejmie decyzje czy jednoczesnie sunie wysterylizowac, wszystko zalezalo bedzie od tego jak Cincia zareaguje na srodki uspokajajace/nasenne Quote
Kapsel Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ageralion napisał(a):Rozmawialam dzisiaj z wlascicielem Cinci. Suczka ma guza na listwie mlecznej, z ktorego po nacisnieciu wyplywa plyn. Zostala podjeta decyzja o usunieciu guza i wyslaniu go do przebadania pod katem zmian nowotworowych. Trzymajcie za malenka kciukasy. PS weterynarz podejmie decyzje czy jednoczesnie sunie wysterylizowac, wszystko zalezalo bedzie od tego jak Cincia zareaguje na srodki uspokajajace/nasenne Boże a tu kolejne zmartwienie ...................... :shake::-( Quote
ageralion Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Kapsel']Marta, kiedy Cincia będzie miała zabieg?[/QUOTE] W srode o 10 rano Quote
Kapsel Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='ageralion']W srode o 10 rano[/QUOTE] No to w środę wszystkie kciuki zaciśnięte z całych sił!!! Quote
mariamc Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cincia już po zabiegu.Dobrze zniosła i została od razu wysterylizowana. Quote
Kapsel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='mariamc']Cincia już po zabiegu.Dobrze zniosła i została od razu wysterylizowana.[/QUOTE] Dzisiaj same dobre wieści :multi::multi::multi: Quote
ageralion Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Bardzo sie ciesze :) Mam nadzieje, ze to nie bylo nic wrednego... Quote
Recommended Posts