Kapsel Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ageralion napisał(a):No takie wiadomosci moge slyszec codziennie :D Jak Faflun? Hura!!!! Cincia w domu :Cool!::Cool!::Cool!: Faflun został sam :shake: Quote
LAZY Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Hurrrraaaa!!!! Wspaniałe wieści!!! Z transportem z Wawy będzie cięzko, ja nie pomoge, ale moze znajdzie sie jakas dobra dusza??? Quote
ageralion Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jaka umowa zostala podpisana z domkiem? Pytalam dzisiaj dziewczyn i do fundacji jeszcze zadne papiery nie dotarly. Od kiedy mala w domku i czy poszla na DT czy DS? :p Quote
Cudak Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Zajrzyjcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/182610-Puchata-kulka-sznaucerka-miniatura-i-szczeniak-ZBIERAMY-DEKLARACJE Greven będzie miała trzech nowych tymczasowiczów, potrzebne są deklaracje na karmę, szczepienia, sterylkę... Quote
mariamc Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Umowa na DT.Wysyłam w poniedziałek. Cincia zachowuje się w domu wzorcowo , jakby mieszkała tam od zawsze. Quote
ageralion Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 mariamc napisał(a):Umowa na DT.Wysyłam w poniedziałek. Cincia zachowuje się w domu wzorcowo , jakby mieszkała tam od zawsze. Grzeczna malenka :D Mam nadzieje, ze niedlugo DT zmieni sie w DS :) Cincia dziewczyno wracaj szybciutko do zdrowia.... szczegolnie, ze znalazlas sens zycia :D Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ageralion napisał(a):Grzeczna malenka :D Mam nadzieje, ze niedlugo DT zmieni sie w DS :) Cincia dziewczyno wracaj szybciutko do zdrowia.... szczegolnie, ze znalazlas sens zycia :D Wracaj maleńka do zdrówka, oby ci tam było jak w niebie :lol::loveu: Quote
Soema Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mam nadzieję, że będą jakieś wieści z DT/DS.. Quote
Greven Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mariamc napisał(a): Cincia zachowuje się w domu wzorcowo , jakby mieszkała tam od zawsze. To potwierdza moje przypuszczenia, że była psem domowym, który się znudził, albo przeszkadzał, może dziecko dostało nagle alergii, bądź właściciele wyjechali za granicę... i suńka trafiła na wieś. Dobrze, że znajduje się już na właściwym miejscu, tyle przeszło małe pocieszne biedactwo. Soema napisał(a):Mam nadzieję, że będą jakieś wieści z DT/DS.. Utrzymujecie chyba kontakt z nowymi opiekunami boksiów? ;) Ja to bym jakieś zdjęcia Cinci na meblach pooglądała :lol: Quote
LAZY Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ona niezwykle kontaktowa jest, wiec powinna nową rodzinę w sobie rozkochać :) Quote
ageralion Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Rozmawialam dzisiaj z nowa wlascicielka Cinci :multi: Mala zmienila imie na Berta :loveu: Jak podejrzewalismy, byla to obopolna milosc od pierwszego wejrzenia :evil_lol: Corka i sunia sa wrecz nierozlaczne. Co sie ciekawego okazalo, to Cincia/Berta nie lubi szczeniakow. Podczas ostatniej wizyty u weterynarza, zaczela warczec na jednego psiego malucha... Na dniach beda foteczki z domku :multi: Quote
Kapsel Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Już się doczekać fotek nie mogę, szybko fotki szybko :razz::multi: Quote
Greven Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ageralion']Co sie ciekawego okazalo, to Cincia/Berta nie lubi szczeniakow. Podczas ostatniej wizyty u weterynarza, zaczela warczec na jednego psiego malucha...[/QUOTE] Jakoś się nie dziwię. Czekałam na takie wieści. Jestem spokojna i szczęśliwa. I na fotki już się cieszę ;) P.S. Nie wiem, czy wspominałam, ale na podwórku Cinci widuję już kolejną sukę... Quote
ageralion Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Greven']Jakoś się nie dziwię.[/QUOTE] No wlasnie mnie tez to jakos zbytnio nie zaskoczylo... [quote name='Greven']P.S. Nie wiem, czy wspominałam, ale na podwórku Cinci widuję już kolejną sukę...[/QUOTE] To tez niestety nie wprawilo mnie w oslupienie...:angryy: Quote
Soema Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mariamc']Umowa na DT.Wysyłam w poniedziałek. Cincia zachowuje się w domu wzorcowo , jakby mieszkała tam od zawsze.[/QUOTE] Mariamc czy umowa została wysłana? Ageralion masz zdjęcia? Poproś tych ludzi żeby przesłali maila do Fundacji.. Quote
ageralion Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Soema']Ageralion masz zdjęcia? Poproś tych ludzi żeby przesłali maila do Fundacji..[/QUOTE] No wlasnie na fundacyjny mail mialy pojsc wiesci i fotki... nie wiem skad te opoznienie, moze swieta... Quote
Kapsel Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Greven']Mam nadzieję, że u Cinci wszystko ok.[/QUOTE] Też mam taką nadzieję. Quote
Soema Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ageralion napisał(a):No wlasnie na fundacyjny mail mialy pojsc wiesci i fotki... nie wiem skad te opoznienie, moze swieta... Nadal nie mam wieści.. Quote
ageralion Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Soema napisał(a):Nadal nie mam wieści.. Pani Danusia dopiero wrocila do domu, kilka dni spedzila za granica. Jutro beda wiesci i fotki Cinci powstawiane na watek. Dziewczyny wiem , ze sie martwicie ale sunia jest naprawde w dobrym, boksiowym, kochajacym domku. Quote
mariamc Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Cincia jest w dobrym domu, dzisiaj jak znajdę chwilę czasu ,będę aktualizować. Zdjęcia będą wcześniejsze, robione przed moim wyjazdem.W sobotę nowe. Tym razem musiałam zamknąć ostatecznie moje osobiste sprawy,20 lat zawieszenia między Polską a Holandią. Quote
Recommended Posts