ageralion Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dziekujemy za wyniki i podpinam sie pod pytanie LAZY ;) A boksio ma jedno oko niebieskie a drugie brazowe i ten nieciety ogonek cuuuuuuuuuuuuuudo :loveu::loveu: Gdyby nie moja wariatka, juz by u mnie siedzial :eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cincia zwana Zuzią to przewspaniała i miziasta suczynka, dzis udało mi sie ją poznać. Weci dali jej nowe leki na serce i stan poprawia sie, jak mówi mariamc, ale myślę, że serce jest chore na poważnie i leki pewnie do końca życia. Zyziek jest przecudownej urody psem, bardzo jeszcze młodym- szczeniaczek, ząbki białe jak śnieg...ma taka zgrabna malutką główkę i jest taki przedziwny , że az piekny!! Jest chorutki więc mariamc leczy go teraz... ma teraz trzy boksie u siebie... Faflun też jest cudny- będzie mu smutno jak Cincia go zostawi razem tworzą wspaniały duet! Quote
Kapsel Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A gdzieś zniknęło zdjęcie Zyzia...... nie wiem ale ja już go gdzieś widziałam :roll: Już się znalazło! Quote
ageralion Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Kapsel napisał(a):..... nie wiem ale ja już go gdzieś widziałam :roll: Tez masz takie wrazenie? Te oczy tez juz gdzies widzialam... Quote
Kapsel Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A Cincia jeśli będzie miała chore serduszko i do końca życia na lekach... to trudno pewnie jej domek będzie znaleźć, choć są osoby które żadnych chorób się nie boją i adoptują chore boksie. Przykład Laila :loveu: Pamietam taką boksię w wątku zaginione na stronie SOS bokserom, też miała jedno oko niebieskie, drugie brązowe..... może to dlatego mi się skojarzyło?:roll: Quote
Rybka_39 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No, a te domki chętne na Cicnię, bo dwa były? To co z nimi? Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Jeden (ten Szczecinecki)jest potencjalnym DT. Bedzie wiadomo pod koniec tygodnia (czyli juz na dniach :multi:) czy ja zabiora, remont koncza :razz: Quote
Rybka_39 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 A może DT się w DS przekształci?:cool3: Ja trzymam mocno kciuki! Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Rybka_39 napisał(a):A może DT się w DS przekształci?:cool3: Ja trzymam mocno kciuki! Ten domek od poczatku chcial byc DS ale poniewaz stan zdrowia suni jest kiepski i ciachnac jej nie mozna, to Cincia tymczasowo idzie na tymczas :evil_lol: Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Przypominam i proszę o głosy na KRAKVECIE http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=83371#83371 Fundacja SOS Bokserom wygrała wewnętrzne glosowanie na dogomanii, potrzebujemy Waszych głosów jeszcze raz! Quote
Inez de Villaro Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cincia jest cudna....ja dawno nie spotkałam tak wspaniałego psa! ps. zagłosowane. Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ja juz zaczynam niecierpliwie tupac z nozki na nozke, bo koniec tygodnia coraz blizej...:laugh2_2: PS mam kolejny domek chetny na Cincie :razz: Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Rozmawialam dzisiaj z Pania, ktora chciala zaadoptowac Cincie. Naslalam na nia gerte i Pani juz dostala zadanie domowe w postaci ankiety :evil_lol: Pan z Poznania jest bardziej zaawansowany, bo czeka juz na wizyte przedadopcyjna :diabloti: Niech sie lepiej domek ze Szczecinka decyduje szybko, bo kolejka sie zaczyna ustawiac do naszej kruszynki :multi: Quote
Agnezia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To może Eguś mój pojedzie?? http://www.dogomania.pl/threads/179634-EGON-wychudzony-bokser-PILNIE-szukamy-DS-SOS-bokserom Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ale dobre wieści I Cincia zasługuje na domek najlepszy z najlepszych i mój Egonek też! :loveu: To dobrze że jest wybór. Jestem pewna że wybierzecie ten NAJLEPSZY! :lol: Quote
Rybka_39 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ageralion napisał(a):Rozmawialam dzisiaj z Pania, ktora chciala zaadoptowac Cincie. Naslalam na nia gerte i Pani juz dostala zadanie domowe w postaci ankiety :evil_lol: Pan z Poznania jest bardziej zaawansowany, bo czeka juz na wizyte przedadopcyjna :diabloti: Niech sie lepiej domek ze Szczecinka decyduje szybko, bo kolejka sie zaczyna ustawiac do naszej kruszynki :multi: Wciskac im tu boksery i to już! :D Quote
mariamc Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Domek w Szczecinku jest zdecydowany!!!! Przepraszam,że trochę zaniedbałam wątek ale mam problemy w pracy.Najgorzej mieć szefa ,który nie jest psiarzem. Do tego moja osobista Zuzka się zle czuje a ma już swoje lata. Mam doła jak chiński syndrom. Jesteśmy w trakcie uzupełnienia strony internetowej schroniska www. szczecinek.schronisko.net Czy mogłybyście powpisywać się w księdze gości z podaniem miasta, z którego jesteście? Nie ukrywam,że na to liczę . Muszę mieć argumenty do negocjacji z moim szefe. Quote
mariamc Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Sądze ,że Zuzia - Cyncia się nie obrazi. Moja osobista Zuzanka - Nietoperek najdroższy. Quote
ageralion Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 PIeeeeekna panienka :loveu:NIech szybciutko wraca do zdrowia.... Tak myslalam, ze domek Szczecinecki sie juz zakochal :evil_lol: No to na dniach Cincia bedzie grzala dupke na kanapie :multi: PS moj wpis do ksiegi gosci juz dodany... Quote
Kapsel Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jakie dobre wieści od rana :multi::multi::multi: I znów się wszystko chce :lol: Zdrowiej malutka. zdrowiej domek już czeka! :ghost_2::ghost_2::ghost_2: Quote
Rybka_39 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A za ile Cincia będzie mogła jechać do nowego domu? Quote
LAZY Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Danusiu kciuki za Twoją sunię trzymam mocno!!! Wieści o Cinci są wspaniałe:) Quote
Recommended Posts