Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za wyniki i podpinam sie pod pytanie LAZY ;)

A boksio ma jedno oko niebieskie a drugie brazowe i ten nieciety ogonek cuuuuuuuuuuuuuudo :loveu::loveu: Gdyby nie moja wariatka, juz by u mnie siedzial :eviltong:

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cincia zwana Zuzią to przewspaniała i miziasta suczynka, dzis udało mi sie ją poznać. Weci dali jej nowe leki na serce i stan poprawia sie, jak mówi mariamc, ale myślę, że serce jest chore na poważnie i leki pewnie do końca życia.

Zyziek jest przecudownej urody psem, bardzo jeszcze młodym- szczeniaczek, ząbki białe jak śnieg...ma taka zgrabna malutką główkę i jest taki przedziwny , że az piekny!!
Jest chorutki więc mariamc leczy go teraz...
ma teraz trzy boksie u siebie...
Faflun też jest cudny- będzie mu smutno jak Cincia go zostawi razem tworzą wspaniały duet!

Posted

A Cincia jeśli będzie miała chore serduszko i do końca życia na lekach... to trudno pewnie jej domek będzie znaleźć, choć są osoby które żadnych chorób się nie boją i adoptują chore boksie. Przykład Laila :loveu:

Pamietam taką boksię w wątku zaginione na stronie SOS bokserom, też miała jedno oko niebieskie, drugie brązowe..... może to dlatego mi się skojarzyło?:roll:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
A może DT się w DS przekształci?:cool3:

Ja trzymam mocno kciuki!

Ten domek od poczatku chcial byc DS ale poniewaz stan zdrowia suni jest kiepski i ciachnac jej nie mozna, to Cincia tymczasowo idzie na tymczas :evil_lol:

Posted

Rozmawialam dzisiaj z Pania, ktora chciala zaadoptowac Cincie. Naslalam na nia gerte i Pani juz dostala zadanie domowe w postaci ankiety :evil_lol: Pan z Poznania jest bardziej zaawansowany, bo czeka juz na wizyte przedadopcyjna :diabloti: Niech sie lepiej domek ze Szczecinka decyduje szybko, bo kolejka sie zaczyna ustawiac do naszej kruszynki :multi:

Posted

Ale dobre wieści I Cincia zasługuje na domek najlepszy z najlepszych i mój Egonek też! :loveu:
To dobrze że jest wybór. Jestem pewna że wybierzecie ten NAJLEPSZY! :lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Rozmawialam dzisiaj z Pania, ktora chciala zaadoptowac Cincie. Naslalam na nia gerte i Pani juz dostala zadanie domowe w postaci ankiety :evil_lol: Pan z Poznania jest bardziej zaawansowany, bo czeka juz na wizyte przedadopcyjna :diabloti: Niech sie lepiej domek ze Szczecinka decyduje szybko, bo kolejka sie zaczyna ustawiac do naszej kruszynki :multi:

Wciskac im tu boksery i to już! :D

Posted

Domek w Szczecinku jest zdecydowany!!!!

Przepraszam,że trochę zaniedbałam wątek ale mam problemy w pracy.Najgorzej mieć szefa ,który nie jest psiarzem. Do tego moja osobista Zuzka się zle czuje a ma już swoje lata.
Mam doła jak chiński syndrom.
Jesteśmy w trakcie uzupełnienia strony internetowej schroniska www. szczecinek.schronisko.net
Czy mogłybyście powpisywać się w księdze gości z podaniem miasta, z którego jesteście?
Nie ukrywam,że na to liczę . Muszę mieć argumenty do negocjacji z moim szefe.

Posted

PIeeeeekna panienka :loveu:NIech szybciutko wraca do zdrowia....

Tak myslalam, ze domek Szczecinecki sie juz zakochal :evil_lol: No to na dniach Cincia bedzie grzala dupke na kanapie :multi:

PS moj wpis do ksiegi gosci juz dodany...