Soema Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bardzo prosimy o głosy w wewnętrznej ankiecie dogomanii do Krakvetu http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A w tym momencie nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym psom, a wciąż mamy nowe zgłoszenia. Wsparcie karmą bardzo by nam ulżyło, mamy wiele schrowanych, starszych psów pod opieką które muszą jeść specjalistyczną karmę. Quote
ageralion Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ciekawe, czy Cincia miala dzisiaj odwiedziny :cool3: Quote
Greven Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Soema'] Bardzo prosimy o głosy w wewnętrznej ankiecie dogomanii do Krakvetu http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A w tym momencie nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym psom, a wciąż mamy nowe zgłoszenia. Wsparcie karmą bardzo by nam ulżyło, mamy wiele schrowanych, starszych psów pod opieką które muszą jeść specjalistyczną karmę. Zagłosowałam na SOS :) Quote
A.R.S. Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Głosowałaś na sos :crazyeye: na jaki? czosnkowy :diabloti: Quote
Kapsel Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='ageralion']Ciekawe, czy Cincia miala dzisiaj odwiedziny :cool3:[/QUOTE] Ja to pewnie nawet w nocy był poleciała :evil_lol: Quote
ageralion Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Greven napisał(a):Zagłosowałam na SOS :) Dzieki wielkie :loveu: Quote
Greven Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ageralion napisał(a):Dzieki wielkie Nie trzeba dziękować ;) Poprosiłam o głosy na PE. Quote
ageralion Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Greven napisał(a):Nie trzeba dziękować ;) Poprosiłam o głosy na PE. Wiesz, ze moj glos masz zawsze ;) Quote
Greven Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ageralion napisał(a):Wiesz, ze moj glos masz zawsze Jest bezcenny. Chciałabym, żeby SOS wygrały. Quote
ageralion Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Greven napisał(a):Jest bezcenny. :oops: Greven napisał(a):Chciałabym, żeby SOS wygrały. Nie ukrywam, ze nam sie nie przelewa, wiec ta wygrana byla by na wage zlota... Aha, wstrzymalam chwilowo teksty dla Cinci. Jak sie sprawa wyklaruje, to albo wznowie zamowienie albo przejdzie ono na innego psiaka... Quote
LAZY Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przeskakuję z nogi na nogę...jakieś wieści, szczegóły w sprawie tego nowego domku? Quote
ageralion Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No to ja mam wiesci. Jedna dobra, druga zla. Dzisiaj mialam kolejny telefon o sunke. Pan z poznania, ma juz boksera i chcialo by suczke do kompletu. Oczywiscie powiedzialam mu o sterylce i musialam dodac, ze narazie mala nie jest do adopcji. No wlasnie i to jest ta zla wiadomosc. Stan Cinci jest powazniejszy niz sie na poczatku wydawalo :shake: Znow charczy, ma powiekszone wezly i seducho plus guzy na listwie mlecznej... Juzto mariamc powinna napisac wiecej szczegolow... Trzymajcie kciuki za malenka... Quote
Greven Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 O kurde, znów coś się chrzani, biedna mała :( Quote
Kapsel Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :shake::shake::shake: Biedna malutka, trzymamy kciuki!!! Quote
mariamc Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czekam jeszcze na wyniki badań krwi. Wczoraj dowiezli młodego , białego boksia. Kolejny wyrzucony u nas , w mieście. Załamka...... Quote
Rybka_39 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ageralion napisał(a):No to ja mam wiesci. Jedna dobra, druga zla. Dzisiaj mialam kolejny telefon o sunke. Pan z poznania, ma juz boksera i chcialo by suczke do kompletu. Oczywiscie powiedzialam mu o sterylce i musialam dodac, ze narazie mala nie jest do adopcji. No wlasnie i to jest ta zla wiadomosc. Stan Cinci jest powazniejszy niz sie na poczatku wydawalo :shake: Znow charczy, ma powiekszone wezly i seducho plus guzy na listwie mlecznej... Juzto mariamc powinna napisac wiecej szczegolow... Trzymajcie kciuki za malenka... Mam nadzieję, że maleństwu się polepszy, a domek można sprawdzić i najwyżej pójdzie tam jak się wykuruje, za co trzymam kciuki. Quote
mariamc Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Była Pani z córeczką. Szczecinek jest b. mały . To sąsiadka mojego zastępcy. Opowiedziałam o serduszku Maleńkiej i pilnowaniu w czasie ewentualnej cieczki , moi weci odradzają sterylizację. Jutro ma przyjechać małżonek i zobaczymy. Zrobiliśmy Zuzi USG - wszystko w idealnym porządku. W badaniach krwi b. wysoki poziom leukocytów. Znowu wprowadzamy antybiotyk i cały czas leki na serduszko. Quote
Soema Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Odradzają w ogóle? Czy w tym momencie? Trzymam kciuki, żeby maleństwo jednak do domu pojechało, ci ludzie chyba się bezpośrednio z nami nie konsultowali, Ageralion ankieta będzie?:) Quote
ageralion Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Wstepna rozmowa juz byla jak pisalam wczesniej :) Sadze, ze jesli p. Danusia po wizycie przedadopcyjnej zapewni nas, ze to rodzina odpowiednia dla Cinci (szczegolnie, ze bedzie na oku zastepcy), to z czystym sumieniem findacja bedzie mogla z ta Pania podpisac umowe adopcyjna. Quote
Inez de Villaro Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przy chorym secu, jak weci odradzają, to ja bym się nie odważyła na sterylkę.. Danusia- Twoja grypa doszła do mnie...siedzę w domu. Quote
Greven Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jaką ona ma konkretnie wadę serca? Jak zwykle zapomniałam o formalnościach :oops: Marta, Karina - której z Was mam przesłać umowę przekazania Cinci? Quote
Recommended Posts