mariamc Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jutro porobię więcej, u nas ,jak zwykle w sobotę, totalne wariatkowo. Quote
Greven Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Biedna dziewczynka, tak by chciała do człowieka... :( Quote
Kapsel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jaka ślicznotka :loveu::loveu::loveu: Na pewno domek znajdzie, nie martwcie się dziewczyny, tylko z tym że ona by chciała już :roll: Quote
LAZY Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Niestety Cincia nie ma takich radosnych oczu jak Misiek...:( Mam nadzieje, ze już wkrótce będziemy ją widzieć w całkiej innej odsłonie! Quote
Greven Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 LAZY napisał(a):Niestety Cincia nie ma takich radosnych oczu jak Misiek... Niestety... trafne spostrzeżenie. Dla Miśka schronisko to prawdopodobnie odmiana życia na lepsze, a Cincia tęskni za czymś więcej. Za człowiekiem, stałym kontaktem, czułością, zabawami, łóżkiem... Quote
mysza 1 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Greven']Niestety... trafne spostrzeżenie. Dla Miśka schronisko to prawdopodobnie odmiana życia na lepsze, a Cincia tęskni za czymś więcej. Za człowiekiem, stałym kontaktem, czułością, zabawami, łóżkiem...[/QUOTE] Tak, biedna myszka, strasznie smutne ma oczka :( Quote
Soema Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Danusiu, czy Fafel jest ogłaszany? Gdzieś mi umknęło.. Quote
mariamc Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nie , Faflun nie jest ogłaszany. Jutro postaram się zrobić im zdjęcia osobno. Quote
Greven Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Oglądając te zdjęcia stwierdzam, że moja obroża jest idealnie dobrana, jeśli chodzi o kolorystykę ;) Smutas z tej naszej Cinci. Jakieś fotki z wybiegu, albo spaceru by się przydały do ogłoszeń, bo te zza krat niestety dołujące. Leczenie już zakończone? Quote
LAZY Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Na jednej fotce Cincia jakby się uśmiecha:) A z Faflunem faktycznie robią wszystko tak samo. Super, ze są tam razem. Danusiu a dziewczynki z ostatniego wybiegu jak? Quote
ageralion Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Cudna malenka :loveu: Ciesze sie, ze ma takie fajne boksiowe towarzystwo :multi: Na jednej fotce faktycznie widac jakby cien usmiechu ;) Jak ja bym ja wziela i wycalowala w te fafle :evil_lol: ...dalej czekam na teksty do ogloszen :-( jest szansa, ze beda jutro... Quote
Kapsel Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Cincia musi dobry domek znaleźć, bezwzględnie dobry :loveu: choć o Faflunie cosik zapomnieć nie mogę i będzie mu smutno jak Cincia do domku pojedzie a on zostanie:shake: Quote
ageralion Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 A ja mam dobra wiadomosc :multi: Wlasnie dzwonila Pani zainteresowana Cincia :multi: Kobieta jest uwaga uwaga!! ze Szczecinka :razz: Zakochala sie w malej od piewszego wejrzenia, bo jest baaaardzo podobna do jej pierwszej bokserki, ktora odeszla na raka. Bardzo sie ucieszyla, ze mala jest u niej w miescie, bo chciala by sprawdzic Cincie pod katem dzieci (ma 10 letnia core), wiec p. Danusiu prosze na dniach spodziewac sie wizyty calej rodziny :cool3: Poniewaz na pierwszy rzut "ucha" Pani wydawala sie bardzo sensowna, czy jest (jakby co) szansa na pomoc przy wizycie przedadopcyjnej? Quote
Soema Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Trzymam kciuki, zrządzenie losu by to było :) może są sobie przeznaczeni :) Quote
Soema Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Potwierdzam wpłyniecie 200zł z bazarku Ageralion :) hotel został opłacony :) Quote
LAZY Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Kolejna dobra wiadomość dzisiaj!!! Trzymam kciuki z całych sił! Quote
Recommended Posts