Igiełka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ludzie to niewyżyte bestie- zaznaczam to tylko niektórzy. Myślą że psy to zabawki.:shake: Quote
urwisek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Greven']Urwisek ma ograniczony dostęp do netu z powodu pogody, ale wysłał mi sms z prośbą, aby przekazać wątek... [quote name='ageralion']...Dobre wiesci to takie, ze watek juz zapisany na mnie i pierwszy post zaktualizowany :p Dzięki piękne za przekazanie info, przeniesienie i dalsze profesjonalne poprowadzenie tematu. Przepraszam za zamieszanie - człowiek przyzwyczaja się, że net jest i zawsze będzie - potem wielki szok jak przyjdzie co do czego :( To ten sam błąd co w życiu - też zakładamy, że jesteśmy wieczni :) A tak btw (i tylko trochę zazębiające) trafiłem na ciekawe zagadnienie: W dziale Administracja z wyjaśnieniem moderatora (bodajże) jak to wszyscy mamy telefony i kiedy trzeba możemy sobie poradzić, więc zablokowanie komuś dostępu ni jak się ma do skuteczności przeprowadzanych akcji pomocowych . Piszę bo - o ironio - też miałem zablokowany dostęp (fakt, że nie przez moda a przez dostawcę ale równie skutecznie) i miałem się okazje na własnej skórze przekonać jak mało może TELEFON. Taaak - czasem trzeba coś poczuć, żeby zrozumieć - Japończycy mają w tej kwestii dobre podejście przy doborze kadry kierowniczej :) Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 urwisek napisał(a):Taaak - czasem trzeba coś poczuć, żeby zrozumieć - Japończycy mają w tej kwestii dobre podejście przy doborze kadry kierowniczej :) Czemu, czemu, czemu? :D Quote
Yana Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jeju jaka ona malutka... słodziutka sunieczka :-) Quote
Soema Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kto wesprze hotelowanie i sterylkę suni?:( Proszę... nie damy radę pomóc kolejnym bokserom, bez wsparcia.. Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wczoraj skonczyl sie bazarek i po podliczeniu wyszlo 277zl :multi: Po konsultacjach 200zl idzie na Cincie, reszta na suczki z pseudo z Poznania. http://www.dogomania.pl/threads/179956-Bokserki-z-PSEUDO-potrzebujemy-wsparcia [quote name='fergilka']Z tej stówy 50zł dołożę od sobie, tak jak pisałam. Dalej mozemy liczyc na te 50zl :modla: Quote
Enigma79 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cud mordka i faktycznie malutka.Jutro dorzuce "przelewem" jakis grosz... Przydalaby sie jakas 6 w Lotto :) na nasze czworonogi. Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Enigma79 napisał(a):Cud mordka i faktycznie malutka. Jutro dorzuce "przelewem" jakis grosz... Przydalaby sie jakas 6 w Lotto :) na nasze czworonogi. Piekna prawda? :loveu: Dziekujemy za wsparcie :Rose: Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jak tam samopoczucie naszej kruszynki? Mam nadzieje, ze antybiotyki na wykonczeniu... Dalej Cincia mieszka z kolega faflastym? Jak sie uwine z tym co mam zrobic w tym tygodniu, to postaram sie pooglaszac malenka. Ktos chetny do pomocy? Quote
Inez de Villaro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mariamc poprosiła mnie o zamieszczenie informacji, że zmogła ją poważna grypa, leży i nie jest na razie w stanie nic zrobić. Nowe informacje będą za parę dni, jak wstanie z łóżka. Quote
Soema Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 życz jej szybkiego powrotu do zdrowia! My grzecznie poczekamy :) Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jasne ze poczekamy. Zdrowiej nam szybciutko... Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Poniewaz dla Cinci szukamy domu w calej Polsce, przeskoczylismy pieterko wyzej do "Psy do adopcji / Znalezione" :multi: Quote
Soema Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ageralion napisał(a):Poniewaz dla Cinci szukamy domu w calej Polsce, przeskoczylismy pieterko wyzej do "Psy do adopcji / Znalezione" :multi: Dzięki Saint ;) kto pomoże w ogłoszeniach, trzeba by zwolnić miejsce dla kolejnej bidy. Quote
Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja dzisiaj miała trafienie w totka... 2 zł :diabloti: Zainwestowałam w kolejny los. Trzymajcie kciuki za moją wygraną, to Cincia będzie miała opłacony hotel, jak długo potrzeba - albo lepiej, domowy tymczasik z wszelkim full wypasem! I ogłoszenia na bilbordach w centrum Warszawy :lol: Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Greven napisał(a):Ja dzisiaj miała trafienie w totka... 2 zł :diabloti: Zainwestowałam w kolejny los. Trzymajcie kciuki za moją wygraną, to Cincia będzie miała opłacony hotel, jak długo potrzeba - albo lepiej, domowy tymczasik z wszelkim full wypasem! I ogłoszenia na bilbordach w centrum Warszawy :lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ageralion Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Znalazlam dzisiaj bazarek ogloszeniowy. Zastanawiam sie czy sie nie napasc ladySwallow i nie pomeczyc jej o tekst dla Cinci... http://www.dogomania.pl/threads/180580-Na-NowodwA-r-usA-ugowy-zamA-w-tekst-lub-gotowe-allegro-dla-psa-w-potrzebie-do-9-03 Cennik: I. ogłoszenie 300 znaków - 1 zł II. ogłoszenie - tekst informacyjny dłuższy niż 300 znaków - 3 zł III. ogłoszenie - historia "łapiąca za serce" (dł. niż 300 znaków) - 5 zł Cennik zestawów: - full serwis (wszystkie trzy typy) - 8,5 zł - I + II - 3,5 zł - II + III - 7,5 zł Quote
ageralion Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Myslicie, ze to dobry pomysl czy poczekac, az mala bedzie ciachnieta? Quote
LAZY Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ogłaszać trzeba ją na już! Jak będą chetni to chwilę na sunię poczekają:) Quote
mariamc Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jutro w końcu wracam do pracy i wszystko uaktualnię. Cincia już bez antybiotyku , w przyszłym tygodniu sterylizacja. Musi być gotowa do adopcji. Quote
ageralion Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 mariamc napisał(a):Jutro w końcu wracam do pracy i wszystko uaktualnię. Super wiesci. Szczegolnie, ze teraz taka ladna pogoda, sloneczko swieci i az szkoda lezec chorym w domu... mariamc napisał(a):Cincia już bez antybiotyku , w przyszłym tygodniu sterylizacja. Musi być gotowa do adopcji. To ja naprawde musze siasc do tych ogloszen... Quote
ageralion Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Malenka do wczoraj miala tylko 236 wejsc na strone :shake: Wydaje mnie sie, ze to przez ciemne zdjecie, ktore gubi sie wsrod innych. Moze byla by szansa na nowe fotki? Aktualizacje wrzucimy jak niunka bedzie juz ciachneta... Co do ogloszen, to przec cuuuudowne dzialanie dogo, ciagle czekam na zamowione teksty dla Cinci :placz: Quote
mariamc Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Przede wszystkim trzeba zmienić opis , Cincia ma ok 2lat. Nie jest ogoniasta ani płowa. Będę robić dzisiaj zdjęcia. Quote
ageralion Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 mariamc napisał(a):Przede wszystkim trzeba zmienić opis , Cincia ma ok 2lat. Nie jest ogoniasta ani płowa. Będę robić dzisiaj zdjęcia. Uaktualnilam pierwszy post, bo faktycznie gdzies to umknelo... Tak mi sie wydawalo, ze ona nie wyglada na 5 lat... Quote
Recommended Posts