Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Greven']Urwisek ma ograniczony dostęp do netu z powodu pogody, ale wysłał mi sms z prośbą, aby przekazać wątek...

[quote name='ageralion']...Dobre wiesci to takie, ze watek juz zapisany na mnie i pierwszy post zaktualizowany :p

Dzięki piękne za przekazanie info, przeniesienie i dalsze profesjonalne poprowadzenie tematu.
Przepraszam za zamieszanie - człowiek przyzwyczaja się, że net jest i zawsze będzie - potem wielki szok jak przyjdzie co do czego :(
To ten sam błąd co w życiu - też zakładamy, że jesteśmy wieczni :)

A tak btw (i tylko trochę zazębiające) trafiłem na ciekawe zagadnienie:
W dziale Administracja
z wyjaśnieniem moderatora (bodajże) jak to wszyscy mamy telefony i kiedy trzeba możemy sobie poradzić, więc zablokowanie komuś dostępu ni jak się ma do skuteczności przeprowadzanych akcji pomocowych .
Piszę bo - o ironio - też miałem zablokowany dostęp (fakt, że nie przez moda a przez dostawcę ale równie skutecznie) i miałem się okazje na własnej skórze przekonać jak mało może TELEFON.
Taaak - czasem trzeba coś poczuć, żeby zrozumieć - Japończycy mają w tej kwestii dobre podejście przy doborze kadry kierowniczej :)

Posted

urwisek napisał(a):
Taaak - czasem trzeba coś poczuć, żeby zrozumieć - Japończycy mają w tej kwestii dobre podejście przy doborze kadry kierowniczej :)

Czemu, czemu, czemu? :D

Posted

Enigma79 napisał(a):
Cud mordka i faktycznie malutka. Jutro dorzuce "przelewem" jakis grosz... Przydalaby sie jakas 6 w Lotto :) na nasze czworonogi.

Piekna prawda? :loveu: Dziekujemy za wsparcie :Rose:

Posted

Jak tam samopoczucie naszej kruszynki? Mam nadzieje, ze antybiotyki na wykonczeniu... Dalej Cincia mieszka z kolega faflastym?

Jak sie uwine z tym co mam zrobic w tym tygodniu, to postaram sie pooglaszac malenka. Ktos chetny do pomocy?

Posted

ageralion napisał(a):
Poniewaz dla Cinci szukamy domu w calej Polsce, przeskoczylismy pieterko wyzej do "Psy do adopcji / Znalezione" :multi:

Dzięki Saint ;)
kto pomoże w ogłoszeniach, trzeba by zwolnić miejsce dla kolejnej bidy.

Posted

Ja dzisiaj miała trafienie w totka... 2 zł :diabloti:

Zainwestowałam w kolejny los. Trzymajcie kciuki za moją wygraną, to Cincia będzie miała opłacony hotel, jak długo potrzeba - albo lepiej, domowy tymczasik z wszelkim full wypasem! I ogłoszenia na bilbordach w centrum Warszawy :lol:

Posted

Greven napisał(a):
Ja dzisiaj miała trafienie w totka... 2 zł :diabloti:

Zainwestowałam w kolejny los. Trzymajcie kciuki za moją wygraną, to Cincia będzie miała opłacony hotel, jak długo potrzeba - albo lepiej, domowy tymczasik z wszelkim full wypasem! I ogłoszenia na bilbordach w centrum Warszawy :lol:

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Znalazlam dzisiaj bazarek ogloszeniowy. Zastanawiam sie czy sie nie napasc ladySwallow i nie pomeczyc jej o tekst dla Cinci...

http://www.dogomania.pl/threads/180580-Na-NowodwA-r-usA-ugowy-zamA-w-tekst-lub-gotowe-allegro-dla-psa-w-potrzebie-do-9-03

Cennik:

I. ogłoszenie 300 znaków - 1 zł
II. ogłoszenie - tekst informacyjny dłuższy niż 300 znaków - 3 zł
III. ogłoszenie - historia "łapiąca za serce" (dł. niż 300 znaków) - 5 zł

Cennik zestawów:

- full serwis (wszystkie trzy typy) - 8,5 zł
- I + II - 3,5 zł
- II + III - 7,5 zł

Posted

mariamc napisał(a):
Jutro w końcu wracam do pracy i wszystko uaktualnię.

Super wiesci. Szczegolnie, ze teraz taka ladna pogoda, sloneczko swieci i az szkoda lezec chorym w domu...
mariamc napisał(a):
Cincia już bez antybiotyku , w przyszłym tygodniu sterylizacja.
Musi być gotowa do adopcji.

To ja naprawde musze siasc do tych ogloszen...

Posted

Malenka do wczoraj miala tylko 236 wejsc na strone :shake: Wydaje mnie sie, ze to przez ciemne zdjecie, ktore gubi sie wsrod innych. Moze byla by szansa na nowe fotki? Aktualizacje wrzucimy jak niunka bedzie juz ciachneta...

Co do ogloszen, to przec cuuuudowne dzialanie dogo, ciagle czekam na zamowione teksty dla Cinci :placz:

Posted

mariamc napisał(a):
Przede wszystkim trzeba zmienić opis , Cincia ma ok 2lat.
Nie jest ogoniasta ani płowa.
Będę robić dzisiaj zdjęcia.

Uaktualnilam pierwszy post, bo faktycznie gdzies to umknelo... Tak mi sie wydawalo, ze ona nie wyglada na 5 lat...