mariamc Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Widać jak nasza maskotka jest malutka. Quote
mariamc Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Widać jak nasza maskotka jest malutka. Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Rzeczywiście, przy Faflunie widać, jaka jest malutka. A wg mnie Faflun nie należy do gigantów, widywałam o wiele większe boksery. Cincia miniaturka ;) Pani, która intensywnie zastanawia się nad adopcją jednego z trzech psów - Rity, Werona, lub Cinci - ma skontaktować się z mariamc, bo planuje pojechać do Szczecinka i wraz z mężem i córkami poznać Cincię. Trzymam kciuki za boksię, choć nie ukrywam, że równie mocno za Ritę i Werona ;) Quote
Kapsel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Miriamc! Co to za boksiu z Cincią na zdjęciu? On ma właściciela? Quote
Soema Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jaka z niej drobnica :loveu: Jak moja Amiśka. Boska! Jak tam jej oddychanie, poprawiło się? Fafluna ogłasza ktoś? Quote
Rybka_39 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jaki pluszak z niej mały, drobniutka jest :) Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Greven napisał(a):Pani, która intensywnie zastanawia się nad adopcją jednego z trzech psów - Rity, Werona, lub Cinci - ma skontaktować się z mariamc, bo planuje pojechać do Szczecinka i wraz z mężem i córkami poznać Cincię. O prosze jaki cudne wiesci :multi: Malutka pokazuj sie pani ze swojej nalepszej strony :loveu: Soema napisał(a):Fafluna ogłasza ktoś? Chyba nikt jej nie oglasza na razie :shake: Dobre wiesci to takie, ze watek juz zapisany na mnie i pierwszy post zaktualizowany :p Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ageralion napisał(a):Chyba nikt jej nie oglasza na razie Jej? Faflun to chłopak ;) Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Buehehe odebralam faflun jako okreslenie bokserki a nie imie jej kompana :D Ja to zakrecona na maxa... Quote
Rybka_39 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No, a teksta do ogłoszeń gotowego macie? Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 O ktorego boksiolka pytasz? :D Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Narazie tylko sklecilam tekst na strone SOSow http://bokserywpotrzebie.pl/psy/cinciaszczecinek.htm Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Rzeczywiście jest malutka i jak słodka. Quote
Kapsel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dziewczyny, czy ja się dowiem co to za boksiu obok Cinci na zdjęciu??? Czy on ma właściciela? :razz: Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To jest Faflun, przecież było napisane ;) Z tego, co zrozumiałam, to jest psem schroniskowym z interwencji. Pisałam już o nim wcześniej. Został zabrany z łańcucha z odmrożeniami. Obecnie zaleczony, w niezłej formie. Niestety ma guzki na grzbiecie, które mogą wymagać usunięcia. Ponadto ma problemy z... nie pamiętam, chyba z wątrobą. Jest na specjalistycznej karmie i gotowanym beztłuszczowym. O szczegółach na pewno powie Ci mariamc, napisz albo zadzwoń. Quote
Kapsel Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Greven, dzięki za obszerną informację :lol: Jeszcze tylko jedno pytanie. Pod czyją on jest opieką? Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pewnie pod opieką mariamc ;) Napisz do niej, zadzwoń - wszystkiego się dowiesz. Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Greven a kiedy ta pani bedzie gadala o adopcji? bo moze wtedy sie zwolni miejsce dla asterki u mariamc? Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzisiaj z nią rozmawiałam, podałam jej nr do mariamc. Mam nadzieję, że nie będzie zwlekała z telefonem i wizytą. Quote
LAZY Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ehhh...trzymałam kciuki za Ritkę, ale Cinci tez ciepły domek sie przyda Ritka póki co ma niezłe warunki (tak myślę:P), więc Cincia w wiekszej potrzebie;) Quote
Soema Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Czy ta pani co się zastanawia nad Cincią kontaktowała się z kimś z Fundacji? Quote
Greven Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Raczej nie. Na razie miała umówić się z mariamc i tylko obejrzeć boksię. Raz, że to Wy decydujecie o adopcji, a dwa że Cincia jeszcze przez jakiś czas musi zostać w Szczecinku, bo przecież najpierw doleczanie antybiotykiem, a potem sterylka, więc pani może najwyżej popatrzeć :) P.S. Weszłam na Waszą stronę... przerażająca ilość boksiów w potrzebie... Quote
ageralion Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dobrze rozumiem, ze ww pani juz jest po wizycie przedadopcyjnej? Bokserow jest zatrzesienie. Pomimo tego ze w lutym znalazly domki az 24 boksie, w dziale do adopcji ich liczba sie nie zmniejszyla, wrecz urosla :shake: Przerazajaca jest liczba faflunow bardzo chorych albo w takim zaawansowanym wieku, ze szansa na ich adopcje jest minimalna :-( Quote
Recommended Posts