Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście, przy Faflunie widać, jaka jest malutka.
A wg mnie Faflun nie należy do gigantów, widywałam o wiele większe boksery. Cincia miniaturka ;)

Pani, która intensywnie zastanawia się nad adopcją jednego z trzech psów - Rity, Werona, lub Cinci - ma skontaktować się z mariamc, bo planuje pojechać do Szczecinka i wraz z mężem i córkami poznać Cincię. Trzymam kciuki za boksię, choć nie ukrywam, że równie mocno za Ritę i Werona ;)

Posted

Greven napisał(a):
Pani, która intensywnie zastanawia się nad adopcją jednego z trzech psów - Rity, Werona, lub Cinci - ma skontaktować się z mariamc, bo planuje pojechać do Szczecinka i wraz z mężem i córkami poznać Cincię.

O prosze jaki cudne wiesci :multi: Malutka pokazuj sie pani ze swojej nalepszej strony :loveu:
Soema napisał(a):
Fafluna ogłasza ktoś?

Chyba nikt jej nie oglasza na razie :shake:

Dobre wiesci to takie, ze watek juz zapisany na mnie i pierwszy post zaktualizowany :p

Posted

To jest Faflun, przecież było napisane ;)

Z tego, co zrozumiałam, to jest psem schroniskowym z interwencji. Pisałam już o nim wcześniej. Został zabrany z łańcucha z odmrożeniami. Obecnie zaleczony, w niezłej formie. Niestety ma guzki na grzbiecie, które mogą wymagać usunięcia. Ponadto ma problemy z... nie pamiętam, chyba z wątrobą. Jest na specjalistycznej karmie i gotowanym beztłuszczowym.

O szczegółach na pewno powie Ci mariamc, napisz albo zadzwoń.

Posted

Ehhh...trzymałam kciuki za Ritkę, ale Cinci tez ciepły domek sie przyda Ritka póki co ma niezłe warunki (tak myślę:P), więc Cincia w wiekszej potrzebie;)

Posted

Raczej nie. Na razie miała umówić się z mariamc i tylko obejrzeć boksię.

Raz, że to Wy decydujecie o adopcji, a dwa że Cincia jeszcze przez jakiś czas musi zostać w Szczecinku, bo przecież najpierw doleczanie antybiotykiem, a potem sterylka, więc pani może najwyżej popatrzeć :)

P.S. Weszłam na Waszą stronę... przerażająca ilość boksiów w potrzebie...

Posted

Dobrze rozumiem, ze ww pani juz jest po wizycie przedadopcyjnej?

Bokserow jest zatrzesienie. Pomimo tego ze w lutym znalazly domki az 24 boksie, w dziale do adopcji ich liczba sie nie zmniejszyla, wrecz urosla :shake:

Przerazajaca jest liczba faflunow bardzo chorych albo w takim zaawansowanym wieku, ze szansa na ich adopcje jest minimalna :-(