mariamc Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cincia -Zuzia czuje się coraz lepiej. Dzisiaj wyszła na wybieg.Dostałam buzi i polizała mi rękę. Karmiłam wcześniej kiełbasą z lekami Kubę - Bena , też zresztą z Dogo, pewnie dlatego. Jestem optymistką. Quote
ageralion Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Ona jest taka slodka :loveu: pomimo tego co zaznala od czlowieka :mad: NIech szybciutko wraca do zdrowia, zeby mozna ja bylo ciachnac i zybciutko do jakiegos super domku wyslac :cool3: Co do funduszy na hotelik, to z bazarku pod koniec tygodnia beda pierwsze pieniazki :multi: Mam juz fanty na kolejny bazarek dla suni ;) Moze ktos jeszcze wesprze sunie i jej hotelowanie? PS wiem ze sie powtazam ale moge prosic o uaktualnienie tematu i pierwszego posta? LAtwiej bedzie sciagnac ludzi do tematu i zainteresowac nasza Cincia :p Quote
ageralion Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Sorki za offa ale kolejny bokser w potrzebie i to takiej pilnej. http://www.dogomania.pl/threads/180533-Szkielet-psa-bokser-na-obserwacji-w-schronisku Szukam sposobu jak go uratowac, bo jest w stanie krytycznym w schronisku. Nie mam pojecia jak np zorganizowac jego czeste karmienie :placz: Quote
Kapsel Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jaka ta malutka ślicznotka! :loveu:Dawno tak ładnej boksi nie widziałam :loveu: (pręgowanej) bo ja w żółtkach się lubuję :evil_lol: Quote
Greven Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bokserka miała być uśpiona, bo dziecko dostało czkawki... http://www.dogomania.pl/threads/180768-MA-oda-bokserka-miaA-a-umrzeAE-bo-DZIECKO-MIAA-O-CZKAWKAE-czas-do-niedzieli-zachpom Quote
Soema Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Rybka_39 napisał(a):A może by wrzucić fotki w 1 post? Czy ktoś prowadzi ten wątek?? Proszę o uaktualnienie pierwszego postu, wstawienie zdjęć, zmianę tytułu, bo potrzebne wsparcie na utrzymanie i sterylizację Cinci. Quote
Greven Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Urwisek ma ograniczony dostęp do netu z powodu pogody, ale wysłał mi sms z prośbą, aby przekazać wątek komuś, kto jest na bierząco z informacjami o Cinci. Ja myślę, że mogłaby go poprowadzić Marta, albo Karina. Quote
ageralion Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Poniewaz Karina juz ma duuuuzo watkow na glowie, moge przejac Cincie... Quote
Rybka_39 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ageralion napisz do moda, co by był watek przejrzysty, to i pomoc lepiej będzie nam uzyskać. Quote
ageralion Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Napisalam... teraz trzeba poczekac.. Quote
Greven Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sterylizacja Cinci w hotelu w Szczecinku będzie kosztowała 214 zł + antybiotyk. Kubraczek w cenie ;) Cincia jest w trakcie leczenia, więc nie może być na razie sterylizowana. mariamc połączyła ją z bokserem Faflunem - chciałabym zobaczyć, co tam się dzieje :lol: Quote
ageralion Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzieki za informacje :) Poki Cincia nie stanie w pelni na nogi, mamy szanse na zebranie funduszy na jej sterylke i hotelik. Ktos wspomoze? Fajnie, ze sunia z boksiowym kolega :D Quote
Igiełka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Przykro mi ale ja narazie nie mogę pomóc finansowo.:roll: Quote
LAZY Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wspaniałe wieści. Rozumiem, ze boksio wyskastrowany:P Quote
Soema Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 LAZY napisał(a):Wspaniałe wieści. Rozumiem, ze boksio wyskastrowany:P Ee tam, sceniacki do Niemiec 300 Euro :loveu: dziękujemy za info. Uda się zebrać kasę. :) pomóżcie! Quote
Greven Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sceniacki po 300 euro, a my się elegancko podzielimy: 100 euro od szczeniaka dla mnie, bo ja "znalazłam" sukę; 100 euro dla Lazy, bo ona zorganizowała transport; no i oczywiście 100 euro dla fundacji SOS Boksery na cele statutowe :lol: ... a nie tylko sterylizować i sterylizować - trzeba mieć głowę do biznesa! Quote
Soema Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tak, TAK, taaak :bigcool::bigcool::bigcool: Kasa, kasa, kasa :cunao: a na hotel ciułamy......:mdleje: 200zł :mdleje: ktoś w ogóle oferował jakąś pomoc? Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 No wlasnie nikt nie chce pomoc malenkiej suni :placz: Quote
Greven Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ageralion napisał(a):No wlasnie nikt nie chce pomoc malenkiej suni Dopiero do mnie dotarło, że nie dałam jej na stronę główną Pro Equo :mad: Pszepraszam... :oops: Quote
ageralion Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Greven napisał(a):Dopiero do mnie dotarło, że nie dałam jej na stronę główną Pro Equo :mad: Pszepraszam... :oops: Musimy sie porzadnie zastanowic czy tak karygodne zachowanie jest do wybaczenia...:mad: Quote
Recommended Posts