LAZY Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 No masz...człowiek słabość okaże i już mu męża próbują podebrać...on tylko tak miło wygląda:diabloti: Quote
ageralion Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Jaka ekstra feotorelacja. Faktycznie malenka ta sunia ale jakie ma fajne zadziornie umieszczone uszka :lol: Sadze, ze pora zaczac poszukiwania domku. Zanim ktokolwiek sie zglosi, to malenka zdarzy wyzdrowiec ;) Proponuje uaktualnic pierwszy post o nowe informacje i tytul watku tez. Moze udalo by sie przeniesc watek na glowna, skoro szukamy jej domku w calym kraju? Co o tym sadzicie? Co do bazarku na Cincie, to pierwsze pieniazki beda pod koniec miesiaca :multi: Moze jakies wplaty jednorazowe? (o deklaracjach stalych nawet nie smiem myslec :oops:). Quote
Soema Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Greven, proszę wrzuć mi foty na mail kaarina.g@gmail.com prześlę je dalej i wstawimy na stronę. Quote
Greven Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nie będzie szybciej, jak ściągniesz z dogo? ;) Napiszę kilka słów o Cinci (moje obserwacje), może przyda się do ogłoszeń. Boksia jest bardzo kontaktowa, ufna i szybko - w zasadzie błyskawicznie - adaptuje się do nowej sytuacji i warunków. Otwarta w stosunku do ludzi, nie przejawia cienia agresji, dopomina się pieszczot, wchodzi na kolana, daje całuski. Ma napady aktywności, które potem odsypia. Na spacerze prowadzi, ale gdy poczuje się niepewnie (np. ujada na nią zza płotu duży pies), szuka wsparcia u człowieka. Bardzo ładnie reaguje na przywoływanie. Bardzo się cieszy z okazywanej uwagi. Zna podstawowe komendy. Świetnie jeździ samochodem, zarówno z przodu, jak i z tyłu, tylko nie lubi z niego wysiadać. Delikatna w obejściu, ale jak się rozbawi, to może iść taranem (dorosłemu nic nie zrobi, ale dziecko mogłaby przewrócić, szczególnie że z radości skacze na człowieka), albo szarpnąć na smyczy. Do psa ok, do suk nie sprawdzałam. Kota widziała w Szczecinku i zignorowała, ale mógł to być wynik stresu (dziwne zapachy i pełno obcych, ujadających psów). Podczas podróży obejrzałam jej zęby. Kły są ładne, duże, białe. Quote
Igiełka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wysiadanie może żle się Jej kojarzyć. Może została wyrzucona z auta. Greven napewno się przydadzą im jest więcej info tym lepiej. Warto by sprawdzić reakcje na inne sunie. Quote
Soema Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Oj Greven, nie miałam jak ściągnąć na tym kompie co byłam, bo net ma ograniczony transfer. Dziękuję Danusiu za zdjęcia, przesłałam dalej. Jak dziś sunia? Jak badania? Quote
Greven Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czyli mam wysłać na podany przez Ciebie mail? Quote
Soema Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Greven napisał(a):Czyli mam wysłać na podany przez Ciebie mail? Nie dziś już jest ok, Danusia wysłała i część ściągnęłam. Dzięki :) Quote
mariamc Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jest lepiej, temperatura 39C ,wczoraj 39,7C. Jeszcze trochę chrapie. Serducho w porządku. Płuca czyste. Waży 20,7kg. Quote
ageralion Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Jak dobrze, ze antybiotyk zaczyna dzialc. Jeszcze kilka dni na zimnie i dla suni bylo by za pozno :shake: Wazy niecale 21kg i taka kraglutka? To ona jest bardzo malenka, taka mini boksia :lol: W sam raz do jakiegos malego mieszkanka :eviltong: Quote
LAZY Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Banerek piękny! Wspaniale wieści. Dobrze, ze sunia ma się juz lepiej:) Quote
Greven Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Elegancki banerek, też muszę się nauczyć robić takie wypasione. Fajnie, jakby Cincia dogadała się z tym bokserem, który jest w hotelu. Ona jest towarzyska. Oboje by mieli rozrywkę. Quote
LAZY Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Też trzymam za to kciuki! Byłoby im weselej i miejsca dla kolejnego psiaka by się zwolniło!:) Quote
ageralion Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Tam jest jeszcze bokserek? Jakis hotelowicz czy tez w potrzebie? Nic nie wybawi i nie wymeczy boksera jak drugi bokser hihihi Ciekawe kiedy ona bedzie miala cieczke i czy dzieje sie cos niedobrego, ze na szczescie dla niej, szczeniorow ostatnich nie miala ... Quote
Greven Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jest płowy bokser bez ogona, zabrany z łańcucha, ma blizny po odleżynach i jakieś guzkowate zmiany do operacyjnego usunięcia. Wydaje mi się, że to schroniskowy, a nie hotelowy pies, ale na ten temat musi się mariamc wypowiedzieć ;) Bardzo przyjazne stworzenie ;) Quote
mariamc Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 URL=http://img638.imageshack.us/i/nowepsy049.jpg/] Proszę mnie jeszcze nie budzić.... Quote
LAZY Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://img258.imageshack.us/img258/4403/nowepsy051.jpg http://img638.imageshack.us/img638/9001/nowepsy049.jpg Nie widziałam Twoich zdjęć, bo jakiś krzyżyk się pokazał to wstawiam raz jeszcze, bo nie moge się jej pysia doczekać:) Edit: i tak ich nie widzę...nie wiem czy to przeglądarka IE w pracy czy co...buuu. Dlatego poprawiam na same linki, powinno działać. Kochana mordusia! Quote
LAZY Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 To kara za siedzenie na dogo w pracy..;) Quote
OLUTKA55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jest piekna tylko do kochania:loveu: Quote
ageralion Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Jak tam sie czuje nasze sloneczko? Mam nadzieje, ze temperetura juz nie dokucza... Quote
Recommended Posts