LAZY Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeżeli fergilka ma ochotę pojechać i zobaczyć warunku w jakich żyją psiaki u Daniusi to ja jej tą trasę chętnie odstąpię:) Tylko dajcie znać do piątku jakie są końcowe ustalenia. Quote
Greven Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Lazy zaoferowała transport za darmo, fergilka za zwrot kosztów. Lepiej tę stówę dorzucić do diagnostyki, albo dobrej karmy. Quote
fergilka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Z tej stówy 50zł dołożę od sobie, tak jak pisałam. Mogę jechać już dziś, myślałam, że transport potrzebny na cito, ale jeżeli zdecydujecie inaczej to spoko, będę zaglądać na wątek, gdyby coś się zmieniło. Mam słabość do wszystkich płaskopyskich :-) Quote
LAZY Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sandra chyba, ze transport będzie potrzebny powiedzmy na "wczoraj" to wtedy fergilka może pojechać wcześniej. Awaryjnie, jakby Cygan jechał w okolice Koszalina (to chyba inny kierunke niż Szczecinek), też Twoja pomoc fergielka się przyda. Wpadaj i sprawdzaj jak sprawa wygląda. Najlepiej też zostaw swój numer telefonu, żeby był z Tobą bieżący kontakt. Quote
Soema Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeśli udałoby się sunie zabrać wcześniej od tych ludzi to byłoby super, bo mrozy nas przerażają.. A i miejsce czeka na nią w hotelu. Quote
Greven Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jestem bardzo zaniepokojona, bo znajomy, który miał zabrać dla nas boskię, nie odzywa się od wczoraj. Po południu miał wracać z Berlina. Od tej pory nie mogę się do niego dodzwonić, martwię się, że coś mu się stało na trasie... Quote
Soema Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Greven napisał(a):Jestem bardzo zaniepokojona, bo znajomy, który miał zabrać dla nas boskię, nie odzywa się od wczoraj. Po południu miał wracać z Berlina. Od tej pory nie mogę się do niego dodzwonić, martwię się, że coś mu się stało na trasie... Możliwe, że został na dłużej? Bo to faktycznie niemiło wygląda :( Quote
Greven Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Raczej niemożliwe, bo pojechał tylko po auto (a zresztą nie zostawiłby swoich psów bez opieki) i gdy rozmawialiśmy koło południa, to mówił, że za ok 4 godziny będzie z powrotem w Polsce. Od pory nie mogę się z nim skontaktować. Quote
Soema Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie będę gdybać na forum..:( mam nadzieję, że nic się nie stało, że po prostu telefon szlag trafił. A Ty wiesz, gdzie jest ta sunia? Quote
Greven Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeśli to suńka, o której myślę, to wiem dokładnie, gdzie jest. Miejscowość się zgadza, więc to pewnie ona. Od razu dodam, że mam tam ok 60 km i jestem od kilku tygodni bez auta. Żeby nie było, że siedzę na d* i nic nie robię. Od rana będę próbowała dodzwonić się do znajomego. Quote
urwisek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jak nie urok to ... Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. i jedynie problemy techniczne. Btw. pisać o zmianę prowadzącego wątek - skoro wróciłaś z "banicji"? Czy nie będziemy zawracać głowy - i tak przepracowanej władzy i poradzimy sobie sami? (mail) Quote
LAZY Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Czyli póki co nie wiadomo jak sprawa wygląda? Czekam na wieści co z sobotą. Quote
Soema Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Mma nadzieję, że jednak dziś się znajomy odezwie i nas wszystkich uspokoi.. Quote
mariamc Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Miejsce czeka. Sunię można dowieżć do 19h każdego dnia. Uważam ,że bez sensu jest robienie jej diagnostyki w Szczecinie. U nas taniej, na miejscu USG Honda 2100 , 3 wetów , w tym wetka ze specjalizacją psio-kociom. Quote
Soema Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Greven, a jakby Cię ktoś podwiózł tam, wyrobisz się? Bo to jednak dłuższą chwilę zejdzie.. Mam nadzieję, że zdążymy.. Quote
ageralion Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Oj nie za ciekawe wiadomosci. Mam nadzije, ze znajomy ma sie dobrze... Co do suni sadze, ze wieczorem musimy podjac jakies decyzje i najwyzej sami zadzialac w piatek, odbierajac bokserke. Zrobiam bazarek dla wszystkich trzech bokserek z pseudo http://www.dogomania.pl/threads/180193-Torebki-DVD-ksiazki-gry-roznosci-na-bokserki-z-pseudo-do-konca-lutego?p=14139688&viewfull=1#post14139688 Quote
Yana Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 bidulka :-( w przyszłym miesiącu coś dorzucę na suńkę Quote
Greven Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Znajomy się odnalazł ;) Wszystko ok. Na jutro umówiłam odbiór boksi. Teraz TYLKO transport... Quote
ageralion Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Greven napisał(a):Znajomy się odnalazł ;) Wszystko ok. Na jutro umówiłam odbiór boksi. Teraz TYLKO transport... Greven nie wiedzialam, ze padlo Ci auto. Wiec szukamy tez transportu suni z Chojny do Szczecina na jutro? Quote
LAZY Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Niestety w tygodniu ja odpadam...A w Szczecinie gdzie będziecie ją przetrzymywać do soboty? Czy jednak jedzie jutro do Danusi? Fergilka mówiła, ze ona może także w tygodniu. Quote
Greven Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jeśli suka będzie w dobrym stanie, to może przenocować w garażu u mojej babci. Jak będzie szczekała całą noc, to zrobicie dla mnie zrzutkę na mandat za zakłócanie ciszy ;) Nie ma transportu. Quote
LAZY Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Greven mówisz o transporcie jutro? Dać Ci namiary na fergilkę? Moze z Chojny do Szczecina ona pomoże? Quote
Recommended Posts