Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli fergilka ma ochotę pojechać i zobaczyć warunku w jakich żyją psiaki u Daniusi to ja jej tą trasę chętnie odstąpię:) Tylko dajcie znać do piątku jakie są końcowe ustalenia.

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tej stówy 50zł dołożę od sobie, tak jak pisałam. Mogę jechać już dziś, myślałam, że transport potrzebny na cito, ale jeżeli zdecydujecie inaczej to spoko, będę zaglądać na wątek, gdyby coś się zmieniło. Mam słabość do wszystkich płaskopyskich :-)

Posted

Sandra chyba, ze transport będzie potrzebny powiedzmy na "wczoraj" to wtedy fergilka może pojechać wcześniej.

Awaryjnie, jakby Cygan jechał w okolice Koszalina (to chyba inny kierunke niż Szczecinek), też Twoja pomoc fergielka się przyda. Wpadaj i sprawdzaj jak sprawa wygląda. Najlepiej też zostaw swój numer telefonu, żeby był z Tobą bieżący kontakt.

Posted

Jestem bardzo zaniepokojona, bo znajomy, który miał zabrać dla nas boskię, nie odzywa się od wczoraj. Po południu miał wracać z Berlina. Od tej pory nie mogę się do niego dodzwonić, martwię się, że coś mu się stało na trasie...

Posted

Greven napisał(a):
Jestem bardzo zaniepokojona, bo znajomy, który miał zabrać dla nas boskię, nie odzywa się od wczoraj. Po południu miał wracać z Berlina. Od tej pory nie mogę się do niego dodzwonić, martwię się, że coś mu się stało na trasie...

Możliwe, że został na dłużej? Bo to faktycznie niemiło wygląda :(

Posted

Raczej niemożliwe, bo pojechał tylko po auto (a zresztą nie zostawiłby swoich psów bez opieki) i gdy rozmawialiśmy koło południa, to mówił, że za ok 4 godziny będzie z powrotem w Polsce. Od pory nie mogę się z nim skontaktować.

Posted

Jeśli to suńka, o której myślę, to wiem dokładnie, gdzie jest.
Miejscowość się zgadza, więc to pewnie ona.

Od razu dodam, że mam tam ok 60 km i jestem od kilku tygodni bez auta.
Żeby nie było, że siedzę na d* i nic nie robię.

Od rana będę próbowała dodzwonić się do znajomego.

Posted

Jak nie urok to ...
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. i jedynie problemy techniczne.

Btw. pisać o zmianę prowadzącego wątek - skoro wróciłaś z "banicji"?
Czy nie będziemy zawracać głowy - i tak przepracowanej władzy i poradzimy sobie sami? (mail)

Posted

Miejsce czeka.
Sunię można dowieżć do 19h każdego dnia.
Uważam ,że bez sensu jest robienie jej diagnostyki w Szczecinie.
U nas taniej, na miejscu USG Honda 2100 , 3 wetów , w tym wetka ze specjalizacją psio-kociom.

Posted

Greven napisał(a):
Znajomy się odnalazł ;) Wszystko ok. Na jutro umówiłam odbiór boksi. Teraz TYLKO transport...

Greven nie wiedzialam, ze padlo Ci auto. Wiec szukamy tez transportu suni z Chojny do Szczecina na jutro?

Posted

Niestety w tygodniu ja odpadam...A w Szczecinie gdzie będziecie ją przetrzymywać do soboty? Czy jednak jedzie jutro do Danusi? Fergilka mówiła, ze ona może także w tygodniu.

Posted

Jeśli suka będzie w dobrym stanie, to może przenocować w garażu u mojej babci. Jak będzie szczekała całą noc, to zrobicie dla mnie zrzutkę na mandat za zakłócanie ciszy ;)

Nie ma transportu.