papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dostalam wczoraj tel od amandy ze mamy babeczke ktora kajtka zawiezie za darmo na pd polski, kontaktowalam sie z nia codo terminu transportu i to bedzie przyszly czwartek albo piatek, a jamoge malego przetrzymac u siebie do soboty najpozniej wiec czekam teraz na odp ewytonieja jak z tygodniowym tymczasem w lodzi dla malego (bo taka propozycja padla),i jezeli bedzie aktualny to ustale termin dotarcia malego do lodzi na tymczas i napewno dam znac na watku:)))) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ps. Nocke przespal ok, wtulil sie do zuzki na poslanie razem spiochali, przed 7.00 rano sie przebudzil i byl spacerek no a potem juz spania nie bylo, rozbudzil sie i koniec ze spaniem u kajtk;))), za nudno mu bylo bo wszyscy chcieli dale spac:)))))) i zero zalatwiania sie w domu!!!!!!!! Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 reszta wplat: kami_23 - 20 zl, Beta@Cza - 100 zl Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 razem: 245,00 zl dla malego do dzisiaj rana wplynelo na konto Quote
Iwona77 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 suuuper, że ktoś zaoferował transport za darmo. Widze, że Kajtuś będzie u mnie ciut później:-) no i nie tylko ja się w nim zakochałam;-) już tyle osób walczy o niego:-) Quote
Temida Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jak się w takim urokliwym psiaku nie zakochać :) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 czekam na odpowiedź ze strony łódzkiego dt Karolina potwierdziłą, może dać Kajtusiowi dt na te kilka dni Quote
Inez de Villaro Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Zapisuję.....finansowo nie pomogę niestety :( Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wlasnie wrocilismy od weta z ksiazeczka:) maly zaszczepiony, tabletki na odrobaczenie tez ma tylko 21.02 ma dostac pierwsza:))) bo tak w sumie mi ewatonieja doradzila przez tel ze jak sa pieniazki to moznaby bylogo zaszczepic... oczywiscie rozpiske od weta co dostal maly i ile zaplacilam z pieczatka mam do wgladu - koszt za szczepienie i tablety - 60,00 zl,obejrzal zabki malego isie okazalo ze jeszcze mleczaka ma:) pow wet ze max do roku maly moze miec... i najlepiej jak juz po szczepieniu byl, wet uzupelnial ksiazeczke a ten maly pod stol weterynarza i spi:))) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ewatonieja rozumiem ze mozemy z malym przyjechac jak nam pasuje, oczywiscie wczesniej uprzedzajac??? i poprosze na pw dokladny adres tego dt... acha i jeszcze jedna informacja - ewatonieja juz wie otym,ze jak bedziemy malucha zawozic do lodzi to te 50 - 60 zl musimy wziasc za paliwko bo niestety jestesmy bez grosza, ja dopero od marca zaczynam kolejna pracke:/ chyba ze ktos z ldz bedzie w naszych okolicach i moze wziasc malego... i musimy zdecydowac co w takim razie z reszta pieniazkow...napewno pare groszy na karme trzeba dac - iwona mowila o tym ze by sie przydalo:) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 a co on je? Kajtuś bedzie mieszkał w domu z kotkami piesek który tam był odszedł w zeszłym tygodniu :(( Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dzisiaj rano dostal ryz z kurczakiem i warzywami - bo ta sasiadka mi przyniosla (bo dla niegospecjalnie robila):) a wczoraj chrupy ale musialam mu oliwka polac:) gotowane lepiej smakuje:) o matko....... przykre:(( a to chorowal biedak czy ze starosci? Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dobrze zeby maly tez jakies kochy do gryzienia mial (takie do jak ja to nazywam"mymlania") albo takie ala supelki,l ubi je:) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 qrcze ale nikt nie dzwoni w sprawie adopcji:/ a w sumie sporo ogloszen jest na lodzkie... chyba ze teraz nowe moznaby bylo porobic (jak juz jest w domku i wiadomo jak sie zachowuje, ze np. zachowuje czystosc wdomu, ma szczepienia i tabletki na odrobaczenie) Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 śliczny! MÓJ SYSTEM BANKOWY POTZREBUJE IMIENIA I NAZWISKA I MIEJSCOWOŚCI, ZEBYM MOGŁA ZROBIĆ PRZELEW! PILNIE RPOSZE O TE DANE, BO MA OTWARTA STRONE BANKU;-) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 kostke mam więc mu dam :)) druga dajmon gdzies zakopał pod dywanem może zostawisz Kajtusia u mnie ja pójde z nim na spacerek i z grzeskiem odwieziemy go do Karoliny? ja mieszkam dosyc blisko trasy na Skierniewice i Wa-wę nie musiałabys jezdzic po całej Łodzi ogłoszenia zaktualizuję i bardzo licze na to że dom szybko sie znajdzie to by było cudnie :) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jasne Natalio moge do Ciebie Kajtusia zawiezc:) to poprosze na pwadres, jak tylko maz moj da mi znac kiedy mupasuje najlepiej kajtusia zawiezc to dam znac, do 13.00 na szkoleniach siedzi wiec pewno potem sie odezwie:) my do lodzi zawsze wjezdzamy od M1 Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Karola (tam gdzie psiak bedzie na tymczasie lodzkim) ladna psiara:) dostalamna PW wiadomosc, ze jak lepiej smakuje Kajtusiowi gotowane to bedzie mu gotowala ryz z kurczakiem:)))) kostki ma mu kupic, gryzaki tez:))))) mamy sie niczym nie martwic:) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 qrcze cos mi spacja szwankuje bo czesto nie oddzielajami sie wyrazy:/ Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Natalio a masz taka mala obrozke??? :) bo poki co Kajtus chodzi w szelkach Flisaka mojego:) ze smyczka go puszczam zeby wywsciekal sie z Zuzka na dworzu ale jak zobaczy inne psy to od razu leci do nich (oczywiscie w zamiarach pokojowych), i przyzwyczail sie do wloczegostwa wiec poki co radze na smyczce go miec:) do klatki tez tak niechetnie wlazi i troche na sile trzeba go wziasc:) ale za to jak ciemno na dworzu to leci byle dupke do cieplego wsadzic:) ostatni spacerek wczoraj na wieczor o 21.00 mial i do rana super, wstal (jakjuz pisalam) przed 7.00 rana - oczywiscie czysciutko:) Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mam w domu obróżkę o długości 34 cm pierwsza dziura jest na 30 cm a jaką on potrzebuje? ile ma w obwodzie szyjki? Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dobra to pomyslimy najwyzej dostanie flisaka szelki w prezencie od Cioci Patki;) Quote
papryka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 tylko teraz zastanowmy sie co z pieniazkami... moze jakies 50zl dam na chrupy itp dla malego??? moge oczywiscie cale pieniazki dac alenie wiem czy jest sens tak je z rak do rak dawac... moze poprostu ustalimy wspolnie na jaki cel maja bycprzelane i zrobie przelew??? Quote
Recommended Posts