Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostalam wczoraj tel od amandy ze mamy babeczke ktora kajtka zawiezie za darmo na pd polski, kontaktowalam sie z nia codo terminu transportu i to bedzie przyszly czwartek albo piatek, a jamoge malego przetrzymac u siebie do soboty najpozniej wiec czekam teraz na odp ewytonieja jak z tygodniowym tymczasem w lodzi dla malego (bo taka propozycja padla),i jezeli bedzie aktualny to ustale termin dotarcia malego do lodzi na tymczas i napewno dam znac na watku:))))

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ps. Nocke przespal ok, wtulil sie do zuzki na poslanie razem spiochali, przed 7.00 rano sie przebudzil i byl spacerek no a potem juz spania nie bylo, rozbudzil sie i koniec ze spaniem u kajtk;))), za nudno mu bylo bo wszyscy chcieli dale spac:)))))) i zero zalatwiania sie w domu!!!!!!!!

Posted

suuuper, że ktoś zaoferował transport za darmo. Widze, że Kajtuś będzie u mnie ciut później:-) no i nie tylko ja się w nim zakochałam;-) już tyle osób walczy o niego:-)

Posted

wlasnie wrocilismy od weta z ksiazeczka:) maly zaszczepiony, tabletki na odrobaczenie tez ma tylko 21.02 ma dostac pierwsza:))) bo tak w sumie mi ewatonieja doradzila przez tel ze jak sa pieniazki to moznaby bylogo zaszczepic... oczywiscie rozpiske od weta co dostal maly i ile zaplacilam z pieczatka mam do wgladu - koszt za szczepienie i tablety - 60,00 zl,obejrzal zabki malego isie okazalo ze jeszcze mleczaka ma:) pow wet ze max do roku maly moze miec... i najlepiej jak juz po szczepieniu byl, wet uzupelnial ksiazeczke a ten maly pod stol weterynarza i spi:)))

Posted

ewatonieja rozumiem ze mozemy z malym przyjechac jak nam pasuje, oczywiscie wczesniej uprzedzajac??? i poprosze na pw dokladny adres tego dt... acha i jeszcze jedna informacja - ewatonieja juz wie otym,ze jak bedziemy malucha zawozic do lodzi to te 50 - 60 zl musimy wziasc za paliwko bo niestety jestesmy bez grosza, ja dopero od marca zaczynam kolejna pracke:/ chyba ze ktos z ldz bedzie w naszych okolicach i moze wziasc malego... i musimy zdecydowac co w takim razie z reszta pieniazkow...napewno pare groszy na karme trzeba dac - iwona mowila o tym ze by sie przydalo:)

Posted

dzisiaj rano dostal ryz z kurczakiem i warzywami - bo ta sasiadka mi przyniosla (bo dla niegospecjalnie robila):) a wczoraj chrupy ale musialam mu oliwka polac:) gotowane lepiej smakuje:) o matko....... przykre:(( a to chorowal biedak czy ze starosci?

Posted

qrcze ale nikt nie dzwoni w sprawie adopcji:/ a w sumie sporo ogloszen jest na lodzkie... chyba ze teraz nowe moznaby bylo porobic (jak juz jest w domku i wiadomo jak sie zachowuje, ze np. zachowuje czystosc wdomu, ma szczepienia i tabletki na odrobaczenie)

Posted

kostke mam więc mu dam :)) druga dajmon gdzies zakopał pod dywanem może zostawisz Kajtusia u mnie ja pójde z nim na spacerek i z grzeskiem odwieziemy go do Karoliny? ja mieszkam dosyc blisko trasy na Skierniewice i Wa-wę
nie musiałabys jezdzic po całej Łodzi ogłoszenia zaktualizuję i bardzo licze na to że dom szybko sie znajdzie to by było cudnie :)

Posted

Jasne Natalio moge do Ciebie Kajtusia zawiezc:) to poprosze na pwadres, jak tylko maz moj da mi znac kiedy mupasuje najlepiej kajtusia zawiezc to dam znac, do 13.00 na szkoleniach siedzi wiec pewno potem sie odezwie:) my do lodzi zawsze wjezdzamy od M1

Posted

Karola (tam gdzie psiak bedzie na tymczasie lodzkim) ladna psiara:) dostalamna PW wiadomosc, ze jak lepiej smakuje Kajtusiowi gotowane to bedzie mu gotowala ryz z kurczakiem:)))) kostki ma mu kupic, gryzaki tez:))))) mamy sie niczym nie martwic:)

Posted

Natalio a masz taka mala obrozke??? :) bo poki co Kajtus chodzi w szelkach Flisaka mojego:) ze smyczka go puszczam zeby wywsciekal sie z Zuzka na dworzu ale jak zobaczy inne psy to od razu leci do nich (oczywiscie w zamiarach pokojowych), i przyzwyczail sie do wloczegostwa wiec poki co radze na smyczce go miec:) do klatki tez tak niechetnie wlazi i troche na sile trzeba go wziasc:) ale za to jak ciemno na dworzu to leci byle dupke do cieplego wsadzic:) ostatni spacerek wczoraj na wieczor o 21.00 mial i do rana super, wstal (jakjuz pisalam) przed 7.00 rana - oczywiscie czysciutko:)

Posted

tylko teraz zastanowmy sie co z pieniazkami... moze jakies 50zl dam na chrupy itp dla malego??? moge oczywiscie cale pieniazki dac alenie wiem czy jest sens tak je z rak do rak dawac... moze poprostu ustalimy wspolnie na jaki cel maja bycprzelane i zrobie przelew???