papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 chyba ze tanszy transport sie zorganizuje i Pan bedzie mogl wczesniej (albo bedzie mu wczesniej pasowalo) ale najpozniej w sobote Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To dobrze. Poprosilam juz kolezanke, zeby wplacila, bo ja nie moge tak z dnia na dzien. Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ewatonieja, chyba nie doczytalas ze to nie jest zadna rozgrywka, to w ten sposob Iwona walczy z nadpopulacja a malo tego oglasza to szeroko na lamach prasy, gdyby to bylo na dogo mozna by to zrozumiec. Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 to co wplynelo: weronika 20 zl, skarbonka 60 zl, ewatonieja 20 zl, Hermiona 20 zl, szarotka 5 zl - dziekujemy, prosimy o reszte wplat:) Quote
szajbus Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie było mnie 2 dni, przez mojego porypanego kompa, a tu nowa psina i akcja jakich mało. Czyli Kajtek już w sobotę byłby na tymczasie? Myślę, ze taki mały psiak długo nie będzie bez domku. Ada-jeje Wpisz mnie na listę potępionych, bo zgadzam się z wypowiedzią Iwony. Quote
TERESA BORCZ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kochane cioteczki nie potepiajcie sie wzajemnie, lepiej się zrozumiec bo wszelkie obozy chcą dobrze a srodki to to omówienia w rzeczowej dyskusji, byle nie na wątku kajtusia. Najpierw zajmijmy sie tragediami w schronach i malwersowaniem społecznych pieniędzy. (gdzie sterylki, gdzie kastracje, gdzie oddzielne boksy dla suk i samców, gdzie warunki nie uwłaczające godności nie zwierzęcia ale nas ludzi) wszystko inne pomału dojdzie do rzeczowego głosu, bo wiekszość społeczeństwa ma dość tego co ja śmiesznie nazywam niedoustwowienia. Quote
Ada-jeje Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 szajbus mam tylko nadzieje ze podobnie jak Iwona nie reprezentujesz zadnej org. pro zwierzecej. Teresa Borcz, Twoja wypowiedz godna nasladowania i powielania. Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kajtus dokazuje niezle:)))) Zuzka dopiero odpocznie od malucha jak wyjedzie:))))))) hahah tamten caly czas jej dokucza, zaczepia:))))) ale juz chyba sie zorientowal do czego sluzy kanapa:)))))))) sasiadki juz wniebowziete ze maly bedzie mial swoj domek juz niedlugo (mam taka nadzieje):) nawet jedna przyniosla mi ryz z kurczakiem dla niego (bo specjalnie gotowala dla malucha), maly wogole spal w klatce w naszym bloku - dzisiaj sie dowiedzialam:/ ale juz nie bedzie musial:)))) dzieki WAM!!!!!!!!!:) Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ejjjjjjjjjjjjj to jest watek KAJTKA!!!!!!!!!!!!! przypominam raz jeszcze... Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 i najwazniejsze: ani razu nie narobil w domku:) tylko na dworku:) Quote
ewatonieja Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 hehehe w ogłoszeniach pisałam że pies mieszka tez na klatce dobrze, że to prawda :)) masz fajne sąsiadki pozdrów od nas Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kochana tutaj przed klatka to zawsze obowiazkowo chrupy i woda dla psiakow osiedlowych;))))) Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Temido przyszla odp co do tanszego transportu od tego Pana????? Quote
ewatonieja Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 pies padł parka w szarościach jak można pozbyć się takiego rozkosznego malucha? :shake: Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super zdjecia :):) pieski sliczne :):) Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nie mam pojecia:( teraz maly rozlozyl sie na dywaniku w przedpokoju na moch bialych butach z puszkiem:)))) naprawde slodki jest:)))) Quote
Temida Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Patrysiu no ja nie wiem :) Zuzia się chyba zakochała. Mam info, że Beta@Czata już wpłaciła 100zł. Quote
ewatonieja Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 żeby tylko Iwona sie odezwała Quote
Iwona77 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jestem, cały dzień miałam zajęty:-(......oj widziałam, że się troszkę podziało;-) zapewniam Ade, że piesek się u mnie nie rozmnoży, dziś ciachnęłam mojego Julka więc związków homoseksualnych z jego strony też raczej nie powinno być;-) A wracając do tematu, zapraszam na wizyte przedadopcyjną na DT tylko proszę dać znać tak dzień wcześniej, najbardziej odpowiada mi niedziela ale po-14 tej. Tak czy tak dostosuje się Quote
Temida Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No to raczej potomstwa nie będzie, chyba, że przez pączkowanie :) Wszystko da się zorganizować. Quote
ewatonieja Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 znowu sie porobiło on tak szybko nie pojedzie :( Quote
Recommended Posts