Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja, chyba nie doczytalas ze to nie jest zadna rozgrywka, to w ten sposob Iwona walczy z nadpopulacja a malo tego oglasza to szeroko na lamach prasy, gdyby to bylo na dogo mozna by to zrozumiec.

Posted

Nie było mnie 2 dni, przez mojego porypanego kompa, a tu nowa psina i akcja jakich mało.
Czyli Kajtek już w sobotę byłby na tymczasie?
Myślę, ze taki mały psiak długo nie będzie bez domku.

Ada-jeje
Wpisz mnie na listę potępionych, bo zgadzam się z wypowiedzią Iwony.

Posted

Kochane cioteczki nie potepiajcie sie wzajemnie, lepiej się zrozumiec bo wszelkie obozy chcą dobrze a srodki to to omówienia w rzeczowej dyskusji,

byle nie na wątku kajtusia.

Najpierw zajmijmy sie tragediami w schronach i malwersowaniem społecznych pieniędzy. (gdzie sterylki, gdzie kastracje, gdzie oddzielne boksy dla suk i samców, gdzie warunki nie uwłaczające godności nie zwierzęcia ale nas ludzi) wszystko inne pomału dojdzie do rzeczowego głosu, bo wiekszość społeczeństwa ma dość tego co ja śmiesznie nazywam niedoustwowienia.

Posted

Kajtus dokazuje niezle:)))) Zuzka dopiero odpocznie od malucha jak wyjedzie:))))))) hahah tamten caly czas jej dokucza, zaczepia:))))) ale juz chyba sie zorientowal do czego sluzy kanapa:)))))))) sasiadki juz wniebowziete ze maly bedzie mial swoj domek juz niedlugo (mam taka nadzieje):) nawet jedna przyniosla mi ryz z kurczakiem dla niego (bo specjalnie gotowala dla malucha), maly wogole spal w klatce w naszym bloku - dzisiaj sie dowiedzialam:/ ale juz nie bedzie musial:)))) dzieki WAM!!!!!!!!!:)

Posted

jestem, cały dzień miałam zajęty:-(......oj widziałam, że się troszkę podziało;-) zapewniam Ade, że piesek się u mnie nie rozmnoży, dziś ciachnęłam mojego Julka więc związków homoseksualnych z jego strony też raczej nie powinno być;-)

A wracając do tematu, zapraszam na wizyte przedadopcyjną na DT tylko proszę dać znać tak dzień wcześniej, najbardziej odpowiada mi niedziela ale po-14 tej. Tak czy tak dostosuje się