Cajus JB Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Widzę, że się wszystko udało. Nie mogę na razie wpłacić bo potrzebuję pełne dane do zwykłego przelewu. Nadal mam 20 zł dla Chłopaka. przydadzą Mu się na pewno. Jeśli nie to wskażcie innego pieska. Quote
papryka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ten maly jest przekochany...:) nazbieram troszke fotek to poprosze ewetonieja o wstawienie ich:) to najlepsza decyzja jaka podjelismy zeby Kajtek zostal u mamy:) z Felcia dogadali sie suuuuper:) Quote
ewatonieja Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 wszyscy zadowoleni żeby zawsze tak się sprawy układały :) Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 9 kwietnia Kajtus bedzie ciachany - wstepnie krzykneli 100 zl za kastracje ale dokladnie w dniu zabiegu wycenia, oczywiscie fv bede miala, zostalo 150,00 wiec na kastracje mamy a jak cos zostanie wspolnie na watku ustalimy dla jakiego psiaka ma isc reszta pieniazkow Quote
papryka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 z dzialki poki co fotek nie mam ale pocykam napewno:) Quote
papryka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kajtus juz po kastracji jest:) wszystko ok ale biedaczek taki trzesacy jest... podobno juz jutro powinno byc lepiej a dzisiaj taki wystrzelony bedzie... bede na weekendzie u mamy to wezme rachunek i wrzuce na forum fotke Quote
papryka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kastracja Kajtka 100,00 zl wiec 50 zl zostaje - przeleje je na Szymka bezzebnego, czy ktos ma cos przeciwko? Quote
papryka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a oto Kajtus na dzialce z psiakami: z przodu Felcia (siostra kajutka;) a z tylu moja Zuzka:) z Zuzka;) zabawa;) oczywiscie z Felcia i jamniorem Smykiem rodziców moich;) a to moja dwójka w całej okazałości:) Filip i Zuzka;))))) Smycha i kamien oczywiście;) nie ma jak brat i siostra;)))))) Quote
papryka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 50,00 zl które zostalo przekazalam na Szymka - na watku jest info ze wplata doszla Quote
Recommended Posts