Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na obóz z Wandrusa. Ale ja jade na inny zlot, z innego forum.... No ja 200 zl zlot (mam nadzieje, bo wyzywienie trzeba samemu, ale pewnie bedzie ponad 200), 1500 zl wandrus, to juz 1700.... No i tak do max.. 1100 zl ten oboz. To wtedy pojade ;]

Posted

Teraz to mnie mama znowu na wandusa namawia . poza canisem
Bo ja mam za 1300 , ale jakoś nie jestem pewna czy ma to sens . No cóż mamy dopiero Luty , więc dużo czasu do namysłu ;DD

Posted

Klaudicos napisał(a):
Wandrusa za 1300??? Za co masz tylko tyle?
W sumie za 1300 to Wandrus się opłaca.

Bo byłam 3 razy i mam zniżki , czy ja wiem czy sie opłaca , za niski poziom i warunki do dupy .
ale jednak cos mnie tam ciągnie ...

Posted

Vini. napisał(a):
Ja bede miec za 1500... Dla mnie warunki nie przeszkadzaja, poziom za niski fakt, ale tak samo cos tam ciagnie... Guptasek- jak sie zdecydujesz to moze OZP4?xD

Wolała bym 1 albo 2 turnus ; ]
Ale OZP4 w sumie też fajnie ;D
Ale to sie jeszcze zobaczy , zależy ile Canis będzie kosztować .

Posted

Ja o tyle mysle o Canisie, bo tam sa zajecia wodne. A moja Daisy troche sie boi wody, to moze udaloby sie, zeby ja polubiła :) I po dokładnym przemyśleniu- na obozie FORTOWYM tylko Agi, tu wiele wiecej ;pp poza tym boje sie, ze moj pies moze nie wytrzymac 2-3 treningow dziennie ;]
Guptasek- z ktorym psem bys jechala na wandrusa?

Posted

W kwestii wyżywienia we własnym zakresie (o ile w tym roku nadal tak będzie) - żaden problem, nawet dla ludzi leniwych.
Obiadki w zeszłym roku załatwił makaron (tudzież ryż) z sosami w słoikach oraz mrożonymi kotletami, które wcześniej przed wyjazdem zostały usmażone - a więc spokojnie wytrzymały podróż samochodem i do zamrażalnika trafiły dopiero po przyjeździe na miejsce. Również wziąć można zawekowane mięsko w słoikach. ;)