Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lika,pamietaj ze ona ma około 10 lat
wet powiedział ze tyle przezyla to jemu jest ciezko podjąc decyzje co do operacji.....
ale moze Twoj powie co innego....
ona chodzi ale mało
lubi lezec i ,,chodzic na rekach,,to wiem

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Giselle poprostu tak mysle, bo strasznie mi jej szkoda boze co Ona musiała przejsc.Rano bylismy na siku szybko zrobiła i do domu zjadła pasztecik ,pozniej chlebek z pasztetem pozniej ugotuje cos na ciepło.Powiem Ci szczerze ze w realu takiej bidy nie miałam:shake:

Posted

Witam :) Mam nadzieję, że Maleńka ma się dobrze. My już po śniadaniu do domu wróciliśmy na 3cią w nocy, pogoda podczas powrotu nas nie rozpieszczała, ale najważniejsze, że na trasie do Słupska było dobrze. Życzymy Małej dużo szczęścia na nowej drodze życia.

Posted

Tarzanka napisał(a):
Witam :) Mam nadzieję, że Maleńka ma się dobrze. My już po śniadaniu do domu wróciliśmy na 3cią w nocy, pogoda podczas powrotu nas nie rozpieszczała, ale najważniejsze, że na trasie do Słupska było dobrze. Życzymy Małej dużo szczęścia na nowej drodze życia.

ojej...to w jeden dzień taka trasa...ale juz po i dorze, że nic sie nie stało :)

malizna straszna z suczki, ale kilka dni spokoju, dobrego jedzonka i jak zrozumie malutka, ze już terez jest bezpieczna, to wszystko będzie lepiej ;)

Posted

Tarzanka napisał(a):

Kochani bardzo Wam dziekuje mała bardzo potrzebowała domu mimo tak wspaniałej opieki cioteczek

Posted

Giselle ona w schronie była 16 dni i jak jadła czy jak przyszła do schronu była chudsza przytyła cos nie podoba mi sie jej chudosc,mysle o zrobieniu jej wynikow narazie.Jest przekochana,grzeczna cały czas lezy jak nie spi to patrzy.trzeba ja nosic po schodach,sama nie wejdzie.

Posted

Giselle ona w schronie była 16 dni i jak jadła czy jak przyszła do schronu była chudsza przytyła cos nie podoba mi sie jej chudosc,mysle o zrobieniu jej wynikow narazie.Jest przekochana,grzeczna cały czas lezy jak nie spi to patrzy.trzeba ja nosic po schodach,sama nie wejdzie.:shake:

Posted

Liuka,ona taka trafiła
,,chlopc,,y ja przywizli z inetrwnsci na rekach.....chyab ktos pozwolił jej umrzec na tym zimnie...
nie przytyła ale jadła ładnie
ze stresu jak widzisz gryzła łapki......
teraz pewnie tego nie robi bo ma Was......
ok...,napisz ile za wyniki i za weta...
postaram sie cos zrobic....

Posted

Mała bardzo duzo pije,jeszcze nie widziałam zeby piesio tak duzo pił.W dzien nie ma problemu bo z nia wychodze,ale gorzej w nocy cała kuchnia, pokoj zasikany ograniczyłam jej wieczorem picie to rano jak wyszła na dwor to jadła snieg.Sunia jest przekochana,cichutka tylko patrzy tymi oczkami na człowieka, a ja patrzac na nia mam łzy w oczach:-(

Posted

Mała bardzo duzo pije,jeszcze nie widziałam zeby piesio tak duzo pił.W dzien nie ma problemu bo z nia wychodze,ale gorzej w nocy cała kuchnia, pokoj zasikany ograniczyłam jej wieczorem picie to rano jak wyszła na dwor to jadła snieg.Sunia jest przekochana,cichutka tylko patrzy tymi oczkami na człowieka, a ja patrzac na nia mam łzy w oczach:-(

Posted

:bye::buzi::iloveyou::iloveyou:[FONT=Fixedsys]Likuniu i Bejbuniu jak sie raduje serce moje i wszystkich ! Jakie cudne malenstwo , juz bezpieczne dzieki wam kochani [/FONT]

Posted

:calus::painting:Likuniu dbaj o malunia dbaj cioteczko i nos na swych rekach ta istotke cudowna , jaka szczesliwa jest lalunia i spi spokojniutko nareszcie w domeczku swoim :loveu::loveu::loveu::loveu:caluski w nosek i spokoju wam zycze wiele cioteczko i radosci z kazdej chwili

Posted

lika1771 napisał(a):

oby to nie były problemy z nerkami...

Posted

Baby to nasza mała terrorystka ;)) Moje psy ustawia sobie jak chce, przejeła dowodzenie w kuchni nawet nasza wredota Alma schodzi jej z drogi :evil: Wszystkie psy śpią w łóżkach, ale ona upodobała sobie kojec. Taka troszkę zazdrośnica z niej , jak któryś z moich podchodzi to zaraz w gotowosci. Z oczkami już coraz lepiej, łapki też się goją ;)) Baaardzo duuużo pije , jak smok po siarce.

Posted

Lika a moze idz z nia do weta, zrobcie wyniki - przeciez dzierzoniowski wet to nie wyrocznia, warto skonsultowac sie z innym lekarzem.
Pomozemy, cos sie zoorganizuje jesli chodzi o finanse.
Tylko, zeby malutka byla szczesliwa i Ty, Aniele w ludzkim ciele :)

Posted

JAK JUZ ZAZDROSNIE MRUCZY I BRONI SWOJEGO....to dobrze
hihih
a byla taka potulna i grzeczna.
Lika,dziekuje ,,wiesz ze zawsze mozesz pisac czego potrzebujesz
Edytka ma racje,nasz wet to nie wyrocznia....