Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstalam o 4 ,dogo znowu nie działa
Lika,przyslij mi sms-a z adresem
dziecko wyrusza o 7,30 do Ciebie......
zaraz po specerku z moim psiakiem lece do schronu...i wioooo do Słupska,,,,,

Posted

Pokerku,pojechała
ciotki kochane ,nasze dziecko juz w drodze
ostatnie moje fotki
teraz to juz Lika bedzie je wstawic......
nie podałam z tego wszystkiego tylko kropli do oczu...ale podaj numer konta to grosz przeleje
tak w apteczce jest woda do mycia oczek,umyj jej tez te rany na nozkach-woda uleniona i rivanol tez jest ,tampony i gaziki.....puszka witaminek i jedzonko,miska i juz nie wiem co...ale Ty pisz jak cos potrzeba...jeszcze nasza to pomozemy
Jak bedzie Twoja
to....a martw sie sama:) hihihi :)
Dziekuje
ostatni posilek u nas

widzicie jej zle zrosnięta miednice....koszmar

sweterk zrobila ciocia Wieso...mimo ze pierwotnie miał dostac Keri
ale dla niego zbyt mały....
Dziekuje wszystkim......bardzo

Posted

Damy rade wszystkim bardzo dziekuje za pieniazki bez ktorych nie było by mowy o przyjezdzie małaj,dziekuje za szybka organizacje znalezienie transportu wiem ze nie jest to łatwe czasami mimo tego ze sa pieniazki.Jestescie kochane.:loveu::loveu:

Posted

lika1771 to Tobie trzeba podziekowac, ze dalas jej domek:) ona miała małe szanse, a Ty ją uratowalas:* Baby bedzie najszczesliwsza na swiecie- jeszcze o tym nie wie, bo dopiero jedzie ;) pewnie jak za jakis czas przeslesz zdjecia Baby to jej nie poznamy :) pozdrowionka

Posted

Byłam z baby na siku dziewczynka nie lubi chodzic zrobiła siku i do klatki biedne stworzenie miała problemy z wejsciem po schodach.Jestem ciekawa czy jak bym poszła do weta moze operacja by cos pomogła.Chuda przerazliwie wszystkie kosci mozna policzyc moze zrobic jej badania zobaczyc co mozna dla Niej zrobic aby polepszyc jej zycie.

Posted

Byłam z baby na siku dziewczynka nie lubi chodzic zrobiła siku i do klatki biedne stworzenie miała problemy z wejsciem po schodach.Jestem ciekawa czy jak bym poszła do weta moze operacja by cos pomogła.Chuda przerazliwie wszystkie kosci mozna policzyc moze zrobic jej badania zobaczyc co mozna dla Niej zrobic aby polepszyc jej zycie.