fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Robie bannerek - moze sciagnie troszke cioteczek Quote
adkaaaaa5 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 fiorsteinbock, czy ja moge sobie skopiowac taki bannerek od kogos i wkleic do siebie? bo ja nie wiem jak taki zrobic :( Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Sprawa jest priorytetowa, bannerek specjalnie dlugi :) chwilowo usuwam inne i wstawiam nasza Bjebi - musi sie udac! Quote
giselle4 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Szukamy pieniazka,transportu [taniego]szuka ciocia z WROCŁAWIA JA JUZ SIE WSTYDZE PROSIC O KOLEJNE 5ZŁ ...DLA NIEJ ...a błagam:( Edi,nie ma mnie 2 dni prosze kieruj naszymi wątkami ...wiem ze Karolinka i szalejece dogo ale Baby ,Bąbel i Kewin[zmienil mi sie priorytet] pozniej Szmeges i Sara znajde ja ...juz zaczynam: dziekuej ,dziekuje Quote
Nadziejka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [FONT=Century Gothic]witajcie! cioteczko Lika:loveu::thumbs::thumbs:modlimy sie sercami aby sie udalo maluniej , jest jak dzieciatko przeciez . Cioteczki ja doloze 10 zetkow na te podroz ..wiem ze malunio ale moze grosiu do grosika . Bejbu:loveu:cudowna istotko jakos musi sie udac abys zaznala milosci u cioteczki Lika![/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ogonku, wyslalam nr konta. Grazynko, zrobie co w mojej mocy i mego internetu :) Szerokiej drogi i wracajcie szybciutko! Quote
GoskaGoska Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ale to gdzie by ona miala jechać, bo jakoś mi umknęło Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='GoskaGoska']ale to gdzie by ona miala jechać, bo jakoś mi umknęło[/QUOTE] Do lika - Slupsk, wybrzeze Quote
ollalaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dostałam kilka dni temu linki, ale dogo mi tak chodziło, że dopiero teraz weszłam, a tu dobre wiadomości. Domek stały, super. Może nie doczytałam, więc przepraszam jeśli zapytam o to, co gdzieś jest napisane, ale gdzie teraz jest Baby? Quote
ollalaa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dostałam kilka dni temu linki, ale dogo mi tak chodziło, że dopiero teraz weszłam, a tu dobre wiadomości. Domek stały, super. Może nie doczytałam, więc przepraszam jeśli zapytam o to, co gdzieś jest napisane, ale gdzie teraz jest Baby (miejscowość)? Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Baby przebywa w schronisku w Dzierżoniowie, czeka na transport do nowego domku. Quote
kamilawa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Baby, kochanie chodź na spacerek na samą górę ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zbieramy deklaracje na transport :modla::modla::modla: [SIZE=2]koszt pewnie okolo 300-400zł. Rozeslalam watek do kilku osob - moze zajrzą. Zaczne od siebie - 30zł kto jeszcze? Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ja i Basia dajmy 40 zł :D tylko na pw numer konta poprosze:) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Mamy zatem 70zł Ada, mozemy do reki dac Giselli w schronie, jak wolisz :) na wszelki wyp wysylam jej nr konta :) Quote
adkaaaaa5 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 a no lepiej do reki :) musze zaplacic jeszcze za kubeczek z bazarku takze jak wroci to przyjedziemy do schroniska i sie porozliczamy ;) Quote
Boziii4920 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ja też sypne groszem w sobotke jak będe w schronie. przy okazji mam pytanko sa jakieś huskie w schronie ? Quote
lika1771 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Malutka juz niedługo cioteczki tak bardzo sie staraja zebys szybko do domku pojechała Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Boziii4920']ja też sypne groszem w sobotke jak będe w schronie. przy okazji mam pytanko sa jakieś huskie w schronie ?[/QUOTE] Nie wiem, oby nieeee :( Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Prosimy o pomoc - finanse kiepsko a piesek ma szanse na spokojny dom! Quote
Recommended Posts