Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i coś czuje, że nockę mam z głowy... Matko Boska! co za bidula...
Jutro rana wstaję i porobię kilka ogłoszeń, chyba, że nie wstanę... to popołudniu.
Biedna laleczka... trzymaj się kochaniutka!

Posted

Te zdjęcia też piękne, przydałoby się piękne allegro... wyróżnione :( Ja nawet nie potrafię zrobić... Poza tym skąd wziąć kasę... eh, aż mi się wszystkiego odechciewa! Cisnął mi się na usta niecenzuralne słowa... wrrr. Gdzie jest jej właściciel? Za stara jest już na dom?
.......

Posted

kamilawa napisał(a):
Te zdjęcia też piękne, przydałoby się piękne allegro... wyróżnione :( Ja nawet nie potrafię zrobić... Poza tym skąd wziąć kasę... eh, aż mi się wszystkiego odechciewa! Cisnął mi się na usta niecenzuralne słowa... wrrr. Gdzie jest jej właściciel? Za stara jest już na dom?
.......

poszukaj kto zrobi allegro
na wyroznienie ona ma ....dostała od cioci Wuni....

Posted

Dziekuje kochana....moze to zle zabrzmi
ale ona i roku moze nie pozyc...dzisiaj zle sie czula mimo zastrzyku
lezała w posłanku smutna....ona sie boi bo widzi tylko na jedno oczo i zapomnialam wczoraj na pisac ..ona nie ma ząbków
dla niej tez trzeba jedzenie mokre,rozdrobnione

kliknijcie na fotke
oan lezy tam na poslanku ,smutna i bojąca....
z przodu SZMEGES ...PILNUJE JEJ

Posted

Cioteńki, ten piesek miał więcej lat niż Baby, w ogóle ząbalków, chory, wychudzony. Przejechał prawie całą Polskę, znalazł DT, nawet DS! Niestety długo nie pożył, ale ostatnie lata były szczęśliwe... Wierzę, że i tej malutkiej się uda, po prostu musi!

Posted

To było Słoneczko, które rozświetliło całe schronisko. Mega przytulak, mimo, że staruszek to energii pełno ;-) Jakiś debil wyrzucił biedaka z samochodu... wakacje...