Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
Bylismy u weta ,szwy zdjete bardzo dobrze sie goi,Zołza pochodzi jeszcze w kołnierzu do soboty.Wazy 11,5 kg istna parowa:evil_lol:

mały oposik:)

Lika,ma teraz raj i niech zyje spokojna:)
dziekuje

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Słuchajcie chyba mnie zabijecie, Baby taka parowa ze trzeba ja odchudzac bo bede problemy z jej zdrowiem.I teraz problem jak to zrobic, bo u mnie zarcie stoi cały czas ze wzgledu na inne psiaczki, a parowa je bez opamietania i czy znacie dobra i niedroga karme liht dla Baby?

Posted

z karma nie pomoge:shake:ale sle do was kochani :iloveyou::B-fly::B-fly::Cool!:zyczenia zdrowka dla wszystkich ludenkow i psiaczkow Lilciowych:loveu::loveu:aby wam nigdy szczesliwosci i radosci w zyciu nie braklo:multi:milion caluskow dla cudownej Bejbuli

Posted

lika1771 napisał(a):
Słuchajcie chyba mnie zabijecie, Baby taka parowa ze trzeba ja odchudzac bo bede problemy z jej zdrowiem.I teraz problem jak to zrobic, bo u mnie zarcie stoi cały czas ze wzgledu na inne psiaczki, a parowa je bez opamietania i czy znacie dobra i niedroga karme liht dla Baby?

Lika ,nie dawaj parowce tyle jedzenia bo nam jeszcze sie zrozchoruje bidelka

• 4 months later...
Posted

Witajcie kochani:loveu::loveu:zdroweczka dla was ogromnego i spokojnych dni cudownych ztcze! Jak Bejbula? ciotenko Liko , masz jeszcze kolejna niunie pprawda? pochwal sie prosze:loveu:

Posted

Ewuniu dziekuje za zainteresowanie dawno tu nikogo nie było z Baby wszystko ok pewnych rzeczy nie lubi dalej gruba i zazdrosna czasami musze interweniowac,ale najwazniejsze ze zdrowa:lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Witajcie kochani:loveu::loveu:zdroweczka dla was ogromnego i spokojnych dni cudownych ztcze! Jak Bejbula? ciotenko Liko , masz jeszcze kolejna niunie pprawda? pochwal sie prosze:loveu:
pewnie wszystko ok
i juz lice zjadla lodowke:)

Posted

lika1771 napisał(a):
Prawie;)Ona juz tak bedzie miała,a ja moze robie bład ale nie załuje

hihihi
moja tez beka i wet krzyczy
a ja jej nie zaluje
ale corka zaczyna sie na mnie zloscic...
i ma racje

Posted

:bye::thumbs:wiosenkowo pozdrawiam , ciotenko nie bylam bo znalezc ,nie moglam:oops::shake:wateczku .... ciapa ze mnie ogromniasta ....teraz wam lepiej na spacerkach bedzie , bo juz sloneczko radosniej zaczyna swiecic , wiec w serduchach razniej i zyc sie chce :loveu:ciotenko podeslij mi prosze wateczki twego skarba nowego psiaczkowego

• 1 year later...
Posted

Baby odeszla
Lika placze po niej
jest mi bardzo przykro
Baby,bylas dla liki jej ukochanym pieskiem
dala Ci dom ,milosc i godne zycie
moze jedyne i najlepsze jakie zaznalas w calym swoim zyciu
Teraz placze po Tobie i zaluje bo jeszcze moglas zyc i byc szczesliwa
Zycie napisalo inny scenariusz
my to przyjmujemy
mimo ze zal pozostaje.
Biegaj szczesliwa i radosna bo bylas kochana do ostatnich dni
i taka mysl zaniesiesz do nieba
mala kochana kruszynko.
Amen
{*}

Posted

:candle::candle::candle:...................:-(:-( Ziemia placze Beibuniu . bieguniaj tam ... radosna i do swej panci zagladaj , w sercu na zawsze ......Liluniu sciskamy

Posted

lika1771 napisał(a):
Pamietam Twoja rozesmiana mordke, pamietam jak sie bawilas z psem sasiadow i jak szukalas mnie po sladach....
Pamietam Gruba.

ja tez pamietam radosc
kiedy zgodzilas sie jej dac dom:
teraz tylko lzy

• 6 months later...