lika1771 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Bylismy u weta ,szwy zdjete bardzo dobrze sie goi,Zołza pochodzi jeszcze w kołnierzu do soboty.Wazy 11,5 kg istna parowa:evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 lika1771 napisał(a):Bylismy u weta ,szwy zdjete bardzo dobrze sie goi,Zołza pochodzi jeszcze w kołnierzu do soboty.Wazy 11,5 kg istna parowa:evil_lol: mały oposik:) Lika,ma teraz raj i niech zyje spokojna:) dziekuje Quote
lika1771 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Słuchajcie chyba mnie zabijecie, Baby taka parowa ze trzeba ja odchudzac bo bede problemy z jej zdrowiem.I teraz problem jak to zrobic, bo u mnie zarcie stoi cały czas ze wzgledu na inne psiaczki, a parowa je bez opamietania i czy znacie dobra i niedroga karme liht dla Baby? Quote
Nadziejka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 z karma nie pomoge:shake:ale sle do was kochani :iloveyou::B-fly::B-fly::Cool!:zyczenia zdrowka dla wszystkich ludenkow i psiaczkow Lilciowych:loveu::loveu:aby wam nigdy szczesliwosci i radosci w zyciu nie braklo:multi:milion caluskow dla cudownej Bejbuli Quote
giselle4 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 lika1771 napisał(a):Słuchajcie chyba mnie zabijecie, Baby taka parowa ze trzeba ja odchudzac bo bede problemy z jej zdrowiem.I teraz problem jak to zrobic, bo u mnie zarcie stoi cały czas ze wzgledu na inne psiaczki, a parowa je bez opamietania i czy znacie dobra i niedroga karme liht dla Baby? Lika ,nie dawaj parowce tyle jedzenia bo nam jeszcze sie zrozchoruje bidelka Quote
Nadziejka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witajcie kochani:loveu::loveu:zdroweczka dla was ogromnego i spokojnych dni cudownych ztcze! Jak Bejbula? ciotenko Liko , masz jeszcze kolejna niunie pprawda? pochwal sie prosze:loveu: Quote
lika1771 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ewuniu dziekuje za zainteresowanie dawno tu nikogo nie było z Baby wszystko ok pewnych rzeczy nie lubi dalej gruba i zazdrosna czasami musze interweniowac,ale najwazniejsze ze zdrowa:lol: Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='ewa gonzales']Witajcie kochani:loveu::loveu:zdroweczka dla was ogromnego i spokojnych dni cudownych ztcze! Jak Bejbula? ciotenko Liko , masz jeszcze kolejna niunie pprawda? pochwal sie prosze:loveu: pewnie wszystko ok i juz lice zjadla lodowke:) Quote
lika1771 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 giselle4 napisał(a):pewnie wszystko ok i juz lice zjadla lodowke:) Prawie;)Ona juz tak bedzie miała,a ja moze robie bład ale nie załuje Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 lika1771 napisał(a):Prawie;)Ona juz tak bedzie miała,a ja moze robie bład ale nie załuje hihihi moja tez beka i wet krzyczy a ja jej nie zaluje ale corka zaczyna sie na mnie zloscic... i ma racje Quote
Nadziejka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :bye::thumbs:wiosenkowo pozdrawiam , ciotenko nie bylam bo znalezc ,nie moglam:oops::shake:wateczku .... ciapa ze mnie ogromniasta ....teraz wam lepiej na spacerkach bedzie , bo juz sloneczko radosniej zaczyna swiecic , wiec w serduchach razniej i zyc sie chce :loveu:ciotenko podeslij mi prosze wateczki twego skarba nowego psiaczkowego Quote
lika1771 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Sunia bardzo chora miala wylew przedwczoraj nie chodzi...a wczoraj wyszedl jej guz wielkosci piesci miedzy tylnymi nozkami. Trzymajcie kciuki sunia chce zyc podjela walke... Quote
giselle4 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Rycze razem z Toba wiem jedno,miala u Ciebie raj i mam nadzieje ze jeszcze bedzie dobrze mam nadzieje Lilus ,trzymam kciuki Quote
Nadziejka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::glaszcze::iloveyou::iloveyou::iloveyou:trzymamy kochana i ryczymy , badzcie dzielne sloneczka kochane Quote
giselle4 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Baby odeszla Lika placze po niej jest mi bardzo przykro Baby,bylas dla liki jej ukochanym pieskiem dala Ci dom ,milosc i godne zycie moze jedyne i najlepsze jakie zaznalas w calym swoim zyciu Teraz placze po Tobie i zaluje bo jeszcze moglas zyc i byc szczesliwa Zycie napisalo inny scenariusz my to przyjmujemy mimo ze zal pozostaje. Biegaj szczesliwa i radosna bo bylas kochana do ostatnich dni i taka mysl zaniesiesz do nieba mala kochana kruszynko. Amen {*} Quote
Nadziejka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 :candle::candle::candle:...................:-(:-( Ziemia placze Beibuniu . bieguniaj tam ... radosna i do swej panci zagladaj , w sercu na zawsze ......Liluniu sciskamy Quote
giselle4 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 przepraszam ale nie moge zmienic tytułu:( Quote
lika1771 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Pamietam Twoja rozesmiana mordke, pamietam jak sie bawilas z psem sasiadow i jak szukalas mnie po sladach.... Pamietam Gruba. Quote
giselle4 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 lika1771 napisał(a):Pamietam Twoja rozesmiana mordke, pamietam jak sie bawilas z psem sasiadow i jak szukalas mnie po sladach.... Pamietam Gruba. ja tez pamietam radosc kiedy zgodzilas sie jej dac dom: teraz tylko lzy Quote
lika1771 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Jeszcze Cie szukam...czekam na klatce na Ciebie bo zawsze wchodzilas ostatnia. Gruba przepraszam ..... Quote
Nadziejka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Likuniu z toba placzemy.......................:-(...wiedz , ze Bejbunia jest ...jest gdzies , w sercach na zawsze :modla::calus: Quote
lika1771 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Pamietam Gruba jeszcze przy mnie jestes.... Quote
Nadziejka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) pamietamy kochana nasza malenka Edited November 1, 2012 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts