Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Ciocia Avii przesłała 100 zł na Baby w nastepnym tygodniu pojde z nia do weta i zrobimy wyniki.Bardzo,bardzo dziekujemy:calus::Rose:[/QUOTE]
My dziekujemy za opieke i dbanie o zdrowko Baby

cioci dziekuejmy za finanse:)

Posted

Cięzko,ale to sa same biedy ktore potrzebowały domu zreszta sama wiesz:lol:Pomaga mi córka troche syn,zreszta mnie to nie przeraza bardziej ludzi jak widza taka gromadke czasami sa to miłe słowa czasami patrza na mnie jak na wariatke.Nikt mi nie zabierze tych oczu wpatrzonych we mnie z miłoscia i ja wiem ze to jest taka prawdziwa miłosc:loveu:

Posted

lika1771 napisał(a):
Cięszko,ale to sa same biedy ktore potrzebowały domu zreszta sama wiesz:lol:Pomaga mi córka troche syn,zreszta mnie to nie przeraza bardziej ludzi jak widza taka gromadke czasami sa to miłe słowa czasami patrza na mnie jak na wariatke.Nikt mi nie zabierze tych oczu wpatrzonych we mnie z miłoscia i ja wiem ze to jest taka prawdziwa miłosc:loveu:

Oj to prawda...
patrza z takim uwielbieniem i chodza jak ,,ogony,,za czlowiekiem:)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::buzi::iloveyou::ylsuper:[FONT=Arial Narrow]Likuniu ale masz cudenka![/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu:zdrowenka wszelkiego kochani 1

Posted

Cioteczki ja wiem ze wy czekacie na wyniki przepraszam ale nie byłam mam problemy domowe obiecuje ze w nastepnym tygodniu pojde.Uwiescie ze Baby ma sie dobrze,jest taka gruba ze ledwo ja moge podniesc jak tylko pojde do weta dam Wam znac

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki dałyscie mi strasznego potwora;) zołza uchlała moja corcie w policzek.[/QUOTE]

o Bogowie
mocno?
dziecko cierpi?
Lilka .Ty lepiej napisz co i jak bo juz sie martwie
za co?
co jej dziecko zawiniło?

Posted

Mała ma odbite lekko zabki suni i siniaczka ja zawiniłam bo nie upilnowałam mala nakryła ja kocem i sie na nia połozyła,ale wiesz jak jest z małymi dziecmi trzeba miec oczy na około głowy ja sunia jest kochana w stosunku do człowieka i o niego bardzo zazdrosna musiała duzo przejsc.Chyba była trzymana w jednym pomieszczeniu bo z duzego pokoju zadko wychodzi jak juz to do kuchni jesc i tylko zajrzy do drugiego pokoju i wraca,na spacerki wychodzi tylko bez smyczy jak załoze smycz to nie ruszy z miejsca

Posted

Cioteczki szybko do Bąbelka!
PILNE
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179855-B%C4%85bel-taki-wyrzut-sumienia-mamy-hotelik-u-Zuzi-potrzebujemy-grosza[/url]

• 2 weeks later...