Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Lika a jak z piciem, nadal duzo pije?
kkanarekk podeslala pewne spostrzezenia odnosnie leczenia.
Bedziesz szla z Baby do weta?

Własnie nie przez pierwsze dni bardzo piła,a teraz normalnie.Jak do mnie przyjechała i zobaczyłam taka bide to chciałam isc zrobic jej wyniki, ale przytyła siersc ma mieciutka miła w dotyku oczka juz w porzadku łapki sie goja,niczego niepokojacego nie zauwazyłam wiec sama nie wiem czy isc z nia do weta

Posted

lika1771 napisał(a):
Własnie nie przez pierwsze dni bardzo piła,a teraz normalnie.Jak do mnie przyjechała i zobaczyłam taka bide to chciałam isc zrobic jej wyniki, ale przytyła siersc ma mieciutka miła w dotyku oczka juz w porzadku łapki sie goja,niczego niepokojacego nie zauwazyłam wiec sama nie wiem czy isc z nia do weta

Dobrze przeczytać że wizualnie psina OK
Ale lika uważam że powinnas ja przebadać tzn zrobić podstawowe parametry krew i mocz
( chyba że miała a ja nie doczytałam )
uważam że biorąc psa ze schroniska , a szczególnie taką bidusię każdy odpowiedzialny człowiek takie badania zrobi by wiedzieć na czym stoi

Pamiętajcie również że psy nigdy nie okazują bólu czy innych dolegliwości, to fakt dowiedziony
w naturze bowiem sfora takiego osłabionego osobnika eliminuje , prawo natury ....

I jesli trzeba z chęcią dołożę cegiełkę ze swej strony i koszt badan zasponsoruję
chociaż tyle mogę zrobić :oops:
niech mała ma sie najlepiej i niech dobrze jej sie wiedzie :p

.

Posted

Lika ,ale to jest dobry pomysł
mamy sponsorke.....super
i dobrze sie składa
zrobisz Bbay podstawowe badania i wszystko bedzie jasne....
Ba=rdzo dziekujemy za pomoc Awii:)

Posted

[quote name='lika1771']Avii dziekuje za pomoc u mnie z kasa krucho a nie smiałam Was prosic o pieniazki bo miałyscie tyle wydatkow z Baby i inne bidy do ratowania

Lika tych bid na dogo nigdy nie ubędzie
i to jest okropne ...
ale w tym wątku liczy sie tylko Baby i jej zdrowie
cieszę się że mogę pomóc
to poproszę na pw dane do wplaty

Baby przypomina mi Psotkę >>pierwszego psiaka jakiego miałam

Lika>> wysłałam pw napisz czy doszedł bo pw cos ostatnio ..szwankują ( przynajmniej u mnie)

Posted

lika1771 napisał(a):
Avii nie moge Ci przesłac wiadomosci moze masz zapchana skrzynke

Nie , skrzynka nie jest zapchana ma 150 % wolnych mocy , jest po czyszczeniu
nie wiem dlaczego pw nie dochodzą
czy ty moje pw dostałas ??

wszysko już OK :)
.

Posted

Cioteczki to juz nie taka bida,łapki zagojone,oczka tez w porzadku waga idzie do przodu.Na spacerki tylko ze mna z nikim wiecej i nie chodzi blisko nogi tylko troche dalej na smyczy ani rusz.Jest głucha,musi zobaczyc a dopiero podchodzi i cioteczki jest wszystko ok:lol::lol:

Posted

:klacz::iloveyou::iloveyou:Miodzio cioteczki miodziooo suniama rajus !Likuniu pieknie:loveu::loveu::Cool!::B-fly::B-fly:dziekujemyyyyyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Courier New]Likuniu - Twym Najblizszym :loveu:Twym Zwierzunkom -[/FONT]:multi::multi:niechaj te Swieta beda zaczarowane i pelne milosci i niechaj juz tak zostanie :loveu::loveu: