fiorsteinbock Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Lika a jak z piciem, nadal duzo pije? kkanarekk podeslala pewne spostrzezenia odnosnie leczenia. Bedziesz szla z Baby do weta? Quote
lika1771 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Lika a jak z piciem, nadal duzo pije? kkanarekk podeslala pewne spostrzezenia odnosnie leczenia. Bedziesz szla z Baby do weta? Własnie nie przez pierwsze dni bardzo piła,a teraz normalnie.Jak do mnie przyjechała i zobaczyłam taka bide to chciałam isc zrobic jej wyniki, ale przytyła siersc ma mieciutka miła w dotyku oczka juz w porzadku łapki sie goja,niczego niepokojacego nie zauwazyłam wiec sama nie wiem czy isc z nia do weta Quote
giselle4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 to dobrze Lika mowiłam ze troche milosci i ona sie odrodzi...... dziekuje:) Quote
avii Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lika1771 napisał(a):Własnie nie przez pierwsze dni bardzo piła,a teraz normalnie.Jak do mnie przyjechała i zobaczyłam taka bide to chciałam isc zrobic jej wyniki, ale przytyła siersc ma mieciutka miła w dotyku oczka juz w porzadku łapki sie goja,niczego niepokojacego nie zauwazyłam wiec sama nie wiem czy isc z nia do weta Dobrze przeczytać że wizualnie psina OK Ale lika uważam że powinnas ja przebadać tzn zrobić podstawowe parametry krew i mocz ( chyba że miała a ja nie doczytałam ) uważam że biorąc psa ze schroniska , a szczególnie taką bidusię każdy odpowiedzialny człowiek takie badania zrobi by wiedzieć na czym stoi Pamiętajcie również że psy nigdy nie okazują bólu czy innych dolegliwości, to fakt dowiedziony w naturze bowiem sfora takiego osłabionego osobnika eliminuje , prawo natury .... I jesli trzeba z chęcią dołożę cegiełkę ze swej strony i koszt badan zasponsoruję chociaż tyle mogę zrobić :oops: niech mała ma sie najlepiej i niech dobrze jej sie wiedzie :p . Quote
lika1771 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Avii dziekuje za pomoc u mnie z kasa krucho a nie smiałam Was prosic o pieniazki bo miałyscie tyle wydatkow z Baby i inne bidy do ratowania Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Lika ,ale to jest dobry pomysł mamy sponsorke.....super i dobrze sie składa zrobisz Bbay podstawowe badania i wszystko bedzie jasne.... Ba=rdzo dziekujemy za pomoc Awii:) Quote
lika1771 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wiosenny spacer Baby ;) niestety nie dało się jej lepiej uchwycic . . Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ten grubas to moja Baby? noooo nie zapaslas mi dziewczynke Dziekuje Lika,jestem Twoja dluzniczka..... ma szczescie ta malutka:) Quote
avii Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='lika1771']Avii dziekuje za pomoc u mnie z kasa krucho a nie smiałam Was prosic o pieniazki bo miałyscie tyle wydatkow z Baby i inne bidy do ratowania Lika tych bid na dogo nigdy nie ubędzie i to jest okropne ... ale w tym wątku liczy sie tylko Baby i jej zdrowie cieszę się że mogę pomóc to poproszę na pw dane do wplaty Baby przypomina mi Psotkę >>pierwszego psiaka jakiego miałam Lika>> wysłałam pw napisz czy doszedł bo pw cos ostatnio ..szwankują ( przynajmniej u mnie) Quote
lika1771 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Avii nie moge Ci przesłac wiadomosci moze masz zapchana skrzynke Quote
avii Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 lika1771 napisał(a):Avii nie moge Ci przesłac wiadomosci moze masz zapchana skrzynke Nie , skrzynka nie jest zapchana ma 150 % wolnych mocy , jest po czyszczeniu nie wiem dlaczego pw nie dochodzą czy ty moje pw dostałas ?? wszysko już OK :) . Quote
Nadziejka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :bye::painting::Dog_run:[FONT=Fixedsys]dziekujemy za sliczne zdjatka wiecej chcemyyyyyyyyyyy:evil_lol::multi::loveu:[/FONT] Quote
Poker Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mam dla Baby skromne 15 zł z bazarku, na jakie konto przelać? Quote
adkaaaaa5 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 zapraszam na bazarek dla piesków ze schroniska Azyl i psiaków z Dobrocina... http://www.dogomania.pl/threads/182723-Samowar-buty-elektronika-i-inne-na-psy-z-azyla-i-Dobrocina-do-1-05-zapraszam?p=14380344 Quote
giselle4 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Poker napisał(a):mam dla Baby skromne 15 zł z bazarku, na jakie konto przelać? Zaraz podam i dziekuje:) Quote
lika1771 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cioteczki to juz nie taka bida,łapki zagojone,oczka tez w porzadku waga idzie do przodu.Na spacerki tylko ze mna z nikim wiecej i nie chodzi blisko nogi tylko troche dalej na smyczy ani rusz.Jest głucha,musi zobaczyc a dopiero podchodzi i cioteczki jest wszystko ok:lol::lol: Quote
giselle4 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 to jzu nie malenstwo to duza kobitka... Dziekuje Lika:) Quote
wieso Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 jaka cudusia a widac juz futerko lepsze takie juz lsniace.... Quote
ollalaa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ślicznie! A ja uważam, że Baby lubi aparat. Tak pięknie wyszła na foteczkach :-) Quote
Nadziejka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 :klacz::iloveyou::iloveyou:Miodzio cioteczki miodziooo suniama rajus !Likuniu pieknie:loveu::loveu::Cool!::B-fly::B-fly:dziekujemyyyyyyyyyyyyyy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Courier New]Likuniu - Twym Najblizszym :loveu:Twym Zwierzunkom -[/FONT]:multi::multi:niechaj te Swieta beda zaczarowane i pelne milosci i niechaj juz tak zostanie :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts