PARSONRK Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 IMBIR Mysia Zagłada FCI - CWC, Naj Pies, BOB FANABERIA Półdiable - 2 dosk weteranka :) JUNO Mysia Zagłada FCI ( synek powyższych) - Best Baby i lokata 4 na BIS Baby ( był najmniejszy ze stawki :) ) foteczki wkrótce :) pełne wyniki i fotorelacja już za chwilkę na forum (link w moim blogu po prawej) Quote
Tinuś Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Swój debiut wystawowy miała moja mała Lolka.Pomaszerowała jak stary wyjadacz wystawowy.Stała jak zaczarowana; Druga moja suczka Blondi także nieźle się spisała.Jestem bardzo zadowolona z moich dziewczyn.Opłaciły się ćwiczenia i krople potu wylane na sali sportowej: Quote
Tinuś Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Psy:Yhenjyty Juuri Muga w kl.otwartej 3/dosk, a Aust Ch Myrmidin Jack J Boy wspaniale się prezentujący w kl championów otrzymał kolejny wniosek CWC: AusCh Myrmidon Jack J Boy Quote
Recommended Posts