Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zigi']
Cytat:
Napisał Jasiek
Od kiedy:-o:-o:-o????Chłopaczku masz złe info.:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Ponawiam pytanie.

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał zigi
Cytat:

Chloptasiu sprez sie, jeszcze raz poczytaj, napisz gdzie to zle info widzisz
Przy kompie polecam mineralna, liczba gradusow 0.00 :cool3:

Dalej widzisz zlego, Jasiu Chloptasiu:evil_lol::angryy::diabloti: Czekam:cool3:
Czy w tej butelce byla woda mineralna Jasiu Chloptasiu:cool3:
Badz uprzejmy uscislic swe zapytanie o info gdzie zlego widzisz Jasiu:evil_lol::angryy::diabloti:

Posted

zigi napisał(a):
Czy w tej butelce byla woda mineralna Jasiu Chloptasiu:cool3:
Badz uprzejmy uscislic swe zapytanie o info gdzie zlego widzisz Jasiu:evil_lol::angryy::diabloti:

Chyba chłopaczku jesteś w trzecim wymiarze:p i nie możesz skumać prostego pytania.Trudno i tak czasami w życiu bywa.:evil_lol::evil_lol:

Posted

a czemu twoje Atypody sa przed moimi Atypodami?????

Antypody Jasiu, Antypody.
A czemu przed Twoim postem pojawiła sie moja odpowiedź? To proste. Twoje ograniczenia sa już tak jasne dla mnie, że zanim coś wystukasz szukajac literek na klawiaturze w wielkim bólu tworzenia, to ja wczesniej Ci zdąże odpowiedzieć bo wiem co może się urodzić w tak ograniczonej mysli. :lol:

Posted

LALUNA napisał(a):
To proste. Twoje ograniczenia sa już tak jasne dla mnie, że zanim coś wystukasz szukajac literek na klawiaturze w wielkim bólu tworzenia, to ja wczesniej Ci zdąże odpowiedzieć bo wiem co może się urodzić w tak ograniczonej mysli. :lol:

No wiesz... Kto jak kto ale Ty??

Posted

Jasiek napisał(a):
Jest to nie jedna ale jedyna statystyka.Twierdzisz że CTR są zawsze w czołówce wystepowania dysplazji od kiedy????:crazyeye:Karmi opanuj sie i nie powtarzaj zaszlyszanych bredni od wlascicieli i poczatkujacych hodowcow bo oni mają taką sama marną wiedzę w tym temacie jak TY.

Tak twierdzę. Powiedziałam na jakiej podstawie. Ty twierdzisz inaczej.
Przeciwko oficjalnej statystyce powstałej w wyniku wieloletnich badań mam jedynie Twoje słowo. Niczym nie poparte. Wybacz wybieram pewniejsze źródło.;)

Posted

twiggy napisał(a):
A i to gdzie chyba nie jest dla nich żadną tajemnicą,bo kopiują u swoich wetów.

dla nich pewnie nie, ale jakoś publicznie nikt nie podaje. który to wet tak "super" dba o ich psy:razz:

Posted

ara napisał(a):
dla nich pewnie nie, ale jakoś publicznie nikt nie podaje. który to wet tak "super" dba o ich psy:razz:

ahaaaa...rozumiem :evil_lol: to znaczy,że jak informuje się potencjalnego zainteresowanego o tym,że miot jest kopiowany,warto zaznaczyc przez kogo :lol: A dla Twojej inf->w książeczkach zdrowia szczeniąt zawsze jest pieczątka tego tak super dbającego weta! :p

Posted

ara napisał(a):

Oczywiście, że tak. Który vet się przyzna publicznie że kopiuje?

Posted

twiggy napisał(a):
ahaaaa...rozumiem :evil_lol: to znaczy,że jak informuje się potencjalnego zainteresowanego o tym,że miot jest kopiowany,warto zaznaczyc przez kogo :lol:

A dlaczego nie?
Dlczego wiedzę o dobrym fachowcu trzymać tylko dla siebie? :cool3:

Posted

Karmi napisał(a):
A dlaczego nie?
Dlczego wiedzę o dobrym fachowcu trzymać tylko dla siebie? :cool3:

Ależ nie trzymają!!! Jestem pewna,że jak zapytasz dadzą Tobie satysfakcjonującą odpowiedz! :p

Posted

ara napisał(a):

"domowy" albo "rodzinny" :lol:

Posted

Pamiętacie? Nie tak dawno pisałam o „urzędniczej paprotce” w wiadomym ministerstwie. Okazało się, że miałam racje. Za „paprotkę” robią jednak mini tuje i cyprysiki w gustownych doniczkach.
W tymże ministerialnym gabinecie nowoczesność przeplata się z tradycją ponieważ owe tuje stoją po obu stronach okazałego TV - PLAZMY :razz: . Każdy może sprawdzić.
Brawo Panie Ministrze!

Posted

usunięto

A co myślicie o ciachaniu na życzenie klienta? Kilkumiesięcznym szczeniakom? Facet mówi, że nie kupi, bo z ogonem pies mu się nie podoba, a my wtedy ciach! Kopiowanie czy zwykłe bestialstwo?

Posted

usunięto

[quote name='friccolo']A co myślicie o ciachaniu na życzenie klienta? Kilkumiesięcznym szczeniakom? Facet mówi, że nie kupi, bo z ogonem pies mu się nie podoba, a my wtedy ciach! Kopiowanie czy zwykłe bestialstwo?
No opowiedz Van Jasiu M jak to sie rznelo doroslym szczeniakom ogony
wysylanym do USA ?
No i jaki to wet zrobil ?????????????????????
Nie martw sie, opowiedz i tak u WET Lutomskak poparcie znajdziesz :mad:

Krycie martwym psem tez bylo , czym jeszcze Van Jasiu M moze nas zaskoczyc :crazyeye::shake:

Posted

usunięto

Powiadasz było krycie martwym psem,może i było, nawet było głośno o tym na forach ale sprawa była przedawniona i hodowczyni wyszła z tego obronną ręką a inicjatorzy tego zamieszania wyszli na glupków

Posted

iwona&CAR napisał(a):

Krycie martwym psem tez bylo , czym jeszcze Van Jasiu M moze nas zaskoczyc :crazyeye::shake:

A co to za problem? Znam wiele nieżyjących psów po których szczeniaki jeszcze latami będą się rodzic. Osoby mające wyjątkowe reproduktory już od dawna korzystają z mrożenia nasienia.

Ad friccolo
Witaj na forum

Posted

[quote name='friccolo']
A co myślicie o ciachaniu na życzenie klienta? Kilkumiesięcznym szczeniakom? Facet mówi, że nie kupi, bo z ogonem pies mu się nie podoba, a my wtedy ciach!
owszem...istnieje coś takiego!!! i nie tylko...czasem tnie się raz jeszcze bo długośc ogon wyszła nie taka jak powinna...

Posted

MARS napisał(a):
A co to za problem? Znam wiele nieżyjących psów po których szczeniaki jeszcze latami będą się rodzic. Osoby mające wyjątkowe reproduktory już od dawna korzystają z mrożenia nasienia.

Ad friccolo
Witaj na forum

Mars handlowanie mrożonym nasieniem to też barbarzyństwo,ponieważ rodzą się biedne pół-sieroty:wallbash: bez tatusia.
A inseminacja ;no to zależy jaka -dopochwowa czy domaciczna.Przy zapłodnieniu suki mrozonym nasieniem bezposrednio przez macice konieczna jest interwencja hirurgiczna a to już pewnie też jest barbarzyństwo.