Lucyna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jakie śliczne panienki, z ogłoszeń się nikt nie zgłasza? Quote
tayga Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Nikt :( Milka jest tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/180419-MILKA-cudna-porzucona-poraniona-moA-e-w-ciAE-A-y-POMOCY Quote
Lucyna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Próbuję coś zmienić w ogłoszeniach Kamy, bardzo mało wejść na allegro - ładny portrecik potrzebny, to przyciągnie ludzi. Proszę też o zdjęcie pokazujące jej wielkość, przy sylwetce człowieka. Quote
tayga Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Najpierw kilka fotek, a potem krótka historyjka :) Quote
tayga Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 I dzień po sesji Kamusia postanowiła wziąć swój los we własne łapki. Ponieważ najlepiej czuła się poza kojcem szalejąc z Lakusiem (teren ogromny - ogrodzony!!!) to pilnujący terenu Pan, właściciel Lakusia pozwolił im na zabawę. Dłuuuugą taką, że być może zapomniał o psicach (chociaż twierdzi, ze zerkał na nie co kilka minut). Nastąpiła odwilż... taka że kopać dało radę... więc Kama korzystając z chwilowego braku nadzoru wykopała dziurę pod bramą. No i zwiała... Pan Rysiu twierdzi, że jej szukał, ale nie znalazł. Byłam zła... nie zadzwonił do mnie - pewnie pomyślał, że psinka wróci i nikt się nie dowie. Kama wróciła.... do swoich wybawców :) Przebyła 8 km sama, w ciemnościach. I co teraz??? ZOSTAJE Z NIMI W DOMKU NA ZAWSZE!!!!!!! Quote
Lucyna Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Szybko pisz co to znaczy? Do kogo ona wróciła? Quote
tayga Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zapraszam do pierwszego postu :) Kama odnalazła właścicieli "swojego" sklepu, którzy po tej akcji już nie chcą jej szukać domku... Kama sama sobie domek wybrała :) Quote
Plicha Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie no Tayga czy ty jesteś pod jakąś szczęśliwą psią gwiazdą urodzona? :crazyeye: Po prostu niesamowite :multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Taygo, to wspaniale. Jeszcze tylko musisz znaleźc domek Fuksiowi, bo on najdłuzej czeka. Quote
Lucyna Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tajga, zmień tytuł wątku ... niesamowite Quote
Poker Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 przeczytałam historię Kamy i dziób mi się śmieje od ucha do ucha. Mądra sunia, a ludzie dobrzy ,że ją zatrzymali. Quote
Igiełka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Niesamowite. Bardzo się cieszę-wspaniał sunia i wyjątkowi ludzie. Quote
Recommended Posts