Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania trzymaj się a Ty Pigwuniu zdrowiej szybciutko.

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pigwunia czuje się jakby troszkę lepiej. Dalej nie chce wstawać, jest słaba, ale ma większy apetyt i mocniej macha ogonkiem - a to jest już dobry znak u Pigwy. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej

Posted

Pewnie że będzie lepiej. Ona już tyle oberwała od życia, że już wystarczy.
Trzymajcie się cieplutko, będzie dobrze!
Oj Pigwuniu, co ta biedna Ania przeżywa :shake:, bądź grzeczna i zdrowiej.

Posted

Dzisiaj Pigwunia czuje się już trochę lepiej. Zjadła nawet dużą porcję rekonwalescenta. Była na spacerku i chodziła trochę żwawiej niż w ostatnich dniach. Oczywiście najlepiej czuje się w domku, także najbardziej cieszyła się jak już byłyśmy spowrotem pod drzwiami.
Oj Pigwa, mam nadzieję, że to już był ostatni numer, jaki mi wykręciłaś z chorobą, bo inaczej Ania umrze na zawał serca i to w tak młodym wieku;) , a kto się wtedy tobą zajmie...:razz:

Posted

No to można trochę odetchnąć :lol:
Aniu, powiem że bałam się nowych wiadomości. :roll:
Zdrowiej Pigwuniu i nie zasmucaj swojej pani.

Posted

Oj , ja też się bałam .Bardzo.

Ale cieszę się , że jest lepiej.TEraz będzie tylko lepiej.
I Pigwusiu, rudzielcu kofffffffany,naprawde już bez numerów !!!!!

Posted

Nie było w ciągu dnia nowych wieści, bo miałam baaardzo wyczerpujący dzien i właściwie dopiero wróciłam do domu. :lol:
Z Pigwą byłam umówiona u weta na 20.00, także zaraz jak wróciłam do domciu, to ją wsadziłam do samochodu i pojechałayśmy. Rano temperatura byław ormie, wieczorem troszke podskoczyła do 39,3. Ogolnie jednak Pigwa czuje się lepiej, więcej chodzi, ma apetyt, dzisiaj nawet podbiegła na powitanie do mnie :loveu: . Do niedzieli ma brać antybiotyk do pyszczka i zastrzyki, ktore będzie dawać moja mama jeszcze przez 10 dni.
Jakby się coś działo, to mam przyjechac do weta, ale mam nadzieję, że nie będę musiała.
Pigwa już po spacerku, śpi i ja też zaraz chyba zrobię to samo;)

Posted

Uff jak dobrze...że lepiej:loveu:

Posted

Pigwa całą noc przespała, rano musiałam ją budzić;) Zjadła wszystko ładnie, była na spacerku, nawet sama chciała więcej pospacerować. Także wygląda na to że jest lepiej :multi:. Jest na pewno zdecydowanie bardziej radosna i żywsza :lol:

Posted

rybon36 napisał(a):
Ciocia Rybon tez strasznie się cieszy, myśli o Pigwie bardzo często, nawet z podpisu bannerek prawie siłą przedwczoraj trzeba jej było wydzierać!!!

Pozwierdzam, zostało to dokonane siłą :evil_lol:

A Pigwuni zdrówka i duuuuuzo ciepelka życzę :):) ślicznotce.

Posted

Tak, mam nadzieję, że z Pigwunią będzie już tylko dobrze.
Rybonku, ja też ciągle się zastanawiałam, kiedy Ty wreszcie zmienisz ten banerek, ale widzę, że wreszcie ktoś Cię przekonał ;)
Mój drugi psiak, staruszek 14 letni właśnie ma operację i strasznie się denerwuję, żeby wszystko dobrze sie skończyło, wieczorem mam jechać po niego.

Posted

.Aniu.
Jak dobrze, że z Pigwunią już dobrze.Kamień z serca.

Za drugiego piesia też trzymam mocno kciuki i przesyłam dobre mysli.
Jemu też się musi udać:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Powiedz co to za operacja, co biedusiowi robia?????

Posted

lupe napisał(a):
Pozwierdzam, zostało to dokonane siłą :evil_lol:

A Pigwuni zdrówka i duuuuuzo ciepelka życzę :):) ślicznotce.

Przyznaję się - to ja, to ja, to ja! Zwróciłam Rybon uwagę, że przecież Pigwusia szczęśliwie mieszka w swoim własnym domku.:multi: :multi: :multi: