Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Kiwi dwa rządki szwów:lol: :lol:

Posted

Tak Patia Pigwę mozna wozić. gdyby mogła być u Ciebie to super. pani Ela która kapała leona obiecała ją wziać w sobotę wieczór do poniedziałku. Za zapytam mamy, czy coś wiadomo z sobotą. Z drugiej strony troche obawiam się stresu. dam jeszcze znać....

Posted

Na razie są problemy z niejedzeniem Pigwy. Ponieważ nic nie chce jeść tylko pije (próbowałam wszystkich kąsków najlepszych) dziś Ania ją zawozi do doktora. Ja teraz biegnę do niej.. wieści późno będą.

Posted

Z Pigwą nie jest najlepiej. Kładzie się, nie chce wsatwac i jesć. Dostała mnóstwo zastrzyków i kroplówkę. Trzeba czekać...Martwię się...

Posted

Całuję ją bez przerwy i za łapkę trzymam. Ona słodzizna łapkę daje i daje - taką śliczną króciutką, grubiutką i misiową. Zjadła dziś tylko łyczeczkę karmy dla reconwalescnentów i to dopiero wtedy, gdy jej Ania przyszła. Ojoj!!! Zdjęcia jej słodkiego pysia zrobiłam i wyslę, ale dopiero późnym wieczorem, bo teraz biegnę dalej..

Posted

Pigwuś zdrowiej, Ania tak Cię kocha, w poniedziałek Cię adoptuje (bo taki pech, że jej nie ma przez piatek, sobotę, niedzielę) Ciocia Aga Cię kocha i inne ciotki wszystkie i doktor i wszyscy, bo jesteś cudowna...:modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
Pigwuniu - teraz może być już tylko lepiej!!!!

"oj....kiedy mnie wszystko boli....."

Biedactwo kochane. Zdrowiej szybciutko śliczności ....:Rose::iloveyou:

Posted

Ojjjjeeejjj, jaka Ona śliczna, biduleńka kochana.I taka cierpliwa:-(
Jest piękna:loveu: :loveu: :loveu:
Musi sie Jej udac pokonać chorobe i czas pooperacyjny.Musi być dobrze.!!!
Trzymam kciuki.Ogromne kciuki:bigok:

Posted

Był zmartwiony, dał jej duzo różnych specyfików. Ania była z nią, ale ona nie ma dostępu do kompa... Moja mama dzwoniła, że chyba jest gorzej Biegnę tam teraz do niej, autobusu juz nie ma ale za 20 minut dolecę i jak coś to dzwonię do lekarza,,, Zamierzam tez tam spać, bo nie chę żeby sama była.. bo mama w innym pokoju spi...

Posted

BOSZE!!!! :-( :-( Pigwa Trzymaj sie.... Nie dawaj się żadnym słabościom... Cały sztab za Ciebie kochanie kciuki trzyma... W małym ciałku niech będzie wielki duch walki... Aga napewno wymizia ją i wycałuje za wszystkich...