Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania u mnie jest 310 złotych na Karmelka, które na szczęście nie będą potrzebne, bo on jedzie do domu w piątek, a pan chce zapłacić za jego hotel do tego czasu. Kiwi proponowała, by dac na Pigwę, no to jak ci przekazać pieniądze? Powiedz o której ta sunia ma operację? Może mi sms podaj ok?

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Aga, zaraz wysyłam. Pigwę mam przywieźć między 9.00, a 10.00, także sądzę że jak ją zawiozę, podjechałabym do Ciebie.
Pigwę sądzę że odbierać będę po południu koło 15, 16.00

Posted

Jeśli kasa jeszcze potrzebna - proszę o numer konta. Oferowałam także pomoc a ja taka jakbu słowna dziewczynka jestem :lol: .
Jutro trzymam palce - MUSI być dobrze.
Pigwa - ciotki i wujkowie są z tobą.

Posted

aga, ja juz mowilam o kasie na karmelka,ale nie wime ile dokladnie zostanie, bo nie zaplacilismy jak dotad jeszce nic weterynarzom a mamy an poniedzielk planowany zabieg, trzeba bedzie go jeszcze w poniedzialek uspic i wyczyscic uszy, dlatego nie wiem ile zostanie pieniedzy
zaden z darczyncow nie wyrazil sprzeciwu wiec uznaje ze mozemy dac na pigwe
tylko jeszcze nie wime ile
ze wstepnych ustalen wynika ze duzo, bo na karmelka jest 460 zl, hotel powinien kosztowac 140, ale nie wiem ile ten zabieg, dlatego daj ani ile potrzeba na juz a nadwyzke jak bedzie rozdysponujemy jak bedzie wiadomo ile jest

Posted

Ja tez wyślę parę zł., nie dużo ale wspólnie zawsze sie uzbiera na Pigwuni operacyję.Poprosze na prv o nr.konta.
Trzymam jutro kciuki , bardzo, bardzo mocno.

Posted

Słuchajcie kasa na pewno będzie jeszcze potrzebna, doktor mówi, że jesli ona bedzie dobrze znosić narkozę, to musi jej zrobić też sterylkę, bo hormony powoddują wzrost nowotworu. Guz zostanie przebadany w kierunku złośliwości. Sunia wymaga opieki przez pierwsze dni non stop, mimo kołnierza coś mogloby się stać...Z tego względu, jak również dlatego że Ania ją bardzo kocha i pragnie przekonac tatę, by się zgodził i za tydzień (gdy sunia poczuje się lepiej) mogla zamieszkac u Ani, zostawiamy sunię w Krakowie blisko weterynarza. jesli Asieq nikogo nie znajdzie, bedzie w domu tymaczowym u mojej mamy, a moja weterynarz będzie do niej zaglądać w tych pierwszych najgorszych dniach. Zrobimy dyżury czuwania przy suni. prosze się zapisywać. Ja deklaruję dyżury nocne, i tak zawsze wtedy piszę.

Posted

Agnieszko i Ani wielkie ukłony w waszą stronę... dla was faktycznie nie ma rzeczy niewykonawalnych...a Pigwa będzie musiała mieć stałą opiekę, gdyż rana będzie duża...jestem gotowa do pomocy dajcie tylko znać.

Posted

mam nadzieję , że Pigwunia już po zabiegu i wszystko jest dobrze !
trzymam mocno kciuki za jej powrót do zdrowia !

dziewczyny -dla Was :Rose: :calus:

wyslalam w piątek trochę kaski , mam nadzieję , że szybko dojdzie .

piszcie , jak z Pigwunią ?

Posted

Pigwa się wybudziła, ale doktor jeszcze przez parę fodzin będzie ją obserwował. trzy guzy wycięte i sterylka też zrobiona. doktor Słowiński to geniusz medycyny, co wiem najlepiej bo mojego kota od śmierci uratował i Hugowi mojemu tez super operację zrobił i Kananowie super leki polecił, po których kwitnie mój staruszek . Ufam mu bardzo, uważam, że Pigwa jest w najlepszych rękach. Zawozimy ją dziś do mojej mamy, czuwać będziemy na zmianę. kto chętny na dyzury jutro zapraszamy.
Przyszły pieniążki na Pigwę: podaję : Hanna Gawrychowska (Irma?:lol: :lol: ) 100, Toska 30, Aleksandra Tylczyńska 30. BARDZO DZIĘKUJEMY. ja moją kochaną Małgosię weterynarz też boską poproszę o pomoc w doglądaniu Pigwy (żeby podskoczyła poki jej stan będzie tak ciężki). trzymajcie kciukasy.

Posted

No to chyba najgorsze już za Pigwusią -teraz będzie tylko lepiej !!!!

trzymamy kciuki nieustająco :kciuki: :kciuki: :kciuki:
mizianko dla dzielnej dziewczynki od ciotki Toski :loveu:

Posted

Pigwa po operacji czuje się dobrze. Merdała, sama szła. teraz jest u mojej mamy. ja tam zaraz idę zmienić Anię i będę w nocy przy niej czuwać. Moja wecia Małgosia iecała być pod komórą jakby co ... Kochany doktor Słowiński za tak ogromną podwójną operację wziął tylko 200 złotych, to jest naprawdę tylko, bo wiem, ze ceny sa jakie sa.

Posted

Potrzebujemy pomocy przy dyzurach. Doktor mówi, ze trzeba czuwac na razie 24 na dobę. kto może jutro od 13. 30 do 17? Bardzo proszę. Rano będzie Ania, potem ja, popołudniu Ania na ten "środek" nie mamy nikogo.

Posted

Czy jeszcze potrzebne pieniążki , jak tak to prosze o numer konta na prv.
Trzymam kciuki za Pigwusię , szkoda że to za daleko by bym chętnie pomogła personalnie.
Dzięki dziewczyny za wszystko co robicie dla psinki-starusinki!!!!:multi: :multi: :multi:
Aga na jaki adres mam przesłać te koce ? Mam też poszwy z kołder , może się przydadzą na pooperacyjną opiekę?