rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 taaa, ja ja mogę zrobić ale kto ja dostarczy do Mińska Maz na boga! Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 zacznijmy z drugiej strony, cvzy ktos może jej obfotografować brzuszek, czy ten guz jest pośrodku?, czy to napewno guz sutka a nie przepuklina?Bardzo proszę o info, bo ja mam kryształowa kulę na biurku na wypedek beznadziejnego wywiadu ale wolę leczyć świadomie a nie zgadywać:lol: Quote
kiwi Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 zadzwonilma do dobrego czlowieka, ktory jest lekarzem i ma juz 5 przygarnietych suczek.... wieczorem sie ma skontaktowac ze mna Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 bałdzo dobrze ciociu KIWI, ja jestem do wszelkiej możliwej dyspozycji!!! Quote
.Ania. Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Wielkie dzięki Rybon. Jeśli kierownik się zgodzi, to ja zabieram Pigwę w piątek na badania. Wtedy będzie pewnie więcej wiadomo, ale zaczynam mieć coraz większą nadzieję. Ja nie wiem czy ona miała robione Usg, slyszałam tylko o rtg i że nie ma przerzutów do płuc, mówili tylko że guz jest w tkankach. Zdjęcia niestety nie zrobię, bo nie mam cyfrówki. Może AgaG coś się więcej dzisiaj dowiedziała Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 oj zdjęcie zdjęcie kochane zdjęcie , ciocia rybon by się ucieszyła widząc brzuszek Pigwy!!! Quote
.Ania. Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Kierownik się zgodził, oczywiście nakłoniony przez AgaG :cool3: W takim razie jadę z sunią na badania w piątek na 9.30 Trzymajcie kciuki :thumbs: Rybon zdjęcie postaram się zrobić w piątek, ale nie jestem pewna czy mi się uda. Quote
jnk Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Hmmm... to wszystko zaczyna zalatywać jakąś nadzieją ;) . A ja się tak wyeksploatowałam emocjonalnie przy pisaniu apelu o dom na ostatnie dni Pigwy :loveu: . Quote
rybon36 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ciotka JNK , prosze bez takich, nie wyeksploatowywuj się na miłość boską, bo potrzeba mi pomocy przy kajtusiu Spamie, Kamieniu ze strychu, co na łeb na szyję spada jak wór betonu co chwila. Warszawiacy sa w mniejszości:mad: Quote
jnk Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Pigwa, ja cię nie chcę widzieć dalej, niż na 1. stronie! Quote
ulvhedinn Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pigwunia trzymaj się!!!! :loveu: Trzymamy kciuki za psicę! Mam ogromną nadzieję, że coś jeszcze się da zrobić z brzuszkiem!!!:kciuki: A jeśli nawet nie- Ciotki, pamiętajcie, że dla psa liczy się każdy szczęśliwy dzień, psy nie martwia się tym co było i będzie, tylko cieszą z tego co jest- nawet śmiertelnie choremu psu warto podarować miłość, chociażby na parę dni... więc się głupimi komentarzami nie przejmujcie!!! :eviltong: Quote
schroniskoJozefow Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PIGWA Jeszcze sie bedziesz rozkoszowac spacerkiem, pysznym jedzonkiem, kochana reka i tym cieplym mieszknakiem. WIERZE W TO Quote
rybon36 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 na ogólnopolskiej stronce dla staruszków i brakuszków bedzie dział dla chorych na nowotwory , tak myślę alebo taki dla chorych przewlekle! Quote
.Ania. Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Pigwunia, na pierwszą stronę Jutro dla Pigwy jest bardzo ważny dzień. Przypominam: :thumbs: Quote
_Aga_ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Trzymamy trzymamy za śliczną psinkę :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Patia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ania , o której jedziecie? A co z pieniędzmi na badania? Potrzebujesz pomocy? Quote
irma Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 wierzę, że Pigwa tak jak mój Lotnik znajdzie na ostatnie LATA życia dom tylko niech już ten DOM się odezwie i zacznie dbać o Pigwę jak ja żałuję, że nie mogę jej wziąć do siebie ........... Quote
Elso Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Aniu po wizycie u weterynarza napisz mi proszę sms-a dotyczacego diagnozy.To ważne...być może będzie dla niej wspaniały domek..ale muszę wiedzieć co mówic. Moja komórka 605 601 227 Pozdrawiam Elżbieta. Quote
Recommended Posts