Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 894
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zacznijmy z drugiej strony, cvzy ktos może jej obfotografować brzuszek, czy ten guz jest pośrodku?, czy to napewno guz sutka a nie przepuklina?Bardzo proszę o info, bo ja mam kryształowa kulę na biurku na wypedek beznadziejnego wywiadu ale wolę leczyć świadomie a nie zgadywać:lol:

Posted

Wielkie dzięki Rybon. Jeśli kierownik się zgodzi, to ja zabieram Pigwę w piątek na badania. Wtedy będzie pewnie więcej wiadomo, ale zaczynam mieć coraz większą nadzieję.
Ja nie wiem czy ona miała robione Usg, slyszałam tylko o rtg i że nie ma przerzutów do płuc, mówili tylko że guz jest w tkankach.
Zdjęcia niestety nie zrobię, bo nie mam cyfrówki.
Może AgaG coś się więcej dzisiaj dowiedziała

Posted

Kierownik się zgodził, oczywiście nakłoniony przez AgaG :cool3:
W takim razie jadę z sunią na badania w piątek na 9.30
Trzymajcie kciuki :thumbs:
Rybon zdjęcie postaram się zrobić w piątek, ale nie jestem pewna czy mi się uda.

Posted

Hmmm... to wszystko zaczyna zalatywać jakąś nadzieją ;) . A ja się tak wyeksploatowałam emocjonalnie przy pisaniu apelu o dom na ostatnie dni Pigwy :loveu: .

Posted

Ciotka JNK , prosze bez takich, nie wyeksploatowywuj się na miłość boską, bo potrzeba mi pomocy przy kajtusiu Spamie, Kamieniu ze strychu, co na łeb na szyję spada jak wór betonu co chwila. Warszawiacy sa w mniejszości:mad:

Posted

Pigwunia trzymaj się!!!! :loveu:
Trzymamy kciuki za psicę! Mam ogromną nadzieję, że coś jeszcze się da zrobić z brzuszkiem!!!:kciuki:
A jeśli nawet nie- Ciotki, pamiętajcie, że dla psa liczy się każdy szczęśliwy dzień, psy nie martwia się tym co było i będzie, tylko cieszą z tego co jest- nawet śmiertelnie choremu psu warto podarować miłość, chociażby na parę dni... więc się głupimi komentarzami nie przejmujcie!!! :eviltong:

Posted

wierzę, że Pigwa tak jak mój Lotnik znajdzie na ostatnie LATA życia dom

tylko niech już ten DOM się odezwie i zacznie dbać o Pigwę
jak ja żałuję, że nie mogę jej wziąć do siebie ...........

Posted

Aniu po wizycie u weterynarza napisz mi proszę sms-a dotyczacego diagnozy.To ważne...być może będzie dla niej wspaniały domek..ale muszę wiedzieć co mówic. Moja komórka 605 601 227 Pozdrawiam Elżbieta.