Jump to content
Dogomania

Zapalenie stawów !!!!pomocy !!!!!

Recommended Posts

Posted

Hej ! Moja schorowana suka cierpi na zapalenie stawów od kilku lat ale przez ostatni tydzień dosłownie ścięło ją z nóg.Przestała wogóle chodzić,załatwiać się,prawie nie je.Zrobi 2-3 kroki i od razu siada,w śniegu nie umie wogóle iśc bo się przewraca.Byliśmy oczywiście u weta i chodzimy na zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne ale poprawy nie ma praktycznie wcale.teraz ostatnia nadzieja w nowym leku o nazwie Trocoxil.Może ktoś z Was miał do czynienia z tym lekiem ? Ile kosztuje oraz czy jest skuteczny.Jestem załamana :placz:

Posted

Trocoxil stosuje u swojego psa, co prawda choroba nie jest u nas zaawansowana i dotyczy 1 stawu, ale poprawa jest znaczna. koszt 2 tabletek dla mojego psa (40 kg) to 200 zeta.trzeb pamietac o morfologii przed podaniem.

Posted

Strasznie drogi lek,ale jak będzie trzeba to się kupi.Chociaż szczerze powiem że już zaczynam nie wierzyć że wyjdzie z tego stanu,już jest tak zaawansowana choroba że ciężko będzie.Chciałabym żeby umiała chociaż wyjść na podwórko i się załatwić bo teraz to jest koszmar.Miała dziś lewatywe.Zaczynam myśleć że może to nie zapalenie stawów tylko jakieś inne świństwo.Na kręgosłupie nic nie ma.Jutro znowu po zastrzyki.Chyba się zapłaczę !