Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Podniosę...
moze znajdzie sie osóbka chetna pomoc małemu... może jakieś Dt wypatrzy na samej górze ;]

To by bylo najlepsze dla biedaka. On w Schronie nie da sobie rady :(

Posted

wygrzebałam w domu resztkę tego kalmaidu jak się przyda mogłabym jakoś podrzucić, ale czy to mu się faktycznie przyda i czy byłby ktoś w stanie mu to podawać? jeśli tak to napiszcie na pw a podam jakoś przez Uciechów czy od razu do Was.
a jak będą dobre zdjęcia i tekst możecie na mnkie liczyć w kwestii ogłoszeń. (tylko dać znać na pw)

Posted

Wiwi napisał(a):
wygrzebałam w domu resztkę tego kalmaidu jak się przyda mogłabym jakoś podrzucić, ale czy to mu się faktycznie przyda i czy byłby ktoś w stanie mu to podawać? jeśli tak to napiszcie na pw a podam jakoś przez Uciechów czy od razu do Was.
a jak będą dobre zdjęcia i tekst możecie na mnkie liczyć w kwestii ogłoszeń. (tylko dać znać na pw)

ok,wiwi
ja podam jemu spokojnie

Posted

ok jak tylko dam radę postaram się podrzucić jakoś ten kalm aid, tylko mogę prosić namiary do Was, jak dojechać i w którym miejscu jesteście

Posted

ok. to jak będę w Uciechowie to zostawię rotek. Ale od razu uprzedzam, to jest resztka, mniej niż połowa, ale jak chłopakowi pomoże to pomyślimy nad kolejnym ;)

Posted

a jest jakakolwiek szansa na lepsze zdjecia? można by ruszyć z ogłoszeniami, bo z autopsji wiem, że jak nie ma ładnych zdjęć, to nie ma co liczyć na choćby jeden telefon...niestety ludzie patrzą oczami a nie sercem...