kamilawa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jestem, roześlę watek. Niech cioteńki się pojawią! Quote
Szarotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przyszlam bo dostalam pw od Kamilowej. Quote
epe Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To i ja tu się pojawiłam! Jaka to cudna kobieta uratowała cię bidulku!:lol: Teraz DT potrzebny jak nic,tylko gdzie go szukać?:-( Quote
Poker Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja też dostałam PW od kamilawa. Trezba mu ogłoszenia robić ,a ja w tym noga do kwadratu. jaki on jest duży ? Quote
Szarotka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ogloszenia, D.T lub DS potrzebne. I zmiencie tytul na bardziej apelujacy. Quote
kamilawa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cioteńki, dzięki, że się zjawiłyście. Porobię mu kilka ogłoszeń, ale najpierw Baby, może któraś z Was może pomóc? Ja lecę dalej rozsyłać wątek... Quote
Selenga Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 giselle4 napisał(a): To dzielny chłopaczek,oczka ok reszta tez,tylko ta nostalgia i te gryzienie łap do kosci..... domek na cito ale kto wezmie kundelka po przejsciach..... tyle zła na swiecie...tyle biedy:( Ciotka, ty nie lamentuj, ty poczytaj dogo i sama zobacz ile tych nijakich bid do dobrych domów trafia. 1. Skoro on tak tęskni to może miał dobry dom tylko poleciał za czymś i nie umiał wrócić, może ktoś go szuka? wrzuciłyście jakies ogłoszenia lokalnie? 2. mogę mu zrobić allegro, ale potrzebuję lepszych zdjęć, zza tych krat prawie go nie widać, jeśli nie da się go z boksu wyprowadzić, to może dałoby radę obiektyw tak ustawić żeby między kratami się mieścił Quote
giselle4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 To jutro zrobie na spacerku,ja lamentuje bo one takie biedne.....czy ktos je pokocha? Quote
kamilawa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Selenga - dzięki za odwiedziny. Może Edyta w weekend porobi śliczne foty chłopakowi? Teraz mały siedzi na kwarantannie, na chwilkę można by go było wyprowadzić... Quote
giselle4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ogłoszenia były w gazecie lokalnej i radiu sudety i lipa:( Quote
kamilawa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 W takim razie szukamy chłopakowi domku, który go nie porzuci i będzie kochany do końca jego dni :-) śliczny jest chłopaczek. Mam nadzieję, że szybko ktoś go pokocha. Quote
Selenga Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 giselle4 napisał(a):ogłoszenia były w gazecie lokalnej i radiu sudety i lipa:( no to czekam na zdjęcia najlepiej podeślij mi oryginały na emila selenga@egonet.pl Quote
Ingrid44 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dostalam Pw od kamilawa. Strasznie mi zal biedaka :( Quote
giselle4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzisiej sie zryczałam Szmeges pogryzł opatrunki i rane i nie byla warunkow aby wziac jego z otwartymi ranami na specer bo deszcz leje.... tylko rany zdezynfekowane i masiedziec z Baby wkojcu.... Szmeges i Baby Szmeges i rany widzicie? Quote
giselle4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dzisiej sie zryczałam Szmeges pogryzł opatrunki i rane i nie byla warunkow aby wziac jego z otwartymi ranami na specer bo deszcz leje.... tylko rany zdezynfekowane i masiedziec z Baby wkojcu.... Szmeges i Baby Szmeges i rany widzicie? Quote
giselle4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 a niech dogo ...przestanie mulic.... Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 O Boooooze, trzeba szukac DT albo DS na cito . Biedna psinka- on to chyba robi z rozpaczy , strachu :( :( :( Potrzeba wiecej cioteczek na wateku. Ja dzisiaj nie mam czasu ale moze ktos ma i poofuje na watkach. Dobrze by bylo przeniesc watek na Ogolny - wiecej ludzi by sie zainteresowalo . Quote
Wiwi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 o matko...dostałam pw od Ingrid więc i jestem...ja nie wiem jak mogę pomóc, jedyne co mogę zrobić to pakiet ogłoszeń, jeśli się przydadzą dajcie znac na pw i byłoby super gdyby ktoś napisał dobry tekst, bo jak ja piszę teksty to nie za bardzo ktoś dzwoni ;) qrcze a co stwierdził wet, on to robi ze stresu, czy może być jakaś inna przyczyna, nie wiem, alergia pokarmowa, czy coś? bo jeśli ze stresu to chyba tylko dt lub ds pomoże...albo może jakieś leki uspokajające, mój Pluti baardzo się bał burzy i wtedy dawałam mu calmaid czy jakoś tak, pomagało, qrcze tylko kto będzie tego pilnował w schronisku. matko! nic tylko dt na cito! Quote
epe Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wiwi dobrze piszesz!:lol: Są psy,które /jak ludzie;)/ mają słabszą psychikę i w warunkach schronu same się okaleczają Szmeges gryzie łapki,a inne np.końcówki ogona:-( Środki uspakajające trochę pomagają,ale pies wyjdzie z tego tylko w DT,a najlepiej DS!;) On śliczny jest psiaczek,- zapomniałam,czy on ma allegro? Powinien wpaść komuś w oko - zwłaszcza,jak poczyta jego historię:placz: Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A nie mozna mu kolnierza zalozyc, zeby rany nie gryzl. Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Szarotka , dzieki za zainteresowanie Psinka. Tak mi go zal :( :( :( Trzeba koniecznie szukac DT albo DS ! ! ! Quote
giselle4 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Juz ma kołnierz ale zly okropnie i przepraszam ale dzisiaj mimo ze pojechałam o 9 rano nie było czasu nawet jednej fotki zrobic...... w poniedzialek i jeszcze raz sorry Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Biedak siedzi w tej plastikowej misce i nawet kocyka nie ma :( :( Quote
giselle4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ma jzu kocyk,ma kolnierz w poiedzialek zmiana opatrunkow...... jest specjanie z Baby bo oboje moze bedzie im razniej a sa zgodni...... zrobie foteczki bo musze zabrac do weta ....to juz poniedziałek bede przy nich.... Quote
Recommended Posts