Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):

To dzielny chłopaczek,oczka ok
reszta tez,tylko ta nostalgia i te gryzienie łap do kosci.....
domek na cito
ale kto wezmie kundelka po przejsciach.....
tyle zła na swiecie...tyle biedy:(

Ciotka, ty nie lamentuj, ty poczytaj dogo i sama zobacz ile tych nijakich bid do dobrych domów trafia.

1. Skoro on tak tęskni to może miał dobry dom tylko poleciał za czymś i nie umiał wrócić, może ktoś go szuka? wrzuciłyście jakies ogłoszenia lokalnie?

2. mogę mu zrobić allegro, ale potrzebuję lepszych zdjęć, zza tych krat prawie go nie widać, jeśli nie da się go z boksu wyprowadzić, to może dałoby radę obiektyw tak ustawić żeby między kratami się mieścił

Posted

W takim razie szukamy chłopakowi domku, który go nie porzuci i będzie kochany do końca jego dni :-) śliczny jest chłopaczek. Mam nadzieję, że szybko ktoś go pokocha.

Posted

Dzisiej sie zryczałam
Szmeges pogryzł opatrunki i rane
i nie byla warunkow aby wziac jego z otwartymi ranami na specer bo deszcz leje....
tylko rany zdezynfekowane i masiedziec z Baby wkojcu....
Szmeges i Baby

Szmeges i rany

widzicie?

Posted

Dzisiej sie zryczałam
i nie byla warunkow aby wziac jego z otwartymi ranami na specer bo deszcz leje....
Szmeges i Baby

Szmeges i rany

widzicie?

Posted

Dzisiej sie zryczałam
Szmeges i Baby

Szmeges i rany

widzicie?

Posted

O Boooooze, trzeba szukac DT albo DS na cito . Biedna psinka- on to chyba robi z rozpaczy , strachu :( :( :(

Potrzeba wiecej cioteczek na wateku. Ja dzisiaj nie mam czasu ale moze ktos ma i poofuje na watkach.

Dobrze by bylo przeniesc watek na Ogolny - wiecej ludzi by sie zainteresowalo .

Posted

o matko...dostałam pw od Ingrid więc i jestem...ja nie wiem jak mogę pomóc,
jedyne co mogę zrobić to pakiet ogłoszeń, jeśli się przydadzą dajcie znac na pw i byłoby super gdyby ktoś napisał dobry tekst, bo jak ja piszę teksty to nie za bardzo ktoś dzwoni ;)
qrcze a co stwierdził wet, on to robi ze stresu, czy może być jakaś inna przyczyna, nie wiem, alergia pokarmowa, czy coś?
bo jeśli ze stresu to chyba tylko dt lub ds pomoże...albo może jakieś leki uspokajające, mój Pluti baardzo się bał burzy i wtedy dawałam mu calmaid czy jakoś tak, pomagało, qrcze tylko kto będzie tego pilnował w schronisku. matko! nic tylko dt na cito!

Posted

Wiwi dobrze piszesz!:lol: Są psy,które /jak ludzie;)/ mają słabszą psychikę i w warunkach schronu same się okaleczają Szmeges gryzie łapki,a inne np.końcówki ogona:-(
Środki uspakajające trochę pomagają,ale pies wyjdzie z tego tylko w DT,a najlepiej DS!;)
On śliczny jest psiaczek,- zapomniałam,czy on ma allegro?
Powinien wpaść komuś w oko - zwłaszcza,jak poczyta jego historię:placz:

Posted

Ma jzu kocyk,ma kolnierz
w poiedzialek zmiana opatrunkow......
jest specjanie z Baby
bo oboje moze bedzie im razniej
a sa zgodni......
zrobie foteczki
bo musze zabrac do weta ....to juz poniedziałek bede przy nich....