Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']

tak na marginesie...

Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności?
Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej?

[FONT=&quot]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT]
:shake::shake::shake:prawda najprawdziwsza ....niestety i jeszcze cioteczki taki maly pomyslunek moj - ze przeciez ktoz jak nie rzady , ktoz jesli nie ludzie rzadzacy - wie i zgadza sie na mordowanie zwierzat w labolatoriach ? ....:shake:nieludzkie eksperymenta maja przeciez czyjas zgode .....ktoz jesli nie wladza moze temu zapobiec?

• Replies 443
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:scared:modzik pewno zajety zakupamyyyyyyy wiec nie doczytal spokojnie chlopina :evil_lol:[FONT=Comic Sans MS]Szmeg[COLOR=Teal]u[COLOR=Orange]n[COLOR=Yellow]i[COLOR=Sienna]u jak pieknie widziec twoj usmiechhhhhhhhhh hohooooo ale ci dobrze u cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Piromanko i ja pieknie sie sklonie i podziekuje z calego serducha za Twoje Serce[/FONT]:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial Black]dla Ciebie ciotenko - dla Twych Zwiarzunkow cudnych- Aby los byl dla was laskawy i pelen szacunku i radosci dnia kazdego :multi::multi:Jajuszka zyczymy smacznego1:multi:[/FONT]

Posted

Nie, żele jeszcze nie doszły. Pewni dojdą lada chwila.
Łapki Szmegesia coraz lepiej.
Owijam już tylko jedną - druga się zagoiła.... :-)
A i ta jeszcze chora wkrótce się zagoi...

Szmeges to kochany pies! Nie uwierzyłybyście jak bardzo!!!

Posted

[quote name='Ingrid44']On nawet na zdjeciach wygladal na wielkiego slodziaszka. Biedaczek tak bardzo pragnal czlowieka.[/QUOTE]

Tak. I w dalszym ciągu tak jest. Na widok człowieka dosłownie szaleje z radości. A w domu nie opuszcza mnie nawet na krok. nawet do łazienki chce ze mną chodzić :-)

Dzisiaj dostałam aquażele. Dzięki Edytko za żele i za czekoladkę :-))

Posted

Podziele sie z Wami, czytajacymi watek Szmegesa, moim kolejnym doswiadczeniem z naszym przekochanym monopolista dostarczajacym przesylki "mniejsze":

wyslalam do Piromanki przed swietami, dokladnie w piatek, aqua zele dla Szmegesika, czekolade dla Kochanej Cioci i kartke swiateczna z wkladka, w postaci 20zl na smaczki dla Chlopca. Calosc zapakowalam w koperte babelkowa i priorytetem wyslalam do Cioci Piromanki. Moj blad, ze nie wyslalam poleconym.

Oczywiscie, ktorys uczciwy pracownik Poczty Polskiej, z okazji swiat zrobil doskonaly prezent bezdomnemu psu i okradl przesylke. Ale nie byl pozbawiony serca, zele i czekolade przeslal dalej... Nie myslmy sobie, ze czlowiek ten to zlodziej, nie nie...Pewnie ma niskie dochody i nie mial co do gara wlozyc, dlatego dorabia segregujac dostarczane przesylki...

Szlag mnie trafia!:angryy::angryy::angryy: Pieniadz nieduzy. Gnoj sie nie wzbogacil, a jednak lepkie raczki okradly malego psiaka! Na kopertce, w ktora wlozylam kartke z pieniedzmi napisalam, ze to dla szmegesa na kostki...czytajacy nie domyslil sie, ze to dla psa?? :mad::mad::mad: Niech sie udlawi tymi 20-stoma zlotymi...

Posted

Niesamowite, co za parszywiec. Zeby z piekla nie wyjrzal:angryy::angryy::angryy:
Dziekujemy za relacje ! Teraz juz wszyscy beda wiedziec zeby pieniazkow nie wysylac nawet w babelkowej kopercie. :shake:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Niesamowite, co za parszywiec. Zeby z piekla nie wyjrzal:angryy::angryy::angryy:
Dziekujemy za relacje ! Teraz juz wszyscy beda wiedziec zeby pieniazkow nie wysylac nawet w babelkowej kopercie. :shake:

Ja kiedyś ze Stanów wracałam, przebierałam się na lotnisku i spodnie wsadziłam do plecaka, który szedł na bagaż. W kieszeni mi zostało 10 dolców. Nawet sobie pomyślałam, że powinnam je jeszcze wypakować - ale mi się nie chciało. No i w W-wie odebrałam plecak wypchany gazetami. Wytłumaczyli mi - że jak idą bagaże na prześwietlenie -to zawsze widać że są w środku pieniądze (tylko nie wiadomo ile). Ktoś sobie dużo trudu dla tych 10 dolarów zadał.

Posted

Cioteczki Szmegesowe:
Kochany nygus już je wszystko - łącznie z chrupkami.
Nie jest już "pokurczony", na spacerach nie chodzi, tylko BIEGA! Sporo przytył.
To jest przytulak. Nakolankowa przylepka, która nigdy nie ma dość pieszczot.

Zresztą, spójrzcie jaki szczęśliwy na kolankach u cioci Piromanki: