Nadziejka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Ingrid44']tak na marginesie... Czy wiecie,że kandydat na prezydenta jest mysliwym, zabija dla przyjemności? Czy w kraju, gdzie będzie rządził, jest szansa na zmianę jakiegokolwiek prawa , by zwierzętom bylo lepiej? [FONT="]Koło Łowieckie nr 18 „Ponowa” noszące szczytną nazwę Bialskie Towarzystwo Łowieckie dało się poznać szerszej nie tylko łowieckiej publiczności za sprawą bezkarnego, jak dotychczas, Stefana Karasińskiego strzelającego lisa w sezonie ochronnym, (…) a także za sprawą organizowanego w tym właśnie kole nielegalnego polowania zbiorowego z podkładaczem psów dla Marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego.”[/FONT] :shake::shake::shake:prawda najprawdziwsza ....niestety i jeszcze cioteczki taki maly pomyslunek moj - ze przeciez ktoz jak nie rzady , ktoz jesli nie ludzie rzadzacy - wie i zgadza sie na mordowanie zwierzat w labolatoriach ? ....:shake:nieludzkie eksperymenta maja przeciez czyjas zgode .....ktoz jesli nie wladza moze temu zapobiec? Quote
Nadziejka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Arial Black]Jeszcze sie raz dzis przywitam u Szmegunia:loveu::multi:[/FONT] Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Szmegunio po spacerku. Szczęśliwy, uśmiechnięty, najedzony.... Kochany psiak! Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Mod man wątek przeniósł do psów w nowym domu... A to tylko tymczas.............. Quote
Nadziejka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 :scared:modzik pewno zajety zakupamyyyyyyy wiec nie doczytal spokojnie chlopina :evil_lol:[FONT=Comic Sans MS]Szmeg[COLOR=Teal]u[COLOR=Orange]n[COLOR=Yellow]i[COLOR=Sienna]u jak pieknie widziec twoj usmiechhhhhhhhhh hohooooo ale ci dobrze u cioteczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 dziekuje za SZMEGESA I ZYCZE WESOŁYCH SWIĄT Quote
Nadziejka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [FONT=Century Gothic]Piromanko i ja pieknie sie sklonie i podziekuje z calego serducha za Twoje Serce[/FONT]:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial Black]dla Ciebie ciotenko - dla Twych Zwiarzunkow cudnych- Aby los byl dla was laskawy i pelen szacunku i radosci dnia kazdego :multi::multi:Jajuszka zyczymy smacznego1:multi:[/FONT] Quote
giselle4 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Piromanko,czy troche lepiej z jego łapkami? wiem,ze masz duzo pracy przy nim a mało czasu ale prosze skrobnij dwa zdania moze czegos potrzeba..... Quote
fiorsteinbock Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ciocie, z czasem u mnie krucho ale staram sie zagladac do Szmegesika - widze, ze szczesliwy. Piromanko, doszly juz zele? wyslalam priorytetem w piątek ale przez zawieruche swiateczną pewnie maja opóźnienia. Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie, żele jeszcze nie doszły. Pewni dojdą lada chwila. Łapki Szmegesia coraz lepiej. Owijam już tylko jedną - druga się zagoiła.... :-) A i ta jeszcze chora wkrótce się zagoi... Szmeges to kochany pies! Nie uwierzyłybyście jak bardzo!!! Quote
Ingrid44 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bardzo mnie cieszy ze jedna lapka juz zagojona. On nawet na zdjeciach wygladal na wielkiego slodziaszka. Biedaczek tak bardzo pragnal czlowieka. Quote
Piromanka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Ingrid44']On nawet na zdjeciach wygladal na wielkiego slodziaszka. Biedaczek tak bardzo pragnal czlowieka.[/QUOTE] Tak. I w dalszym ciągu tak jest. Na widok człowieka dosłownie szaleje z radości. A w domu nie opuszcza mnie nawet na krok. nawet do łazienki chce ze mną chodzić :-) Dzisiaj dostałam aquażele. Dzięki Edytko za żele i za czekoladkę :-)) Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podziele sie z Wami, czytajacymi watek Szmegesa, moim kolejnym doswiadczeniem z naszym przekochanym monopolista dostarczajacym przesylki "mniejsze": wyslalam do Piromanki przed swietami, dokladnie w piatek, aqua zele dla Szmegesika, czekolade dla Kochanej Cioci i kartke swiateczna z wkladka, w postaci 20zl na smaczki dla Chlopca. Calosc zapakowalam w koperte babelkowa i priorytetem wyslalam do Cioci Piromanki. Moj blad, ze nie wyslalam poleconym. Oczywiscie, ktorys uczciwy pracownik Poczty Polskiej, z okazji swiat zrobil doskonaly prezent bezdomnemu psu i okradl przesylke. Ale nie byl pozbawiony serca, zele i czekolade przeslal dalej... Nie myslmy sobie, ze czlowiek ten to zlodziej, nie nie...Pewnie ma niskie dochody i nie mial co do gara wlozyc, dlatego dorabia segregujac dostarczane przesylki... Szlag mnie trafia!:angryy::angryy::angryy: Pieniadz nieduzy. Gnoj sie nie wzbogacil, a jednak lepkie raczki okradly malego psiaka! Na kopertce, w ktora wlozylam kartke z pieniedzmi napisalam, ze to dla szmegesa na kostki...czytajacy nie domyslil sie, ze to dla psa?? :mad::mad::mad: Niech sie udlawi tymi 20-stoma zlotymi... Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Niesamowite, co za parszywiec. Zeby z piekla nie wyjrzal:angryy::angryy::angryy: Dziekujemy za relacje ! Teraz juz wszyscy beda wiedziec zeby pieniazkow nie wysylac nawet w babelkowej kopercie. :shake: Quote
adkaaaaa5 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pieniadze to oni dojrzą chocby sie wysyłało w żelaznej kopercie;/ złodzieje.... Quote
Piromanka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Złodzieje i sku...syny! Jak tak można, no jak....??!! Quote
Bjuta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://i41.tinypic.com/59xx93.jpg Słodziak! Ależ ci się udało Szmegesiku! Quote
Bjuta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ingrid44 napisał(a):Niesamowite, co za parszywiec. Zeby z piekla nie wyjrzal:angryy::angryy::angryy: Dziekujemy za relacje ! Teraz juz wszyscy beda wiedziec zeby pieniazkow nie wysylac nawet w babelkowej kopercie. :shake: Ja kiedyś ze Stanów wracałam, przebierałam się na lotnisku i spodnie wsadziłam do plecaka, który szedł na bagaż. W kieszeni mi zostało 10 dolców. Nawet sobie pomyślałam, że powinnam je jeszcze wypakować - ale mi się nie chciało. No i w W-wie odebrałam plecak wypchany gazetami. Wytłumaczyli mi - że jak idą bagaże na prześwietlenie -to zawsze widać że są w środku pieniądze (tylko nie wiadomo ile). Ktoś sobie dużo trudu dla tych 10 dolarów zadał. Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ale "nuras" szczęśliwie trafił :) a co do poczty ...żenada... monopolista...i złodzieje Quote
Piromanka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wczoraj dojechały Fiprexy dla Szmegenia. Więc nygus już zabezpieczony przed kleszczami i pchłami. Dzięki ciotki, że jesteście na wątku :-* Quote
Piromanka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Cioteczki Szmegesowe: Kochany nygus już je wszystko - łącznie z chrupkami. Nie jest już "pokurczony", na spacerach nie chodzi, tylko BIEGA! Sporo przytył. To jest przytulak. Nakolankowa przylepka, która nigdy nie ma dość pieszczot. Zresztą, spójrzcie jaki szczęśliwy na kolankach u cioci Piromanki: Quote
Recommended Posts