ogonek2 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 giselle4 jesteś super, podziwiam cie, gdybyś musiała dołożyć ze "swoich" to ja w kwietniu wpłacę jeszcze grosik na Szmegesa Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dzisiaj otrzymałam pieniazki od cioteczki Ketunia dla najberdziej potrzebujących psiaków według mojego uznania....dziekuje za pieniazki ,dziekuje za zaufanie:) Na dzien dzisiaejszy priorytetem jest Szmeges i jego wyjazd do Piromanki wiec podzieliłam sume na trzy częsci... 1.Szmeges-100zł 2.Sara-50zł... 3.Bąbel-50zł ciociu wątki Tobie zaraz podesle do akceptacji....... i zapisuje w pierwszym poscie Szmeges pojedzie do domku Bąbel na Dt a Sara ma grosz na przyszły miesiac na Dt [ bardzo cieniutko u niej] Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No to Szmeges zbiliza sie juz do celu :):) Quote
ketunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 giselle4 napisał(a):Dzisiaj otrzymałam pieniazki od cioteczki Ketunia dla najberdziej potrzebujących psiaków według mojego uznania....dziekuje za pieniazki ,dziekuje za zaufanie:) Na dzien dzisiaejszy priorytetem jest Szmeges i jego wyjazd do Piromanki wiec podzieliłam sume na trzy częsci... 1.Szmeges-100zł 2.Sara-50zł... 3.Bąbel-50zł ciociu wątki Tobie zaraz podesle do akceptacji....... i zapisuje w pierwszym poscie Szmeges pojedzie do domku Bąbel na Dt a Sara ma grosz na przyszły miesiac na Dt [ bardzo cieniutko u niej] Bardzo się cieszę, że choć troszkę mogłąm pomóc. :) Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Troszke...? bardzo duzo cioteczko:) Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ogromnie sie ciesze ze Szmegus pojedzie.:) Pieniazki zostaly juz przelane :) Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hm... Mamy kogoś kto będzie jechał w niedzielę wieczorem autem z Katowic do W-wy... Mieszamy? Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hm to nie wroca te ciotki od kotla, bo ja nic nie wiem. Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Bjuta napisał(a):Hm... Mamy kogoś kto będzie jechał w niedzielę wieczorem autem z Katowic do W-wy... Mieszamy? nioe mieszacie... teraz dogrywamy tylko:) Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ingrid44 napisał(a):Ogromnie sie ciesze ze Szmegus pojedzie.:) Pieniazki zostaly juz przelane :)Ingrid ,czy propozycja dalej aktualna? Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 giselle4 napisał(a):Ingrid ,czy propozycja dalej aktualna? Ingrid przelała mi pieniążki hurtem na różne psiaki i ja je dzisiaj rozparcelowałam. Jutro będą na bank (bo z mbanku). 50 zł. Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Bjutka,czy propozycja ze brat Ingrid zawiezie do Ciebie Szmegesia dalej aktualna .....o to pytałam i czy dasz reda jego w poniedziałek wyslac do Piromanki? i znowu sie spotykamy przy biedakach:) Quote
Bjuta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A, rozumiem. W poniedziałek. nie - Figu jedzie w niedzielę wieczorem. W sumie jej już napisałam, że nie aktualne - bo tak zrozumiałam, Twój post (żeby już nie mieszać) ale mogę przecież jeszcze odkręcić - do niedzieli jest trochę czasu. A brat Ingrid (pan Tomek), to już nam etatowo wozi psiaki na tej trasie :lol: Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Moj brat bedzie w niedziele poznym popoludniem wSwidnicy to moze podjechac i wziac Szmegusia. Bjutke juz zna, to wie gdzie ma zawiezc w Katowicach. Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cioteczki, KETUNIA potrzebuje naszej pomocy , zobaczcie co znalazla w Schronie :( :( :( http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=182402&goto=newpost Quote
giselle4 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Bjuta napisał(a):A, rozumiem. W poniedziałek. nie - Figu jedzie w niedzielę wieczorem. W sumie jej już napisałam, że nie aktualne - bo tak zrozumiałam, Twój post (żeby już nie mieszać) ale mogę przecież jeszcze odkręcić - do niedzieli jest trochę czasu. A brat Ingrid (pan Tomek), to już nam etatowo wozi psiaki na tej trasie :lol: to transport nam sie nie zgodzi.......wieczorem jedzie Pan ze swidnicy w niedziele i wieczorem jedzie Pani z Katowic w niedziele....... ciotki kochane niech jzu tak zostanie jak jest zwłaszcze ze Szmegus juz moze jechac w piatek do Piromanki wiem,ze musimy kazdy grosz ogladac dwa razy zanim wydamy.....\ ale juz tych groszy troszke mamy i moze jeszcze cos dozbieramy a jutro juz ma szczescie maluszek dzisiaj kapiel i wet po opatrunki,szepnę jemu na uszko ze ciotki sie postarały i juz ma domek[tego nauczyla mnie michelle] a jutro zas Pioromanko[odezwij sie i podaj na pv adres] jest Twoj Quote
giselle4 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Bjuta']A, rozumiem. W poniedziałek. nie - Figu jedzie w niedzielę wieczorem. W sumie jej już napisałam, że nie aktualne - bo tak zrozumiałam, Twój post (żeby już nie mieszać) ale mogę przecież jeszcze odkręcić - do niedzieli jest trochę czasu. A brat Ingrid (pan Tomek), to już nam etatowo wozi psiaki na tej trasie :lol:[/ Bjutka,to nastepnym razem sie spotkamy...przy innych bidachQUOTE] Quote
giselle4 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Teraz pomoc potrzebna Ketuni.......:( Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jedzie , jedzie -do Piromanki. Warszawiakiem bedzie :) Quote
Recommended Posts