Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu domku dla czarnej młodziutkiej kici. Nawet nie wiem skąd ta Pani ma mój numer
Kicia została zabrana z ulicy. Wet ocenił ją na jakieś 2-2.5 miesiąca. Jak dla mnie, to ona wygląda na 4-5. Kicia miała chore oczka, ale teraz jest już wszystko w porządku. Została wyleczona. Ma książeczkę zdrowia. Jest odrobaczona, ale nie ma szczepień. Jest kuwetkowa i lubi się bawić. Na rączkach bardzo spokojniutka. Akceptuje inne koty, chce je poznać, pobawić się z nimi. Kicia miała by wspaniałe warunki: dom niewychodzący, odpowiednią opiekę i jedzonko. Jednak powodem oddania jej jest druga kotka syjamka, która jej nie akceptuje. Popadła w depresję: nie je, dostawała zastrzyki, marnieje w oczach. Dlatego kicia na gwałt szuka domku. Ma spory biały krawacik pod szyjką. Jest uroczą czarnulką. Zdjęcie tego nie oddaje- na prawdę, bo robiłam bez błysku w ciemnym pomieszczeniu. Oczywiście Darłowo. Transport można załatwić

Kicia znalazła DT u taty forumowiczki z miau.pl :D
Kicia zamieszkała w DS ( forumowym; miau.pl ) w Koszalinie :loveu:

NOWE FOTKI KICI JUŻ Z DT NA STRONIE 2 !! WARTO ZAJRZEĆ :D

Posted

Kinia a może Pani za wcześnie panikuje..Wiadomo, najtrudniej socjalizować kota z kotem... Może Syjamka się jescze przełamie, może trzeba na razie je tylko oddzielić..U mnie się udało, 2 stare koty są razem, nie kochją się za bardzo, ganiają się i przytulają do mnie każdy z innej strony..Koty jednak nie są za bardzo towarzyskie..Najlepiej od razu brać 2 z rodzenstwa ,wtedy jest super..Potem to już inna historia..Ale moja rozkapryszona jedynaczka jakoś za bardzo nie podskakiwala jak do domu przyszedł ze schronu o 2 lata starszy od niej kocur...A ja teraz przeynajmniej mam spokój, bo wiem, że jak mnie nie ma to one są w domku we dwójkę i zawsze to inaczej niż jak zostaje sam kot w domu..Już nawet ) po 3 latach) zaczęły się wąchać nosek w nosek..Strasznie śmisznie to wygląda..Trzymam kciuki za Czarnulkę, niech jej się uda..

Posted

Porozmawiam o tym z właścicielami. Zapytam jak się ma syjamka; lepiej, gorzej. Jednak w razie bardzo pilnego, natychmiastowego opuszczenia domku przez kotkę nie będzie co z nią zrobić :( Nie ma nawet DT :(

Posted

BasiaD napisał(a):
Karena na wątku Klusi coś pisała, że mogła by ją zabrać do swojego taty na dt...

Super by było! Jest młodziutka i śliczna, szybko powinna znaleźć nowy domek ;)