Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz naprawde pieknie chodzi na smyczy..... a tak sie cieszy, jak mu ja przypinam, ze skacze, jak ta pchla .... no musze sie nameczyc, zeby wreszcie go przypiac.
I wiecie, dzisiaj zajrzalam mu w zabki .... sa malutkie, prosciutkie i bielutkie jak snieg.
Ja dam glowe, ze niuniek ma najwyzej roczek, albo nawet jeszcze nie ma.
I to jego zachowanie, skakanie, zaczepianie do zabaw......
Na spacerkach nie zachowuje sie jak pies-samiec..... wacha zapaszki po innych psiakach, ale nie obsikuje ich wcale .... leci zaraz dalej i wacha nastepne..... Nawet sika , jak szczeniak i nie pamietam czy widzialam nawet, jak podnosi lapke.
To jeszcze jest dzieciak.......

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku wiek jest zawyżany-to nie pierwszy taki przypadek. Tibbi też może być młodszy. Nie mamy na to wpływu-weterynarz ma gest w tym zakresie. Jednak już kilkanaście psów pojechało do ds czy dt i tam oceniano je na młodsze.

Posted

Jade dzisiaj do .... swojego fryzjera..... a pania fryzjerka od pieskow mieszka i przyjmuje zaraz obok, wiec pojde do niej dzisiaj i umowie wizyte juz konkretnie.
Chcialabym jeszcze w tym tygodniu to zalatwic.

Posted

malawaszka napisał(a):
jak zwykle nikt mi nie pokazał tego przystojniaka - śliczny jest!!!! mordeczke ma sznupciową!:loveu:

nie będzie marzł po fryzjerze?

Jak nikt, jak wysłałam Ci linka na gg :(

Posted

Nie wydaje mi sie, zeby marzl wiecej, niz teraz .... z tymi dredami pozlepianymi , bo przeciez one mu ciepla nie dja.
A jak bedzie ostrzyzony, to siersciucha bedzie zaslonieta skorka chociaz.
Czekam na termin u pani Ani.
Ma zadzwonic, ktory wieczor bedzie miala luzny i wtedy sie chlopakami zajmie.
Ale to juz na dniach bedzie.

Posted

leni356 napisał(a):
Tylko niech pani nie zrobi z niego nagiego grzywacza :razz: Na pewno będzie jeszcze piękniejszy nasz maluszek :loveu:

No obawiam sie, ze moze niestety tak sie skonczyc...... powiedziala mi juz nawet przez telefon, ze jak bedzie trzeba, to niestety bedzie krotko ....... i po jakichs 3 tygodniach bedzie z Lupusia prawdziwy sznaucer.