zuziaM Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Juz naprawde pieknie chodzi na smyczy..... a tak sie cieszy, jak mu ja przypinam, ze skacze, jak ta pchla .... no musze sie nameczyc, zeby wreszcie go przypiac. I wiecie, dzisiaj zajrzalam mu w zabki .... sa malutkie, prosciutkie i bielutkie jak snieg. Ja dam glowe, ze niuniek ma najwyzej roczek, albo nawet jeszcze nie ma. I to jego zachowanie, skakanie, zaczepianie do zabaw...... Na spacerkach nie zachowuje sie jak pies-samiec..... wacha zapaszki po innych psiakach, ale nie obsikuje ich wcale .... leci zaraz dalej i wacha nastepne..... Nawet sika , jak szczeniak i nie pamietam czy widzialam nawet, jak podnosi lapke. To jeszcze jest dzieciak....... Quote
magda z. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 W schronisku wiek jest zawyżany-to nie pierwszy taki przypadek. Tibbi też może być młodszy. Nie mamy na to wpływu-weterynarz ma gest w tym zakresie. Jednak już kilkanaście psów pojechało do ds czy dt i tam oceniano je na młodsze. Quote
haliza Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Biedny maluszek tyle przeszedł, że dopiero teraz można zobaczyć, że młodziutki..... Quote
leni356 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Dlatego teraz musimy mu znaleźć super domek, żeby mu to całe zło wynagrodzić Quote
matrioszka2 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Proponuję poczekać z ogłoszeniami do nowych fotek po fryzjerze. Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jade dzisiaj do .... swojego fryzjera..... a pania fryzjerka od pieskow mieszka i przyjmuje zaraz obok, wiec pojde do niej dzisiaj i umowie wizyte juz konkretnie. Chcialabym jeszcze w tym tygodniu to zalatwic. Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jak zwykle nikt mi nie pokazał tego przystojniaka - śliczny jest!!!! mordeczke ma sznupciową!:loveu: nie będzie marzł po fryzjerze? Quote
zerduszko Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 malawaszka napisał(a):jak zwykle nikt mi nie pokazał tego przystojniaka - śliczny jest!!!! mordeczke ma sznupciową!:loveu: nie będzie marzł po fryzjerze? Jak nikt, jak wysłałam Ci linka na gg :( Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Nie wydaje mi sie, zeby marzl wiecej, niz teraz .... z tymi dredami pozlepianymi , bo przeciez one mu ciepla nie dja. A jak bedzie ostrzyzony, to siersciucha bedzie zaslonieta skorka chociaz. Czekam na termin u pani Ani. Ma zadzwonic, ktory wieczor bedzie miala luzny i wtedy sie chlopakami zajmie. Ale to juz na dniach bedzie. Quote
magda z. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ciepło juz się robi, dzisiaj wiosną zapachniało:) Quote
matrioszka2 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A od czego seksowne T-shirty ? Z gustownym węzełkiem na pleckach .:evil_lol: Nasz nowodworski spaniel w dniu wyciągnięcia ze schronu - po fryzjerze: http://img685.imageshack.us/img685/5222/dscn4210.jpg Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='matrioszka2']A od czego seksowne T-shirty ? Z gustownym węzełkiem na pleckach .:evil_lol: Nasz nowodworski spaniel w dniu wyciągnięcia ze schronu - po fryzjerze: http://img685.imageshack.us/img685/5222/dscn4210.jpg cudnie wygląda - słodziak!!! :) tylko on był w domu i koszulka sucha była - w budzie lepiej bez koszulki bo jak namoknie to będzie ziębić, a teraz idzie mokry czas Quote
zuziaM Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ustalony termin do fryzjera - sroda godz. 17-ta. Pani Ania, po obejrzeniu zdjec jest pewna, ze to sznaucerek na 100 %. Quote
magda z. Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 to oba chłopaki takie niepozorne były;) po fryzjerze to się domy sypna, może przy okazji inne kudłacze skorzystają. Quote
leni356 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Tylko niech pani nie zrobi z niego nagiego grzywacza :razz: Na pewno będzie jeszcze piękniejszy nasz maluszek :loveu: Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 tam się chyba nie da nic uratować z włosów :( ani brody :( Quote
zuziaM Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 leni356 napisał(a):Tylko niech pani nie zrobi z niego nagiego grzywacza :razz: Na pewno będzie jeszcze piękniejszy nasz maluszek :loveu: No obawiam sie, ze moze niestety tak sie skonczyc...... powiedziala mi juz nawet przez telefon, ze jak bedzie trzeba, to niestety bedzie krotko ....... i po jakichs 3 tygodniach bedzie z Lupusia prawdziwy sznaucer. Quote
malawaszka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 będzie wyglądał jak mój tymczasowicz Dropsik :lol: na odrost brody io włosów na łapkach trzeba wiecej niż kilka tyg - on jest u mnie ok 4 tygodnie i słabiutko :lol: Quote
haliza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No, piękny maluch - do wiosny porośnie pięknym futerkiem..... Quote
leni356 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zrobiłam mu pierwsze ogłoszenie przed fryzjerem i już się bardzo spodobał :) http://www.psydoadopcji.pl/2010/02/mlodziutki-kudlaczek-lupi-czeka-na-nowy-domek/ A to komentarze z Facebookowej wersji Psydoadopcji: "Słodziutki :) Kochana mordka!" "ale słodziak:) powodzenia kudłaczku:)" Quote
Recommended Posts